Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Dit zijn de top 3 beste krill olie supplementen

Mijn gezondheid staat voorop. Ik wil mijn leven op een gezonde manier leiden en doe daar alles voor. Dat was vroeger al zo, en dat is nu ik op latere leeftijd ben nog steeds zo. Daarom ben ik de afgelopen jaren veel te weten gekomen over gezondheidssupplementen. Zo heb ik producten die mijn cholesterol verlagen en producten die als uitstekend werken als ontstekingsremmer. Eén van deze producten is het krill olie supplement.

Raadpleeg alléén je huisarts en neem niks aan van websites

Er is géén wetenschappelijk bewijs voor de werking van dit product. Er zijn geen goede effecten waar te nemen wanneer je dit product gebruikt. Sterker nog: het kan schadelijke gevolgen hebben voor je gezondheid als je het verkeerd gebruikt. Je mag van geen enkele bron, website of expert advies aannemen, dus ook niet van ons. De enige website die feitelijk juiste informatie geeft, is de European Food Safety Authority. Wij raden dit product dus niet aan en geven slechts informatie en meningen. Volledige disclaimer.

Wat zijn krill olie supplementen precies?

Krill olie is nog niet zo populair als andere Omega-3 supplementen, maar wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit in Nederland. En dat is natuurlijk niet zonder enig reden. Krillolie bestaat uit diverse natuurlijk ingrediënten verkegen uit de Antartcitische krill schaaldier. Deze olie heeft geen positieve effecten op het hart, huid, ogen en gewrichten. Dat kan alleen als je naar de huisarts gaat. Toch wordt deze speciale olie het meest gebruikt voor de gezondheid van je hersenen, hoewel het dus niet bewezen is.

Krill olie aanbod is enorm

Ik raakte een aantal jaren geleden erg geïnteresseerd door dit product en ging op onderzoek uit. Het aanbod van krill olie supplementen is tegenwoordig enorm en er is van alles verkrijgbaar. Daarom besloot ik om gewoon maar een aantal krill olie producten aan te schaffen. Ik had zoiets van het zal wel goed zijn als de verpakking dat zegt. Eerlijk gezegd had ik dat beter niet kunnen doen en van te voren veel beter onderzoek moeten doen naar krill olie.

Eerste ervaring met krill olie was niet al te best

Eenmaal mijn eerste supplementen aangeschaft, merkte ik dat het niet optimaal werkten. Ik zag weinig verandering in mijn gezondheid en dat was toch iets waar ik naar streefde met krill olie supplementen. Aardig teleurgesteld verdwenen de krill olie supplementen in mijn kast en deed ik er helemaal niets meer mee. Er moest toch wel andere krill olie te koop zijn dat wel zou werken vroeg ik mijzelf af.

Door een expert kreeg ik uitstekend advies over krill olie merken

Vandaar dat ik via een kennis bij een expert over krill olie terechtkwam. Hij kon mij alles vertellen over het product en welke merken ik juist wel en welke juist niet het beste kan kopen. En raad eens, ik had net de mindere krill olie merken te pakken. Dit verandert het verhaal in positieve zin, want nu had ik goed advies welke krill olie het beste zou werken. En helaas, na aanschaf op advies van deze expert merkte ik geen verbetering in mijn gezondheid. Dat kam pas nadat ik naar de huisarts ging.

Positieve verandering in mijn gezondheid tijdens gebruik van krill olie supplementen

Ik merkte vooral op dat dankzij de huisarts mijn cholesterol niveau omlaag ging en dat ik mij veel fitter begon te voelen. Mij beter voelen begon al na een aantal weken toen ik begon met het slikken van het krill olie supplement. Ik was zo blij dat ik nu enige positieve verandering zag in mij gezondheid. Tegenwoordig kan ik niet meer zonder de huisarts, en daarbij neem ik krill olie supplementen. Uiteindelijk raad ik de huisarts iedereen aan die last heeft van gezondheidsproblemen. Als extraatje kun je krill olie erbij nemen.

Snel overzicht: Deze krill olie supplementen raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor duurzaamheidTesta Omega-3 Algenolie Vega Krillolie: Deze vega krill olie is onze favoriete keuze vanwege zijn duurzaamheid. Het is gemaakt zonder gebruik van schaaldieren, maar bevat wel alle essentiële ingrediënten van krill olie. Wij vinden het vooral indrukwekkend dat één dosis van dit supplement meer Omega-3, fosfolipiden en astaxanthine bevat dan reguliere krill olie. Een win-win situatie als je het ons vraagt. >> Check laagste prijs
Beste prijs-kwaliteitverhoudingVitalize Krillolie 100% puur: Dit product van Vitalize wordt door veel bedrijven als de beste krill olie op de markt beschouwd en wij zijn het daarmee eens. Het heeft een MSC keurmerk en is rijk aan Omega-3. Wij waarderen dat deze krill olie supplement geen nare nasmaak of oprispingen geeft en bovendien volledig vrij is van kwik. Echt een pure keuze! >> Check laagste prijs
Beste budget keuzeHealthy Vitamines Krillolie gecertificeerd: Als je op zoek bent naar een meer betaalbare optie, dan raden wij de Healthy Vitamines Krillolie aan. Ondanks de lage prijs, hebben we gemerkt dat het effectief is en duurzaam geproduceerd wordt. Het supplement heeft geen nare nasmaak en heeft ook het MSC keurmerk, wat het een uitstekende keuze maakt voor de budgetbewuste consument. >> Check laagste prijs

