Wij hebben het Shredding Programma van de gerenommeerde Frank den Blanken uitgetest en beoordeeld in de review hieronder zodat je meer inzicht kunt krijgen in hoe het programma precies werkt.

Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Mijn zoektocht naar de perfecte fitness en afvalmethode

Ik was al Jaren op zoek naar het ideale programma om wat kilo’s aft e vallen, terwijl het lichaam ook gezond en fit blijft. Hierbij heb ik diverse trainingen gevolgd, tot ik het Shredding Programma van Frank den Blanken tegenkwam. Personal trainer Frank van Blanken stelt voor om het Shredding Programma te volgen, met als doel om je in topvorm te brengen voor de zomer. Het Shredding programma heeft al duizenden mensen geholpen om resultaten te behalen, wat mij positief verrast heeft. Dit heeft mij ernaartoe geleid om mijzelf als recensent ook aan te melden voor de training.

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Wij kunnen onszelf experts beschouwen als het gaat om trainingsprogramma’s. Waarom? Simpelweg omdat wij inmiddels meer dan 15 verschillende programma’s hebben gevolgd en inmiddels dus duidelijk inzicht hebben in hoe dergelijke programma’s werken. Wij weten inmiddels ook aan welke kwaliteitsnormen trainingsprogramma’s moeten voldoen. Consumentenbond/Kassa/Radar doen overigens ook vaker onderzoek naar dergelijke trainingsprogramma’s.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Het is belangrijk om altijd kritisch te blijven ten opzichte van producten als trainingsprogramma’s. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het behalen van fitnessdoelen, waaronder genetica, individuele fysieke capaciteiten en levensstijl. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben.

Onze eerste sceptische reactie

Als recensent ben ik aanvankelijk sceptisch over trainingsprogramma’s die beweren dat je binnen 90 dagen je ideale lichaam voor de zomer kunt bereiken. Ik ben echter zeer benieuwd naar de resultaten die dit programma kan opleveren. Het is belangrijk om open te staan voor nieuwe benaderingen en methoden en ik kijk ernaar uit om te zien of het Shredding Programma inderdaad effectief is.

De beloftes van de makers

 •  In slechts 90 dagen kun je in topvorm komen door het vetpercentage te verlagen, door krachttoename stimuleren en door de spieren te ondersteunen.
 • Voor elke klant wordt een persoonlijk schema gemaakt opgesteld.
 • Profiteer van een bonus technieksessie.
 • Je kunt zelfs een fotoshoot aan het einde van het programma doen.
 • Je hebt 24/7 toegang tot heel het team via WhatsApp. Vragen worden binnen 1 uur beantwoord.
 • Al je info en gegevens blijven 100% vertrouwelijk.

De criteria waar we het Shredding Programma op beoordelen

 • Lesmateriaal
 • Inhoud van de training
 • Individuele aanpak
 • Monitoring en motivatie
 • Communicatie vanuit Frank
 • Dienstverlening
 • Eindresultaten en efficiëntie

Hoe we dit product getest hebben

Om het Shredding Programma te reviewen hebben we onszelf aangemeld voor het programma. Hierbij hebben we zelf aandachtig heel het programma gevolgd, inclusief het opstellen van gepersonaliseerde trainingsschema’s en voedingslijstjes. We hebben ook diverse inhoudelijke vragen aan Frank gesteld en een expert gesproken in de industrie van fitness en afvallen.

In het kort: wat is het precies?

Het Shredding programma is ontworpen om je te helpen een slank lichaam te bereiken. Door het effectief 12-wekenlange Shredding Programma van Frank den Blanken te volgen kun je werken naar je ideale lichaam. Het Shredding Programma werkt door het verliezen van vetmassa, door het realiseren van krachttoename en door de spiermassa te behouden. Het Shredding Programma duurt dus 90 dagen en bestaat uit onderdelen als een intakegesprek, beeldmateriaal, trainingsprogramma’s, voedingsschema’s, discussiegroepen en dergelijke.

