Alle uitingen van Bestedrogistentest.nl zijn de mening van de redactie van Lin Shizhen en kunnen op geen enkele wijze worden opgevat als een persoonlijk gezondheidsadvies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer producten over te gaan. Sterker nog: wij raden alle consumptie- en gezondheidsproducten die wij op onze website bespreken af. Het enige wat we echt aanraden, zijn consumptiegoederen zonder ingrediëntenlabel en die je zelf kunt groeien in je achtertuin: een appel, een bes of een aardbij.

De enige manieren waarop je gezonder kunt worden, zijn hieronder opgenoemd:

 • Je kunt alléén gezonder worden door te consumeren wat jouw persoonlijke dokter aanbeveelt. Alle andere consumptie- en gezondheidsgoederen die op onze website staan, zijn niet effectief voor je gezondheid.
 • Enkel persoonlijk medische adviezen van jouw huisarts kunnen effect hebben op je gezondheid. Wij zijn géén arts en geven géén medisch advies. Wij doen dus geen medische claims en geen gezondheidsclaims. De redactie van Bestedrogistentest.nl heeft geen master in geneeskunde en Bestedrogistentest.nl is géén medisch adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Alle producten die wij noemen op onze website, raden wij af voor jouw gezondheid. Ze kunnen hoogstens een cosmetisch effect hebben.
 • De enige website waar je feitelijke, wetenschappelijk bewezen uitspraken over gezondheid en consumptie kunt vinden, is de European Food Safety Authority. Neem alleen wat aan van die website en neem niks aan van onze en andere websites. Niks van wat wij en andere websites schrijven, is wetenschappelijk aangetoond of bewezen, tenzij het de European Food Safety Authority als bronvermelding gebruikt.

Het volgende geldt over alle producten die wij noemen op onze website:

 • Geen enkel product dat wij bespreken, is effectief voor je gezondheid. Geen enkel product op onze website heeft een geneeskrachtige werking. Deze producten hebben hoogstens een cosmetisch effect.
 • Geen enkel product op onze website heeft een geneeskundige werking. Ieder product dat wij noemen, is geen geneesmiddel, ook al claimt dat merk het zelf wel. Deze producten kunnen hoogstens bijdragen aan de normale werking van je lichaam.
 • Geen enkel product op onze website is geschikt of effectief als medisch zelfzorgmiddel. Deze producten kunnen hoogstens bijdragen aan de normale werking van je lichaam.
 • Geen enkel product op onze website zorgt ervoor dat je kunt afvallen en slanker worden.
 • Wij vinden geen enkel product op onze website veilig. De enige veilige consumptiegoederen bevatten géén ingrediëntenlabel en kun je zelf groeien in je achtertuin: een appel, een bes of een aardbij.
 • Alle producten kunnen neveneffecten hebben.
 • Geen enkel product op onze website werkt gegarandeerd.
 • Bij gezondheidsklachten moet je niet een product kopen dat op onze website staat, maar moet je altijd contact opnemen met je huisarts.

Wij doen geen enkele aanbevelingen en adviezen over voedsel, medicijnen en gezondheid en raden alle door ons genoemde producten in deze categorieën af. Deze website is enkel voor educatieve doeleinden. De uitingen van Bestedrogistentest.nl hebben uitsluitend een educatief karakter over wat voor producten er beschikbaar zijn in de drogisterij en kunnen op geen enkele wijze als medisch advies worden opgevat.  Het gebruik van deze informatie is op eigen risico en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bestedrogistentest.nl kan niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid van de gegeven informatie op deze website. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aankoopbeslissingen en consumptiebeslissingen. Lees altijd de bijsluiter c.q. de tekst op de buitenverpakking. Lees voor het kopen eerst de aanwijzingen op de verpakking.