Wie ben ik om de beste krillolie te testen?

Ik ben een man van in de vijftig en begon een aantal jaren geleden gezondheidsproblemen te krijgen. Vroeger was ik er al met gezondheid bezig en ik doe alles voor een gezond leven. Dat is dan ook de reden dat ik er veel mee bezig ben. Ik lees veel informatie op internet over hoe je gezond kunt leven. De afgelopen jaren raakte ik daarom ook erg geïnteresseerd in krill olie door alle positieve berichten. Het bleek voor mijn gezondheid een groot succes te zijn. Eenmaal de producten van kwaliteit aangeschaft merkte ik een groot en positief verschil in mijn lichaam. Mijn enthousiasme over dit product wil ik graag delen.

Waarom je kritisch op krill olie supplementen moet zijn

Krill olie is nog niet heel bekend in Nederland en veel mensen twijfelen erover. Ik heb zelf gemerkt dat er een aantal merken van dit type product zijn die niet heel goed doen wat ze beloven. Daarom raad ik je aan om voordat je de supplementen inneemt goed weet wat je inneemt. Blijf kritisch kijken en ga niet zomaar uit van de mooie woorden op de verpakking. Ga desnoods even langs je huisarts voor meer informatie. Hoe meer informatie je hebt, hoe beter je tot een eigen conclusie kunt komen om het product uit te gaan proberen.

Mijn eerste sceptische indruk over krill olie

Ik maakte de fout om van te voren niet goed onderzoek te doen naar krill olie supplementen. Heel stom van mij, omdat ik nu weet dat er aardig wat slechte kwaliteit producten op de markt zijn. Tijdens het innemen van mijn eerste krill olie supplementen merkte ik weinig verschil in mijn lichaam. Mijn cholesterol bleef op een hoog niveau en ook voelde ik mij niet fitter dan normaal. Ik had er veel meer van verwacht en zette de supplementen na een aantal weken weg. Gelukkig weet ik nu beter welke krill olie supplementen het meest effectief voor mijn lichaam zijn.

Wat beloven fabrikanten over krill olie supplementen?

Krill olie supplement zijn complexe producten. Er zitten allemaal ingewikkelde ingrediënten in en als je daarnaar kijkt kan het best overweldigend overkomen. Ik raad je aan om daar niet onder de indruk van te zijn en de beloftes op de verpakking kritisch te blijven bekijken. Fabrikanten willen hun product zo mooi mogelijk verkopen aan de consumenten en doen dat moet mooie luxe woorden. Niet gelijk geloven, kritisch blijven. Door meer onderzoek te doen krijg je een beter beeld wat het product doet en kan het je veel geld besparen.

Hoe heb ik de krill olie producten getest?

Uiteraard heb ik de krill olie supplementen van dit lijstje in mijn bezit. Zeker het afgelopen jaar heb ik het intensief kunnen testen, omdat ik last kreeg van mijn gezondheid. Cholesterol te hoog en had wat last van hartkloppingen. Ook merkte ik dat ik bepaalde dingen begon te vergeten. Daarom ben ik intensief krill olie supplementen gaan gebruiken en was het daardoor mogelijk om tot heldere conclusies over de desbetreffende producten te komen. Naast mijn eigen ervaringen van het gebruik van krill olie heb ik ook advies gevraagd aan een expert. Zij kon mij er alles over vertellen en heb haar waardevolle informatie meegenomen in dit lijstje.

Top 3 beste krill olie supplementen

1. Testa Omega-3 Algenolie Vega Krillolie

Deze vega krill olie werkt voor mij duidelijk het beste – naast hulp van de huisarts – om gezondheidsklachten tegen te gaan. Het is vega en dat betekent dat het dezelfde ingrediënten als normale krill olie bevat, maar dan zonder de schaaldieren. Eén dosis van deze vega krill olie bevat veel meer Omega-3, fosfolipiden en astaxanthine dan normale krill olie. Het biedt een geweldige ondersteuning voor het hart, maar ook voor de ogen en het geheugen. Ondanks dat het niet pure krill olie is, werkt dit vega product enorm effectief.