Info over de makers

Het Shredding Programma is in 2014 door personal trainer Frank den Blanken opgericht. Het kantoor is gevestigd te IJsselstein in Utrecht aan de Kerkstraat 19. Frank den Blanken is gecertificeerd en beschikt over de juiste mate van kennis en ervaring. De betrouwbare den Blanken is daarnaast verantwoordelijk voor ruim 1.000 succesvolle transformaties bij klanten en hij heeft in totaal 3 boeken geschreven over onderwerpen in de personal trainer, voeding en fitness industrie.

Hoe ziet het eruit?

Het Shredding Programma bestaat uit diverse onderdelen, waarbij verschillende onderwerpen behandeld worden:

Fase 1: Het bepalen van je daadwerkelijke onderhoudsniveau

Fase 2: Hoge en Lage dagen methode V1

Fase 3: Hoge en Lage dagen methode V2

Tijdens deze fasen leer je zaken als 5-10 kilogram extra aan kunnen als het gaat om basis gymoefeningen. Je kunt daarnaast 6-10% aan vetmassa verliezen van je lichaamsgewicht en je creëert extra spiermasse op de juiste plekken. Hier komt nog een verbeterde hormonale niveau en een sterk metabolisme bij, je blijft vet verliezen en je krijgt duidelijkheid over wat je wel en niet moet eten om in je beste shape te komen.

Onze testdata

Om het Shredding Programma van Frank te beoordelen kijken we naar bepaalde data, waaronder de lesinhoud en materialen, de communicatie, de dienstverlening en de eindresultaten.

Onze ervaringen

Aan de hand van de bovengenoemde testdata hebben wij het Shredding Programma beoordeeld. Onze ervaring met het geweldig trainingsprogramma is zeker positief. Wij raden dit programma dan ook aan iedereen die binnen een aantal weken tijd een gezond lichaam wilt bereiken.

Kosten

Het volgen van het Shredding Programma kost gelukkig geen fortuin. Je kunt uitgaan van een gemiddelde prijsklasse en daar komt bij dat je kunt kiezen uit eenmalig, 2 maandtermijnen en 3 maandtermijnen. Het Shredding Programma is dankzij de betaalbare prijzen geschikt voor vrijwel elk budget. Meld je je aan voor het Shredding Programma, dan profiteer je overigens van exclusieve bonussen, waaronder de mobiele trainingsapp.

Is het het geld waard?

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: het Shredding Programma is zeker weten het geld waar. Je krijgt waar voor al je geld en tegen de zomer kun je trots op jezelf zijn met het behaalde resultaat: een slank, gezond en fit lichaam.

Wat vinden wij van dit product?

Lesinhoud en materiaal

Kijken we naar de inhoud en het materiaal van het Shredding Programma, dan zien we een duidelijk aangepast schema. Het schema wordt opgemaakt gebaseerd op je persoonlijke levensstijl en de doelen die je wilt bereiken. Dit kun je tijdens het intakegesprek duidelijk maken. Onze recensent is van mening dat Frank topkwaliteit biedt.

Communicatie en dienstverlening

Qua communicatie en dienstverlening kan onze recensent alleen positief spreken. Er wordt op de website beloofd dat er snel contact wordt opgenomen als je uitreikt en dat hebben wij op de proef gesteld. Binnen minder dan een uur werd onze vraag al beantwoord, wij hebben meerdere keren met Frank gebeld en ook via Facebook hebben we een aantal keer berichten verstuurd.

Resultaat en efficiëntie

Frank werkt op een resultaatgerichte manier om binnen 90 dagen je ideale zomer lichaam te bereiken. Hierbij wordt er telkens gemotiveerd, het schema wordt aangepast op basis van de situatie en je wordt gecorrigeerd indien noodzakelijk. Zo kun je op efficiënte wijze werken naar je ideale lichaam.

Voor- en nadelen van het Shredding Programma

Om een wel overwogen keuze te maken tussen de diverse trainingsprogramma’s is het verstandig om de voordelen en de nadelen van het Shredding Programma nader onder de loep te nemen.

