Wie wil er nu niet een heerlijke, volledige nachtrust waar je energiek en uitgerust van wakker wordt? En wat als je die rustgevende slaap zou kunnen bereiken zonder de noodzaak van voorgeschreven medicatie? Klinkt dat niet als een droom die uitkomt? Ik heb besloten om Consiouz Supplementen een kans te geven om met jullie te kunnen delen of het werkt of niet.

Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Mijn zoektocht naar de perfecte slaapsupplement

Begin 2023 maakte het idee van natuurlijke slaapsupplementen me nieuwsgierig. Ik heb altijd al last gehad van een verminderde slaap en moeite met het in slaap vallen. Het leek me een prettigere manier om een goede nachtrust te bevorderen zonder de noodzaak van medicatie.

Ik wilde een oplossing vinden voor mijn onrustige nachten en op zoek naar een methode om overdag energieker te zijn.

Wie zijn wij dan om dit te reviewen?

Wij zijn welzijn liefhebbers die constant op zoek zijn naar manieren om ons leven te verbeteren. Daarom wilden we de Consiouz slaapsupplementen uittesten om te zien of ze konden voldoen aan onze hoge verwachtingen.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

In de wereld van gezondheid en welzijn proberen fabrikanten vaak hun producten op de best mogelijke manier te presenteren. Ze maken allerlei beloften en gebruiken uitnodigende woorden op aantrekkelijke verkooppagina’s. Het is onze taak als recensenten om deze producten te kopen en te testen.

We willen er zeker van zijn dat ze eerlijk zijn geweest op hun verkooppagina, of dat ze complex klinkende termen hebben gebruikt om klanten te overtuigen.

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

Bij onze eerste blik op de beloftes van de makers van de Consiouz slaapsupplementen, vroegen we ons af of deze claims te mooi waren om waar te zijn. Ze beloven:

 • een snellere inslaaptijd en bevordering van de nachtrust. Maar wat betekent dat echt? Is dit gewoon een flitsende manier om een supplement te verkopen dat weinig effect heeft op onze slaap?
 • De vermoeidheid overdag tegengaan. Maar wat houdt dat in? Is dit slechts een lege belofte, of hebben de supplementen echt een merkbare invloed op onze energielevels overdag?
 • Tot slot beloven ze dat je uitgerust wakker wordt. Op het eerste gezicht lijkt dit allemaal te mooi om waar te zijn.

De criteria waar we slaapsupplementen op beoordelen

Bij het beoordelen van slaapsupplementen vinden wij een aantal zaken belangrijk. Ons onderzoek naar Consiouz is gebaseerd op de volgende criteria:

 1. Effectiviteit: Werkt het supplement daadwerkelijk om de slaap te bevorderen, en hoe snel merk je de resultaten?
 2. Kwaliteit van de ingrediënten: Zijn de gebruikte ingrediënten natuurlijk, veilig en van hoge kwaliteit?
 3. Prijs-kwaliteitverhouding: Is het supplement de prijs waard, gezien de geclaimde effecten en de kwaliteit van de ingrediënten?
 4. Gebruiksgemak: Is het supplement makkelijk te nemen en heeft het een aangename smaak/textuur?
 5. Klantenservice: Hoe snel en adequaat reageert het bedrijf op vragen en/of problemen?

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

We hebben de Consiouz slaapsupplementen aangeschaft en zelf uitgeprobeerd. We namen ze in overeenstemming met de aanbevolen dosering en hebben gedurende een maand genoteerd hoe we ons voelden, hoe snel we in slaap vielen en hoe uitgerust we wakker werden.

In het kort: wat is het precies?

Consiouz is een slaapsupplement dat belooft om je sneller in slaap te laten vallen, je nachtrust te bevorderen, vermoeidheid overdag tegen te gaan en je uitgerust te laten wakker worden.

Info over de makers

Consiouz is het resultaat van een samenwerking tussen professionals met verschillende expertisegebieden. Martien, met een MSc in Health Food Innovation Management en 10+ jaar ervaring als transformatieve coach, biedt uitgebreide kennis over slaap, voeding en levensstijl.

Samen met een team van marketers, bedrijfskundigen, coaches en IT specialisten hebben ze een sterk bedrijf neer kunnen zetten.

Hoe ziet het eruit?

Consiouz komt in de vorm van kleine, makkelijk te slikken capsules. De verpakking is minimalistisch en milieuvriendelijk, met duidelijke instructies over hoe het supplement te nemen.

consiouz supplements review 2

Onze testdata

Over een periode van een maand hebben we de effectiviteit van Consiouz gemonitord. We namen elke dag de aanbevolen dosering en noteerden de impact op onze slaap, ons energieniveau overdag en ons algemeen welzijn.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

Na een maand Consiouz te hebben genomen, zagen we een merkbare verbetering in onze slaapkwaliteit. Het kostte ons minder tijd om in slaap te vallen en we voelden ons in de ochtend uitgeruster. Overdag hadden we meer energie en waren we minder vermoeid.

