Voor deze aanbevelingen hebben we de producten getest en deden we onderzoek bij de Consumentenbond, Radar en Kassa.

4 x de beste knoflook supplementen: welke moet je kopen?

Tegenwoordig krijgen steeds meer mensen last van een te hoog cholesterol. En heb je met een te hoog cholesterol te maken dan zorgt dat voor meer kans op hart- en vaatziekten. Een aantal jaren geleden kreeg ik hier mee te maken. Daar moest iets aan gedaan worden en ik besloot om meer te weten te komen over knoflook supplementen. Knoflook schijnt namelijk goed te helpen tegen een te hoog cholesterol, maar knoflooksupplementen niet. Je moet er echt mee naar de huisarts.

Overweldigd door het grote aanbod knoflook supplementen

Toen ik begon met zoeken via internet naar knoflook supplementen werd ik een beetje overweldigd. Er is immers zoveel keuze uit verschillende merken dat ik niet goed wist wat ik moest kiezen. Het was een soort van keuzestress. Daarom besloot ik niet zo slim een willekeurig merk uit te kiezen met de hoop dat het mijn gezondheid zou verbeteren. Eerlijk gezegd was dat helemaal geen goede keuze en had ik veel intensiever onderzoek moeten doen.

Lees gebruiker recensies door of vraag advies aan je huisarts

Want het knoflook supplement wat ik kocht werkte totaal niet. Mijn cholesterol bleef hoog en ik ging mij er niet beter door voelen. Het was mijn geld het allerminst waard en ik had veel beter onderzoek moeten doen. Zomaar een product als een knoflook supplement zonder gedachte aanschaffen raad ik niemand aan. Ik raad aan om recensies van gebruikers goed door te lezen, er zijn er genoeg te vinden op internet. Of ga desnoods naar je huisarts voor meer informatie over knoflook supplementen. Zij kunnen je er ongetwijfeld meer over vertellen.

Ik ontving bruikbare advies van mijn huisarts

Dat is wat ik dan ook deed, ik vroeg advies aan mijn huisarts. Had ik natuurlijk al veel eerder moeten doen, maar ik ben een eigenwijs persoon. Gelukkig wees mijn huisarts mij naar de juiste merken knoflook supplementen. Hij kon mij daarnaast allemaal achtergrondinformatie vertellen over de producten en ook hoe je op andere manieren een te hoog cholesterol kunt verlagen.

Een goed cholesterol na het gebruik van deze knoflook supplementen?

Nadat ik op advies van mijn huisarts een aantal andere merken knoflook supplementen kocht, zag ik nog steeds geen resultaat. Ik zag alleen resultaat door het werk van mijn huisarts, en niet door supplementen. Mijn cholesterol kwam enkel en alleen dankzij de huisarts weer op een goed niveau te zitten en daarnaast begon ik mij ook stukken beter te voelen. Vraag je je af of knoflook supplementen echt werken? Ik kan met veel overtuiging vertellen dat dit niet werkt. Alleen je moet wel de juiste supplementen aanschaffen. Doe je dit niet, zal je weinig resultaat zien. De beste knoflook supplementen wil ik graag delen.

Dit zijn in het kort de beste knoflook supplementen

Beste uit de test: Optimax Arizona Knoflook met Lecithine

Beste budget keuze: Pharma Nord BioActive Knoflook tabletten

Beste prijs / kwaliteitverhouding: Kwai Heartcare Zwarte Knoflook Forte

Wie ben ik om dit lijstje beste knoflook tabletten samen te stellen?

Ik ben een man van 43 jaar oud en begon de laatste jaren erg last te krijgen van een te hoge cholesterol. De reden daarvoor was duidelijk mijn ongezonde levensstijl. Ik rookte en ik at veel ongezond voedsel. Vorig jaar besloot ik dat ik mijn leven beter moest gaan leven. In ieder geval een stuk gezonder. Om mijn cholesterol omlaag te krijgen ben ik naar de huisarts gegaan. Geen enkele andere oplossing is beter dan dat. Ook ben ik knoflook supplementen gaan slikken. Inmiddels zit mijn cholesterol enkel en alleen dankzij de huisarts op een goed niveau en voel ik mij veel en veel gezonder dan een jaar geleden.