Voordelen

✅ Binnen 90 dagen bereik je je ideale lijf. Geen tijdsverspilling dus!

✅ Je krijgt voedings- en trainingsschema’s die passen bij je persoonlijke omstandigheden en levensstijl.

✅ Er zijn regelmatig aantrekkelijke bonussen die je kunt claimen.

✅ Discussiegroepen waar je terecht kunt voor ondersteuning en contact.

✅ 24/7 WhatsApp contact met de PT en het team.

✅ Tijdens vakantie kun je een tijdelijke stop aanvragen.

Nadelen

❌ Je ontmoet elkaar een aantal keer. Je gaat dus zelfstandig naar de sportschool voor de trainingen.

❌  Sport je niet aan de hand van het programma of eet je onvoldoende, dan bereik je je doelen niet.

Onze score per criterium:

Onze recensenten raden het Shredding Programma van Frank aan vanwege deze factoren:

 • Kwaliteit – 9
 • Prijs – 8
 • Is het actueel? – 9
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 9
 • Is het diepgaand? – 9
 • Support – 9
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud – 8
 • Design en representativiteit – 8
 • Expertise van de maker – 9
 • Toekomstbestendigheid – 7
 • Functionaliteiten – 8
 • Bonussen – 9

Hoe is het programma anders dan concurrenten?

In vergelijking met andere concurrenten in dezelfde branche kun je bij het Shredding Programma van extra’s profiteren. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je zorgeloos op vakantie kunt gaan, ook tijdens deze 12 weken coaching. Je hebt tijdens de training namelijk het recht op een tijdelijke stop van maximaal 3 weken. Bij het Shredding Programma gaat het om een programma met daadwerkelijke resultaten voor daadwerkelijke mensen.

Wij hebben een expert gevraagd wat het beste is

Wij hebben een expert gevraagd wat het beste is als het gaat om het volgen van het Shredding Programma van Frank om je ideale summer body te bereiken binnen 90 dagen. De expert was zeer enthousiast over de voordelen van persoonlijke begeleiding en aangepaste programma’s die specifiek zijn ontworpen om resultaten te behalen binnen een bepaalde tijd. Met Frank als personal trainer krijg je niet alleen professionele begeleiding en motivatie, maar ook een gepersonaliseerd trainings- en voedingsplan dat is afgestemd op jouw individuele levensstijl en doelen. Bovendien kan Frank je voortgang bijhouden, eventuele obstakels identificeren en aanpassingen maken om maximale resultaten te behalen.

Waarom niet alles gratis opzoeken online?

Online vind je tegenwoordig alle tips en tricks om te starten met afvallen, om spiermasse op te bouwen en dergelijke. Je kunt online diverse voedingsschema’s, trainingsschema’s en stappenplannen vinden om van start te gaan, maar als je deze weg loopt dan ga je een hoop tijd kwijt zijn aan de zoektocht. Je betaalt er niets voor, maar je bent wel uren bezig met onderzoeken. Kies je voor het Shredding Programma, dan krijg je gepersonaliseerde trainings- en voedingsschema’s die gericht zijn op je eigen persoonlijke situatie. Je wordt daarnaast door een echte professional opgeleid, gemotiveerd en ondersteund, ook nadat je de training hebt behaald en je kunt 24/7 contact opnemen als je met vragen zit.

De support: hoe snel en bekwaam reageerden ze op een vraag?

Het team van het Shredding Programma geeft op de website aan binnen 1 uur te reageren op vragen. Wij hebben dit als recensenten natuurlijk op de proef gesteld en ja hoor, dit klopt als een bus. Wij hebben diverse malen contact gehad met leden van het team, maar ook met Frank zelf.

Voor wie is het geschikt?