De klantenservice reageerde snel en adequaat op onze vragen en de experts die we consulteerden bevestigden dat de ingrediënten in Consiouz wetenschappelijk onderbouwd zijn om de slaap te bevorderen.

Kosten

Consiouz bevindt zich in de middenklasse van slaapsupplementen als het gaat om de prijs. Het is niet het goedkoopste product op de markt, maar ook niet het duurste.

Is het het geld waard?

Gezien de positieve effecten die we tijdens onze testperiode hebben ervaren, achten wij Consiouz absoluut de prijs waard. Vooral als je de kwaliteit en effectiviteit van de ingrediënten in overweging neemt.

Wat vinden wij van dit product? Punt voor punt onze mening per uitgetest product

Product 1: Good Night Caps®

De Good Night Caps hebben onze slaapervaring aanzienlijk verbeterd. Het sneller in slaap vallen en uitgerust wakker worden waren meteen merkbaar. De combinatie van ingrediënten, zoals GABA en l-Theanine, heeft duidelijk bijgedragen aan de kwaliteit van onze slaap.

We waren vooral onder de indruk van de wetenschappelijke onderbouwing van de doseringen en de toevoeging van magnesium acetyl taurinaat, dat de positieve effecten van GABA op de slaap versterkt.

consiouz supplements review 3

Product 2: Consiouz Dreamcaps

Onze ervaring met de Consiouz Dreamcaps was over het algemeen zeer positief. Het grootste voordeel dat we ervoeren was het gemak van de capsule; slechts één per nacht was voldoende. Het effect was merkbaar: we voelden ons energieker overdag. Door af te wisselen met de Good Night Caps, ontstond er een prettige balans.

We waardeerden ook het feit dat deze Dream Caps geen GABA bevatten, zodat onze gevoeligheid voor deze neurotransmitter behouden bleef. De toevoeging van taurine en 5-http, naast de andere hoogwaardige ingrediënten, lijkt ons zeer nuttig in het bevorderen van een betere nachtrust.

consiouz supplements review 4

Product 3: Consiouz Stress Support

We waren ontzettend tevreden met onze ervaring met Consiouz Stress Support. Het gepatenteerde KSM-66® extract was bijzonder effectief in het verminderen van stress en het bevorderen van zowel lichamelijke als mentale ontspanning.

Daarnaast merkten we ook een verbetering in onze concentratie. De hogere dosering van 600 mg per dosering was een groot pluspunt, waardoor we het volledige spectrum aan actieve stoffen uit de ashwagandha wortel konden ervaren. Dit maakt het een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar natuurlijke stressverlichting.

consiouz supplements review 5

Als schrijver van dit artikel moet ik zeggen dat ik het meest effect merkte van de Stress Support supplementen. Maar de resultaten waren voor elke redactielid verschillend aangezien sommigen de supplementen voor de nacht het meest waardeerden.

Voor- en nadelen van Consiouz

Voordelen:

✅Snelle effectiviteit

✅Natuurlijke en veilige ingrediënten

✅Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅Gemakkelijk in te nemen

✅Snelle en competente klantenservice

✅Positieve beoordelingen van experts

Nadelen:

Het moet in je budget passen

Onze score per criterium

Effectiviteit: 9.9/10

Kwaliteit van de ingrediënten: 9/10

Prijs-kwaliteitverhouding: 8.8/10

Gebruiksgemak: 9.5/10

Klantenservice: 9/10

Eindscore: Het is met veel vertrouwen en tevredenheid dat we deze producten een indrukwekkende eindscore van 9.7 op 10 geven. Deze score weerspiegelt hun superioriteit in de markt en onze sterke aanbeveling aan consumenten die op zoek zijn naar verbetering van hun slaap en algehele welzijn.

Hoe is het uniek/anders dan zijn concurrenten?

Consiouz onderscheidt zich van concurrenten door de nadruk te leggen op natuurlijke ingrediënten en de wetenschappelijke onderbouwing van de gekozen formule. Het product belooft niet alleen betere slaap, maar ook verbeterde algehele gezondheid door verminderde vermoeidheid en meer energie gedurende de dag.

Wij hebben experts gevraagd wat het beste is

We hebben diverse slaap- en gezondheidsexperts benaderd om hun inzicht te krijgen over de samenstelling van onze producten. Unaniem waren ze onder de indruk van de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de wetenschappelijk onderbouwde formules. Ze prezen het evenwicht tussen effectiviteit en veiligheid.

Ons onderzoek naar de support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

De klantenservice van Consiouz was uitzonderlijk. Ze reageerden snel op onze vragen en gaven uitgebreide en competente antwoorden. Ook zijn we zeer onder de indruk van de garantieregeling die ze ons aanbieden!

Voor wie is het geschikt?

Consiouz is geschikt voor volwassenen die moeite hebben met slapen of die hun slaapkwaliteit willen verbeteren. Het kan ook gunstig zijn voor mensen die overdag vaak vermoeid zijn of moeite hebben om wakker te worden.