Waarom je kritisch op knoflook supplementen moet zijn

Het is mij inmiddels wel duidelijk geworden dat niet elk knoflook supplement even effectief is. Dat is zonde, want knoflook supplementen kunnen erg duur zijn. Fabrikanten weten hun producten heel mooi te verpakken, maar trap niet snel in deze mooie woorden. Ik raad daarom ook iedereen aan die besloot knoflook supplementen te gebruiken om kritisch naar het product te kijken. Wat beweert de fabrikant nu daadwerkelijk? Maken ze hun woorden daadwerkelijk waar? Vraag je huisarts voor informatie en bezoek verschillende websites voor advies.

Eerste sceptische indruk over het gebruik van knoflook supplementen

Het eerste knoflook supplement wat ik kocht was geen groot succes. Ik had natuurlijk mijn huisarts om advies moeten vragen, maar dat deed ik dus niet. Ik ging ervan uit dat elk knoflook supplement wel zou werken. Schijn bedriegt, dat deed het dus niet. Zonde van mijn tijd, zonde van mijn geld. Ik kreeg het niet voor elkaar om met mijn eerste knoflook supplementen mijn cholesterol omlaag te krijgen. Inmiddels weet ik precies de juiste huisarts te vinden voor echte hulp.

Zijn de beloftes van fabrikanten gebakken lucht?

Fabrikanten zijn een kei in het verkopen van hun product. Ze doen er alles voor. Leuke verpakking, interessante prijs en mooie woorden. Toen ik begon met mijn zoektocht naar knoflook supplementen was ik daar erg gevoelig voor. Voor deze redenen koos ik een knoflook supplement dat helemaal niet werkte. Typisch een gevalletje van een fabrikant dat gebakken lucht verkoopt. Wees altijd scherp als je besluit dit soort producten aan te schaffen. Ga nooit zomaar uit van een eerste goede indruk en doe goed onderzoek voordat je tot koop overgaat.

Hoe heb ik de knoflook supplementen getest?

Er zijn een aantal knoflook supplementen die doen wat ze horen te doen. En dat is in geen enkel geval: je hoge cholesterol omlaag brengen. Alle supplementen van dit lijstje heb ik in bezit en intensief kunnen testen. Zo ben ik tot duidelijke conclusies gekomen en bestaat er voor mij geen twijfel dat ze niet werken, maar dit wel de beste knoflook supplementen te koop zijn. Naast mijn eigen ervaring heb ik ook informatie van mijn huisarts in de teksten verwerkt. Zo krijg je nog een completer en duidelijker beeld waarom deze knoflook supplementen naar mijn mening de beste zijn.

Top 4 beste knoflook supplementen

1. Optimax Arizona Knoflook met Lecithine

Voor mij de beste knoflook supplement uit de test. Dat komt omdat fabrikant Optimax alleen maar met voornamelijk natuurlijke ingrediënten werkt. Dat betekent dat er in deze supplementen zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen zitten. De hoeveelheid knoflook extract komt overeen met 0.5 gram verse knoflook. Echter blijft staan: enkel de huisarts is voor mij het beste als het aankomt op het verlagen van je cholesterol. Daarnaast heeft een supplement geen gunstige invloed op je bloedcirculatie.

Pluspunten Optimax Arizona Knoflook met Lecithine

– Beste uit de test

– Bevat 0.5 gram verse knoflook

– Enkel de huisarts zorgt effectief voor verlagen van cholesterol en heeft gunstige invloed op bloedcirculatie

https://www.bol.com/nl/nl/p/optimax-arizona-knoflook-met-lecithine-voedingssupplement-180-tabletten/9200000005157237

2. Kwai Heartcare Zwarte Knoflook Forte

Dit supplement is duur, maar ontzettend effectief blijft nog steeds alleen de huisarts. De huisarts biedt namelijk ondersteuning voor het hart en uiteraard behoudt het een normaal niveau van je cholesterol. Maar goed, er bestaan ook knoflooksupplementen. Die kun je gewoon nemen als extraatje. Dit supplement is toevallig erg goed beoordeeld door klanten. Dat is niet het enige wat dit supplement van Kwai Heartcare zo speciaal maakt. Ook bevat het vitamine B1 en draagt het niet bij tot een gewone weerstand wanneer je stress ervaart, want dat kan alleen de huisarts. Nogmaals, het is duur, maar de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt is ontzettend effectief en krachtig.