Het Shredding Programma van Frank den Blanken is met name geschikt voor personen die klaar zijn om sterker te worden dan ooit tevoren en voor degenen die streven naar een topconditie. Het programma is ook ideaal als je spierdefinitie wilt stimuleren en als je bereid bent om alles te doen om te genieten van geweldige eindresultaten. Het Shredding Programma richt zich op zowel mannen als vrouwen in de leeftijdscategorie van 20 tot 45 jaar.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Om het 12-wekenlange programma te volgen dien je een keuze te maken tussen 3, 4 of 5 trainingen per week. Je kunt daarnaast kiezen tussen een beginners niveau of een gevorderd niveau. Wil je starten met het Shredding Programma, dan dien je minimaal 3x per week te trainingen in een sportschool en daarnaast moet je niet veganistisch of vegetarisch zijn.

Stappenplan start: het Shredding Programma

Als je met het Shredding Programma wilt starten, dan dien je de onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: Navigeer naar de officiële website van het Shredding Programma.

Stap 2: Klik dan op de knop ‘meedoen met het programma’.

Stap 3: Vul het aanmeldformulier in en wacht op reactie*.

Stap 4: Check Frank’s persoonlijke video.

Stap 5: Je ontvangt een voedingsschema.

Stap 6: Volg het trainingsprogramma (3, 4 of 5 trainingen).

*Binnen 48 uur ontvang je reactie en kun je een afspraak maken voor een telefonische intake. Tijdens dit gesprek wordt de prijs besproken, de mogelijkheden wordt bekend gemaakt en ook de periode die nodig is om de doelen te behalen. Het coaching traject gaat van start wanneer beide partijen akkoord gaan. Er wordt om de twee weken een progressiecontrole gedaan om de voortgang te checken en de voeding aan te passen indien nodig.

Hoe ging het er vroeger aan toe als je af wou vallen?

Wou je vroeger veel afvallen binnen een korte periode door vetmassa te verliezen en door spiermassa op te bouwen, terwijl je ook krachttoename realiseert? Dan moest je vroeger vertrouwen op verschillende gespecialiseerde programma’s en trainers om dit complexe doel te bereiken. Echter, met het Shredding Programma van Frank den Blanken heb je nu alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Je hoeft niet langer zelf op zoek te gaan naar trainingsschema’s, voedingsadvies en ondersteuning om jou te helpen je gewenste resultaten te behalen.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

De lesinhoud van het Shredding Programma wordt regelmatig geüpdatet door Frank den Blanken om ervoor te zorgen dat de deelnemers altijd profiteren van de nieuwste kennis en inzichten op het gebied van fitness en gezondheid. Zo blijft het programma evolueren en voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de deelnemers.

Ervaringen van anderen

Het is verstandig om ook een kijkje te nemen naar wat andere deelnemers van de training vinden. Hieronder kun je een aantal reviews lezen zodat je meer inzicht kunt krijgen in hoe vorige klanten Frank en de training beoordelen.

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
DennisOp aanraden van mijn Fysio kwam ik terecht bij Personal Trainer Frank. Ik was nogal wat sceptisch. Frank kon deze twijfel wegnemen en mij garanderen dat ik bij volledige inzet duidelijke resultaten zal behalen. De schema’s zijn duidelijk, goed vol te houden, afwisselend en er is goed contact.
BartMijn doelstelling was 50 kilo afvallen en gezonder leven. Na 3 weken trainen is mijn conditie met sprongen vooruitgegaan. Na 10 maanden ben ik 53 kilo afgevallen en heel tevreden over de kwaliteit en kwantiteit die Frank als begeleider heeft gestoken in mij. Ik wil hem van harte aanbevelen.
AshleyIk kende Frank van de sportschool, maar ik was stiekem erg sceptisch. Zelfs na jaren ervaring met krachttraining had ik het professioneel advies van Frank echt nodig. Ik heb mijn eerste eet- en trainingsschema vrijwel direct ontvangen. Mijn eerste doel heb ik inmiddels met behulp van Frank gehaald en ga vol vertrouwen de overige weken tegemoet. Let the summer begin.
Bo van den BrinkMet deze trainingen heb ik inmiddels bereikt wat ik wilde bereiken. Ik ben krachttraining leuk gaan vinden en ben wedstrijden gaan doen. Afgelopen jaar heb ik de Iron Maiden gewonnen in de klasse Body Fitness. Dit jaar ga ik proberen om samen met Frank mee te doen om het Nederlands Kampioenschap in de klasse Body Fitness. Deze personal trainer kan ik iedereen aanraden!
Paula MeinenFrank begeleid me nu een half jaar, 4xm in de week. In het begin waren de trainingen all-round om mijn lichaam te laten wennen. Frank straalt rust uit en heeft veel verstand van goed en resultaatgericht trainen. Wat ik fijn vind, is dat hij snel een inschatting kan maken van je gemoedtoestand. Ik kan dit en dus kan iedereen het, maar wel met Frank!

