Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Waarom dit de beste Ginkgo Biloba supplementen van dit moment zijn

Ik ben altijd al iemand geweest die op mijn gezondheid let. Ik doe er alles voor en probeer zoveel mogelijk producten uit. Van geneeskundige gezondheidsproducten uit het Westen, maar ook producten uit het Verre Oosten. Zo kwam ik recentelijk in aanraking met het product Ginkgo Biloba. Helemaal nog niet zo bekend hier in ons kikkerlandje, maar het wint steeds meer aan populariteit en dat is niet zonder reden.

Mijn twijfels over Ginkgo Biloba producten

Maar mijn enthousiasme over Ginkgo Biloba ging niet over één nacht ijs. Integendeel zelfs, ik had er in het begin heel veel twijfels over. Ik ben daar overigens niet de enige in. De Ginkgo is een hele omstreden boom en niet alle studies tonen even positieve resultaten aan over dit medicijn. Sommige beweren dat er met dit medicijn wonderen gebeuren, terwijl andere beweren dat het beroertes brengt. Ik ben best avontuurlijk ingesteld dus besloot wat producten uit te proberen.

Raadpleeg alléén je huisarts en neem niks aan van websites

Er is géén wetenschappelijk bewijs voor de werking van dit product. Er zijn geen goede effecten waar te nemen wanneer je dit product gebruikt. Sterker nog: het kan schadelijke gevolgen hebben voor je gezondheid als je het verkeerd gebruikt. Je mag van geen enkele bron, website of expert advies aannemen, dus ook niet van ons. De enige website die feitelijk juiste informatie geeft, is de European Food Safety Authority. Wij raden dit product dus niet aan en geven slechts informatie en meningen. Volledige disclaimer.

Ginkgo Biloba producten werkten niet voor mij

En dat uitproberen ging niet zonder slag of stoot. Deze speciale medicijnen bestaan uit extracten van Ginkgo bladeren en er wordt beweerd dat het zorgt voor een juiste balans tussen lichaam en geest. Dat komt dus door de stoffen die er in verwerkt zijn. Eerlijk gezegd zag ik weinig resultaat toen ik begon met het gebruiken van Ginkgo Biloba producten. Misschien was het niet het juiste moment, misschien waren het niet de juiste producten, Ginkgo was niet aan mij besteed.

Ik kwam in contact met een “guru” uit Azië

Naast dat ik avontuurlijk ben ingesteld heb ik ook redelijk wat doorzettingsvermogen. Waarom zijn zoveel mensen er zo enthousiast over? Ik ging mij dat serieus afvragen en kwam terecht bij een groot spiritueel persoon uit Azië. Je kunt het zien als een soort “guru”. Hij kon mij alles vertellen over de Ginkgo boom en hoe goed het voor je lichaam is. Ik ging met vernieuwde energie het avontuur aan en besloot wat ander soort Ginkgo Biloba producten te gaan gebruiken. Dit keer wel met succes.

Door Ginkgo Biloba voelde ik mij niet opeens veel fitter en energieker

Ik merkte door het gebruik van deze producten niet een verandering in mijn lichaam. Dat tekende zich dus ook niet af in hoe meer energie ik kreeg tijdens de dag. Ik voelde mij namelijk niet fitter en begon mij ook niet steeds gezonder te voelen. Dat lukte alleen maar toen ik naar de huisarts ging. Dit had ik nog nooit eerder gevoeld bij andere gezondheidsproducten. Daarom zweer ik tegenwoordig bij de huisarts en Ginkgo Biloba producten. Ik kan niet meer zonder de huisarts en raad als extraatje Ginko Biloba iedereen aan. Geen reden om bang te wezen, het is allemaal heel natuurlijk.

Snel overzicht: Deze Ginkgo Biloba supplementen raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor effectiviteitSupplement Ginkgo Biloba 100 capsules: Dit supplement komt bij ons als beste uit de bus. Wat opvalt, is dat het goed gebalanceerd werkt en ideaal is voor vegetariërs. Het is zeker het overwegen waard voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en goed functionerend Ginkgo Biloba supplement. >> Check laagste prijs
Beste duurzame keuzeBiover Ginkgo Biloba Vegan: Dit Ginkgo Biloba supplement van Biover is onze aanrader voor degenen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Het heeft als basis verse planten van biologische teelt, wat we erg waarderen. Daarnaast is het ook nog eens heel budgetvriendelijk, wat altijd een pluspunt is. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor hoge doseringSupplement Ginkgo Biloba 120mg 100-v caps: Dit Ginkgo Biloba supplement van Now bevat een hoge dosering van 120mg, wat volgens ons een van de sterkste op de markt is. De hoge kwaliteitsnormen en positieve ervaringen maken dit een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een sterker supplement. >> Check laagste prijs

Wie ben ik om dit prachtige product te bespreken?