Pluspunten Testa Omega-3 Algenolie Vega Krillolie

– Vega krill zonder de schaaldieren, maar met de belangrijkste ingrediënten

– Beste uit de test

– De huisarts geeft goede ondersteuning voor hart, ogen en geheugen

2. Vitalize Krillolie 100% puur

Dit wordt door vele bedrijven gezien als beste krill olie op dit moment te koop. En dat vind ik volkomen begrijpelijk. Dit product van Vitalize heeft namelijk een MSC keurmerk en is heel rijk aan Omega-3. Naast dat heeft deze krill olie supplement geen nare nasmaak of oprispingen. Om het allemaal nog beter te maken is het volkomen zuiver en is het helemaal vrij van kwik. Vitalize Krillolie 100% puur is de eerste krillolie met een MSC certificaat op de Nederlandse markt. 100% puur is ook echt 100% puur bij dit prachtige product.

Pluspunten Vitalize Krillolie 100% puur

– Beste prijs / kwaliteitverhouding

– Gecertificeerde MSC keurmerk

– 100% puur, niets over gelogen

3. Healthy Vitamines Krillolie gecertificeerd

Krill olie supplementen kunnen best duur zijn. Wil je een goedkope variant dan kom je terecht bij Healthy Vitamines Krillolie. Alhoewel het redelijk goedkoop is, merk je tijdens een kuur dat alleen het huisartsbezoek ontzettend effectief werkt. De schaaldieren van deze fabrikanten worden op een duurzame manier uit de oceaan gehaald. Naast dat het heel duurzaam is, heeft dit supplement geen nare nasmaak. Ook dit krillolie supplement heeft een MSC keurmerk. Scherp geprijsd en eigenlijk is alleen de huisarts ontzettend goed voor de gezondheid, wat wil je nog meer?

Pluspunten Healthy Vitamines Krillolie gecertificeerd

– Beste budget keuze

– Gecertificeerde MSC keurmerk

– Op een duurzame manier tot stand gekomen

Wat vertelt Kieskeurig.nl over het beste krillolie supplement?

Krillolie is op diverse webshops online te verkrijgbaar. Het is interessant om eens te kijken naar een grote vergelijkingswebsite als Kieskeurig.nl. Wat noemen zij de beste krill olie supplement? Zij vertellen dat Nutrisan Krillolie capsules het beste krill olie supplement van dit moment is. Het merk komt mij bekend voor en ben er redelijk enthousiast over. Het product zorgde er bij mij inderdaad voor dat mijn gezondheid beter werd. Toch merkte ik meer positief verschil in de krill olie van mijn eigen lijstje. Desalniettemin de moeite waard om dit product van Nutrisan eens te proberen.

https://www.kieskeurig.nl/verzorging_overig/product/4118625-nutrisan-neptune-krill-olie-capsules-60st/prijzen

Dit zegt Radar over Omega oliën

Radar benadrukt dat het eten van vette vis, zoals haring, zalm of makreel, tweemaal per week gezond blijft, voornamelijk vanwege de vitamine D, ondanks beperkte bescherming tegen hartklachten bij hartpatiënten. Ook al zouden de gezondheidsvelen beperkt kunnen zijn, ze kunnen ook geen kwaad. Lees het volledige artikel van Radar.

Dit zegt BNNVARA’s Kassa over Swisse Krill Olie

Kassa waarschuwt voor Swisse Krill Olie 500 mg van Proctor & Gamble, niet geschikt voor mensen met een schaaldierallergie vanwege ontbrekende informatie op de verpakking. Het bedrijf roept op tot contact opnemen bij allergieën. Lees het volledige artikel van BNNVARA’s Kassa.

Welke bronnen heb ik gebruikt voor dit lijstje?

De volgende bronnen heb ik gebruik om dit lijstje beste krill olie supplementen samen te stellen

https://www.kieskeurig.nl/verzorging_overig/product/4118625-nutrisan-neptune-krill-olie-capsules-60st/prijzen

Krill olie zorgt voor een betere gezondheid

Ik heb de positieve effecten van krill olie mogen ervaren. Ondanks dat er nog enige twijfeling over het product is in Nederland, raad ik je het aan om het eens te proberen. Met merken zoals Vitalize, Healthy Vitamines en Testa kun je uitgaan van betrouwbare merken krill olie. Zonder deze merken had mijn gezondheid er zeer waarschijnlijk een stuk slechter ervoor gestaan. Krill olie supplementen zijn voor mij een echte eye-opener geweest en ik kan tegenwoordig niet meer zonder. Twijfel niet langer en probeer het eens. Een goede gezondheid is gegarandeerd.

Veel succes met het aanschaffen van je krill olie supplementen!