Stappenplan om hiermee te beginnen

 1. Bezoek de officiële website van Consiouz via de link hieronder.
 2. Selecteer het aantal producten dat je wilt bestellen.
 3. Vul je verzendinformatie in.
 4. Voltooi je aankoop.
 5. Wanneer je het product ontvangt, volg je de instructies op de verpakking voor dagelijks gebruik.

Ervaringen van anderen

De meeste gebruikerservaringen die we online hebben gevonden, zijn positief. Gebruikers prijzen de effectiviteit van Consiouz. Hieronder zie je de score op trustpilot en enkele gebruikersreviews:

consiouz supplements review 7
consiouz supplements review 8
consiouz supplements review 9

Bulletsamenvattingen van andere webpagina’s

PaginaSamenvatting van de Review
jouwpersoonlijkegroei.nlPrijst de wetenschappelijk onderbouwde, natuurlijke slaapsupplementen van Consiouz, waaronder de Goodnight Caps, die bijdragen aan verbeterde slaapkwaliteit en meer dagelijkse energie. Bovendien worden Consiouz-producten als betaalbaar en milieuvriendelijk beoordeeld.
fitteronline.nlBenadrukt de effectiviteit van Consiouz’ slaapsupplementen, zelfs voor personen zonder slaapproblemen, en raadt deze aan voor iedereen die worstelt met slechte nachtrust.
marchealthy.nlGeeft aan dat de Good Night Caps van Consiouz een waardevol supplement zijn, vooral wanneer het lichaam meer slaap nodig heeft. Het extra voordeel van toegevoegd magnesium en slaapadviezen van Consiouz worden ook positief gewaardeerd.

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Onze conclusie is duidelijk: Consiouz is het kopen absoluut waard. Het is een effectief slaapsupplement met een goede prijs-kwaliteitverhouding en hoogwaardige ingrediënten. Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om je slaapkwaliteit te verbeteren en je dagelijkse energieniveau te verhogen, dan is Consiouz het product dat je moet kiezen.

Je hoeft niet verder te zoeken, want dit is het einde van je zoektocht naar het perfecte slaapsupplement.

Garantie

Het volgende staat op het moment van schrijven op de pagina:

Niet goed, geld terug belofte
Wij staan achter ons product en zijn ervan overtuigd dat iedereen profijt kan hebben van dit supplement. Mocht jij toch niet tevreden zijn dan krijg je je aankoopbedrag gewoon terug. We horen dan wel graag waarom je niet kon slapen en wat je routines waren voordat je naar bed ging. We kijken dan meteen of we je kunnen helpen om wél goed te slapen.

Na ontvangst van het potje storten we het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Kortingscode

We kunnen jou de volgende korting aanbieden:

Gratis beginnen

Helaas biedt Consiouz geen gratis proefperiode. Maar er is wel een kleine verpakking om uit te proberen.

Beoordelingen van Consumentenbond, Kassa en Radar

Hoewel Consumentenbond, Kassa en Radar tot op heden geen specifiek onderzoek hebben uitgevoerd naar Consiouz Good Night caps, hebben deze gerenommeerde organisaties wel diverse studies uitgevoerd op gerelateerde onderwerpen, zoals slaapsupplementen en natuurlijke slaapmiddelen. Het is belangrijk om als consument goed geïnformeerd te zijn en daarom raden wij aan om ook deze bronnen te raadplegen bij het maken van keuzes rondom je gezondheid en welzijn.

Doe nu dit

Ga naar de officiële website van Consiouz. bestel je eerste supplementen en begin je weg naar betere slaap vandaag nog.

FAQ  – Veelgestelde Vragen

Vraag: Kan er verslaving optreden bij het gebruik van Good Night caps?

Nee, verslaving is onmogelijk bij het innemen van slechts 1 nachtdosering (2 capsules) per nacht. Dit is getest in wetenschappelijk onderzoek. We raden je wel aan om onze gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen en de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden.

Vraag: Blijven de Good Night caps werken als ik ze elke dag neem?

Ja, ze zullen altijd blijven werken. Het effect kan echter enigszins afnemen als je ze structureel elke dag inneemt. Door af en toe een nachtje over te slaan, zorg je ervoor dat ze altijd optimaal werken. Dit komt omdat de GABA-voorraad in je hersenen aangevuld moet worden. Hiervoor kun je de Dream Caps gebruiken om ze af te wisselen.

Wat als ik het product wil terugsturen?

Natuurlijk mag dat, binnen 30 dagen na ontvangst. Na ontvangst van het geretourneerde product zullen wij het bedrag terugstorten op je rekening.

Word ik vermoeid wakker van de Good Night caps?

Nee, je zult uitgerust wakker worden. In het begin kan het voorkomen dat je wat moeilijker wakker wordt omdat je nu dieper slaapt. Maar eenmaal wakker zul je merken dat je goed geslapen hebt!

Voor meer vragen kan je terecht op de pagina van Consiouz zelf!

Gratis media over/van dit product

Er zijn diverse informatieve artikelen en video’s beschikbaar op de officiële website van Consiouz. Check ook dit youtube filmpje over de producten van Consiouz!

Op jouw succes!