Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Bestedrogistentest.nl

Over Ons

Wij geven drogisterij-producten weer

Het allerbelangrijkste wat je van ons moet weten, is dat alle consumptieproducten en gezondheidsproducten die op onze site staan, enkel voordelige cosmetische effecten hebben. Wij raden geen producten aan om je gezondheid te verbeteren. Als je meer wilt weten over dit advies van ons, lees dan onze volledige disclaimerpagina.

Het enige wat we doen, is deze producten weergeven op onze website, zonder daar iets over te adviseren. Onze niet-medische reactie schrijft dagelijks aan artikelen om de verschillende producten uit de drogisterij weer te geven. Je kunt aan de hand van onze deskresearch en fieldresearch ontdekken wat voor producten er allemaal te koop zijn in Nederland.

Onze (niet-medische!) redactie

We benadrukken dat onze redactie een passie heeft voor gezondheid – en dat maakt ons niet automatisch ook experts. Wij zijn enthouasiast en hoogopgeleid op diverse vakgebieden, maar niet op medisch vlak. Dit betekent dat je niets van ons mag aannemen – en dat je altijd naar je eigen huisarts moet gaan voor advies.

dokterredactie van bestedrogistentest

Alexander Kuipers

Géén master in geneeskunde,
Redactie

Dokter Lin Shizhen - de hoofdredacteur

Lin Shizhen, Hoofdredactie

Géén master in geneeskunde, Hoofdredacteur

kian alaie health redactie

Kian Alaie

Bachelor in Food Technology – Product reviewer – Freelance redacteur – Eigenaar Healthyinsights.nllinkedin

Verschillende categorieën op onze website

Gezondheid

Wij laten zien welke gezondheidsproducten te koop zijn, zoals vitaminen en verschillende middeltjes.

Ontdek meer

Huishoudelijk

Ook kijken we welke huishoudelijke producten van de drogisterij meer of minder geschikt zijn.

Ontdek meer

Verzorging

Welke cosmetica en andere verzorgingsproducten uit de drogisterij zijn het beste? Dit zijn allemaal producten die niet gerelateerd zijn aan gezondheid of consumptie. Wij onderzoeken het en geven je onze aanbevelingen.

Ontdek meer

Contact met Lin Shizhen

E-mail

redactie at bestedrogistentest.nl

Telefoonnummer

063988810

Postadres

Torenallee 20 5617 BC Eindhoven

Over Ons

 

Contact

 

Nieuwste Toevoegingen