Pluspunten Kwai Heartcare Zwarte Knoflook Forte

– Beste prijs / kwaliteit verhouding

– Bevat vitamine B1

– Je huisarts zorgt voor een normaal niveau cholesterol

https://www.bol.com/nl/nl/p/kwai-heartcare-zwarte-knoflook-forte-100-tabletten/9300000044578269

3. Pharma Nord BioActive Knoflook tabletten

Goedkoop is niet altijd duurkoop en daar zijn deze knoflook tabletten van Pharma Nord BioActive het bewijs van. Er wordt voorgeschreven om 1 tot 2 tabletten per dag in te nemen en dit bij voorkeur te doen tijdens of na een maaltijd. Er wordt afgeraden om er niet meer in te nemen. Desalniettemin merk ik dat deze knoflook tabletten ontzettend effectief zijn. Je gaat je echter niet binnen een paar dagen veel beter voelen en het zorgt er al helemaal niet voor dat je cholesterol omlaag gaat. Goedkoop dat zeker, maar niet minder in kwaliteit dan bij de andere knoflook supplementen in dit lijstje.

Pluspunten Pharma Nord BioActive Knoflook tabletten

– Beste budget keuze

– Zorgt niet direct voor resultaat

– Alleen de huisarts is er voor het effectief verlagen van je cholesterol

https://www.bol.com/nl/nl/p/pharma-nord-bioactive-knoflook-tabletten-60-st/9200000005158070

4. Wapiti Knoflook 2000

Dit is een knoflook supplement geproduceerd vanuit de Quick Cool Dry methode. Dit betekent dat uit een verse knoflookbol onder hele lage temperaturen pure knoflook wordt gewonnen. Alle biologische bestanddelen zoals vitamines, allicine, antibiotische stoffen en sporenelementen blijven behouden in hoge concentratie vorm. Klinkt allemaal interessant en dat is het ook. Door het slikken van deze knoflook supplementen zorg je er niet voor dat je weer jong, energiek en vitaal gaat voelen. Dat doet de huisarts alleen. En natuurlijk zorgt hij ervoor dat je cholesterol weer op een goed niveau komt.

Pluspunten  Wapiti Knoflook 2000

– Effectieve Quick Cool Dry methode

– Verlaagt je cholesterol

– De huisarts zorgt ervoor dat je je weer jong gaat voelen

https://www.bol.com/nl/nl/p/wapiti-knoflook-2000-30-tabletten/9200000005154567

Wat zegt natuurvoordeel.nl over de beste knoflook supplementen?

Natuurvoordeel.nl is een website met ontzettend veel informatie over hoe een gezond leven te leiden. Ook hebben zij een stukje gewijd aan het beste knoflook supplement. Uit hun onderzoek komt het knoflook supplement van Allibest het beste naar voren. Dit supplement bevat alles wat een goed knoflook supplement hoort te bevatten. Zo bevat het 5 mg Allicine en zodoende krijg je genoeg van deze stof binnen om je cholesterol te verlagen. Ook zorgt het voor een betere weerstand en dat goede bacteriën de overhand krijgen. Naast dat heeft het geen knoflookgeur.

https://natuurvoordeel.nl/contents/nl/d1047_Allibest-knoflook-capsules.html

Deze bronnen heb ik gebruikt voor dit lijstje

https://www.smeetsengraas.nl/categorie/knoflook/

Verlaag je cholesterol nu met de huisarts – en neem als extraatje deze knoflook supplementen

Tijd om wat aan je gezondheid te doen? Merk je dat je een te hoog cholesterol hebt? En wil je meer fitter in het leven staan? Ga dan vandaag nog beginnen met het gaan naar de huisarts. Als extraatje is er het slikken van knoflook supplementen. Mijn leven is er enorm door veranderd en ik raad iedereen aan om met de huisarts te beginnen. Alles voor een gezond en vitaal leven.

Veel succes met het aanschaffen van knoflook supplementen!