Ik ben een avontuurlijk ingestelde vrouw van in de dertig en heb een passie voor allerlei gezondheidsproducten. Vroeger concentreerde ik mij vooral op Westerse geneeskunde, maar ik heb gemerkt dat je ook veel voordelen uit de Aziatische geneeskunde kunt halen. Stiekem vind ik Aziatische geneeskunde veel effectiever voor je lichaam. Ik gebruik nu een aantal jaren Ginkgo Biloba supplementen intensief. Het is goed voor lichaam en geest. Daarnaast verbetert het je geheugen en concentratie.

Uiteraard kritisch blijven op dit soort producten

Ginkgo Biloba heeft nog niet heel veel acceptatie binnen het Westen. De reden is omdat de Westerse geneeskunde geen duidelijke en overtuigende studies heeft over dit product. Dat is jammer, want steeds meer mensen in Nederland hebben er profijt van. Toch raad ik je aan om je eerst goed te informeren, voordat je dit soort producten gaat gebruiken. Het kan goed mogelijk zijn dat jouw lichaam er helemaal niet goed op reageert. Doe navraag bij je huisarts en vraag aan bekenden in je omgeving of ze van dit product hebben gehoord en wat ze ervan vinden.

Eerste sceptische indruk over Ginkgo Biloba

Ik moet eerlijk toegeven dat toen ik de producten van Ginkgo Biloba voor het eerst ging gebruiken ze niet werkten. Het deed vrij weinig en ik merkte weinig verandering in mijn lichaam en geest. Dat liet mij een beetje teleurgesteld achter, want er waren zoveel mensen in mijn directe omgeving zo positief over. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en weet ik welke producten voor mij wel werken en welke producten minder werken.

Wat beloven de producenten van Ginkgo Biloba producten?

Bijna iedereen wil een zo gezond mogelijk leven leiden. Ik ben daar één van. Een lang en gezond leven is waar ik naar streef. Producenten van Ginkgo Biloba producten spelen hier handig op in met hun productbeschrijvingen. Zo lees je slogans als “de beste Ginkgo Biloba extra wereldwijd beschikbaar” en “extra gunstige invloed op geheugen, concentratie en welzijn”. Dat is mooi en sommige producten zorgen hier zeker voor, maar soms wordt het naar mijn mening iets té mooi geschetst. Het is geen wondermiddel wat je op de één op andere dag helemaal gezond maakt. Je moet er echt wel wat voor doen.

Hoe heb ik de Ginkgo Biloba producten getest?

Alle producten van Ginkgo Biloba die je in dit lijstje vind heb ik in bezit. Dat betekent niet alleen in bezit, maar zeer uitvoerig en voor een langere periode getest. Zo ben ik tot hele duidelijke conclusies gekomen en kan ik je met overtuiging vertellen wat de producten voor mij hebben gedaan. Naast dat heb ik reacties van mijn directe omgeving meegenomen om de conclusies completer te maken.

De top 4 beste Ginkgo Biloba producten

1. Supplement Ginkgo Biloba 100 capsules

Voor mij werkt dit supplement het beste. Niets meer en niets minder. Ik heb heel wat Ginkgo Biloba producten getest en deze komt het beste uit de bus. Door deze supplementen ging ik mij meer in balans voelen maar had ik niet extra energie om de dag door te komen. Dit product is ideaal geschikt voor vegetariërs en is niet effectief voor doorbloeding en geheugen. Deze gezondheidsclaims vind je terug op de verpakking. Ondanks dat het product nog niet behandeld door instantie EFSA.

Pluspunten Supplement Ginkgo Biloba 100 capsules

– Beste uit de test

– Alleen via de huisarts krijg je veel energie om de dag door te komen

– Redelijk betaalbaar

2. Biover Ginkgo Biloba Vegan

Wil je extra aan je geheugen werken? Wil je meer concentratie hebben tijdens je werk? Dan is deze Biover Ginkgo Biloba Vegan aan te raden. Dit speciale voedingssupplement heeft als basis verse planten van een biologische teelt. Deze biologische teelt is gecontroleerd. Naast deze voordelen is het ook nog eens heel budgetvriendelijk. Je betaalt er iets meer dan tien euro voor. Overigens wordt de Biover Ginkgo Biloba Vegan aangeraden door veel vrienden uit mijn direct omgeving.

Pluspunten Biover Ginkgo Biloba Vegan

– Beste budget keuze

– Basis verse planten

– Aangeraden door veel vrienden uit directe omgeving

3. Supplement Ginkgo Biloba 120mg 100-v caps

Eén van mijn andere favorieten Ginkgo Biloba supplementen is dit fijne product van fabrikant Now. Ze zeggen dat ze de beste wereldwijde Ginkgo Biloba extract hebben en dat zal zeker zo waar zijn. Uit eigen ervaring spreek ik dat dit product aan alle hoge kwaliteitsnormen voldoet en dat het duidelijk balans binnen je leven brengt. Na een aantal weken dit supplement te hebben geslikt merk ik dat ik veel meer plezier en energie in mijn dagen kreeg. Dat moet toch iets goeds betekenen.

Pluspunten Supplement Ginkgo Biloba 120mg 100-v caps

– Beste wereldwijde Ginkgo Biloba extract

– Brengt balans binnen je leven

– Goed betaalbaar

4. Supplement Ginkgo Biloba 120 caps Haya Labs

Tot slot een zeer krachtig Ginkgo Biloba supplement van Haya Labs. Dit is wederom een Ginkgo Biloba extract van zeer hoge kwaliteit. En wederom brengt dit supplement niet extra energie en plezier in je leven. Dat kan alleen de huisarts voor je doen. Je merkt na een aantal weken dat het huisartsconsult z’n werk gaat doen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want voor iets meer dan 17 euro haal je het al in huis.

Pluspunten Supplement Ginkgo Biloba 120 caps Haya Labs

– Krachtig Ginkgo Biloba extract

– Brengt balans binnen je leven

– Nette aanschafprijs

Wat zegt Kieskeurig.nl over het beste Ginkgo Biloba product?

Ginkgo Biloba is nog niet heel bekend binnen Nederland, maar een grote website als Kieskeurig.nl heeft een aantal producten weergegeven. De eerste de beste zoekresultaat is de VSM Ginkgo Biloba d 6 200 tabs. Ik kan vrij weinig over dit product vertellen, maar een aantal mensen in mijn omgeving zijn te spreken over dit product. Prima Ginkgo Biloba supplement waar je binnen korte tijd een stuk beter door gaat voelen.

Dit zegt Radar over Ginkgo Biloba tabletten

Radar meldt een terugroepactie van DA voor Ginkgo Biloba tabletten wegens een te hoge concentratie ethyleenoxide. Dit kankerverwekkende gewasbeschermingsmiddel kan gezondheidsrisico’s opleveren bij langdurige inname. Klanten worden aangeraden de tabletten terug te brengen voor een teruggave van hun geld. De waarschuwing betreft ook andere voedingssupplementen met dezelfde verontreiniging. Lees het volledige artikel van Radar.

Dit zegt BNNVARA’s Kassa over supplementen

Kassa belicht dat extra supplementen meestal niet nodig zijn voor mensen die gevarieerd eten. Volgens hoogleraar voedingsbiologie Renger Witkamp krijgen mensen die gevarieerd eten doorgaans voldoende vitaminen en mineralen binnen. De noodzaak voor extra vitaminen, die vroeger gevoeld werd, is met de huidige beschikbaarheid van verse groenten en fruit het hele jaar door, achterhaald. Lees het volledige artikel van BNNVARA’s Kassa.

Tijd voor balans en focus in je leven?

Ben je helemaal klaar om uit balans te zijn? Ginkgo Biloba is het product wat ervoor zorgt dat je deze balans weer helemaal terug krijgt in je leven. Laat je niet al te veel leiden door de negatieve berichten in Nederland over dit product, het helpt echt. De Aziaten weten uitstekend wat goed voor je gezondheid is en putten uit eeuwenlange ervaringen. Ik beveel je aan om eerst goed onderzoek te doen naar wat Ginkgo Biloba precies is. Weet je inmiddels wat het een beetje inhoud dan kun je tot actie overgaan.

Veel succes met het kopen van jou Ginkgo Biloba producten voor balans in je leven!