Vergelijkbare producten van andere merken

Beste waarde voor je geldJaybird of Loungeset
Deze zouden wij kopenShredding Programma
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in gratis tipsGoogle, Youtube, TikTok

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Al met al, na grondig onderzoek en beoordeling van het Shredding Programma van Frank, kan ik vol vertrouwen zeggen dat het een uitstekende keuze is voor iedereen die vastberaden is om binnen 90 dagen het ideale zomerlichaam te bereiken. Met de expertise en begeleiding van Frank, gecombineerd met een gepersonaliseerd trainings- en voedingsplan, biedt dit programma alle nodige tools om succes te behalen. Dus, als je serieus bent en bereid bent om hard aan jezelf en je lichaam te werken, raad ik je ten zeerste aan om je aan te melden voor het Shredding Programma.

ReviewHet Shredding Programma
SamenvattingHet Shredding Programma van Frank den Blanken is zeker aan te raden. Je kunt zorgen voor je ideale summer body dankzij de diverse trainings- en voedingsschema’s die gepersonaliseerd zijn en bij je omstandigheden en levensstijl passen. Frank is overigens 24/7 bereikbaar.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.5

Garantie

Het volgen van een trainingsprogramma bij een personal trainer biedt geen garantie op het bereiken van het perfecte lichaam binnen 90 dagen, omdat resultaten afhankelijk zijn van verschillende factoren. Frank kan echter wel de expertise en begeleiding bieden om je te helpen jouw doelen te bereiken met gepersonaliseerde trainingsschema’s, voedingsadvies en professionele ondersteuning zodat je optimale resultaten kunt boeken. Het is belangrijk om realistische doelen te stellen en consistentie en inzet te tonen om het gewenste lichaam voor de zomer te bereiken.

Kortingscode

Het is essentieel om de website en social mediakanalen van Frank den Blanken regelmatig in de gaten te houden. Er komen namelijk vaker aantrekkelijke kortingscodes waar je een mooie korting mee kunt scoren op de trainingsprijs.

Gratis beginnen

Wil je starten met het Shredding Programma? Dan kun je direct een vrijblijvende intake aanvragen via de website. Je kunt Frank ook een privé bericht via Facebook sturen of bellen. Heb je jezelf aangemeld voor het programma, dan kun je direct de persoonlijke video van Frank bekijken voordat je je trainings- en voedingsprogramma ontvangt.

FAQ

Vraag: Kun je het Shredding Programma met zowel dag- als nachtdiensten combineren?
Antwoord: Ja, alle schema’s worden gepersonaliseerd; gebaseerd op je eigen leefstijl. Tijdens het opstellen van de schema’s zal rekening gehouden worden met je diensten.

Vraag: Wordt er rekening gehouden als ik bepaald voedsel niet lust?
Antwoord: Ja hoor, Frank houdt zeker rekening hiermee. Tijdens het intakegesprek kun je duidelijk aangeven wat je wel en niet lust. Ook tussentijds kun je het schema laten aanpassen indien gewenst.

Vraag: Hoe vaak moet ik trainen?
Antwoord: Tijdens de intake kun je aangeven wat haalbaar is voor jou en hoe vaak je wekelijks naar de sportschool kunt gaan. Wij adviseren om minimaal 3 x per week, minstens 30 minuten te trainen.

Gratis media over/van dit product: podcast en Youtube embeds

Op de officiële website kun je live chatten met Frank den Blanken via de chatbot. Je kunt Frank ook volgen via Instagram (@frankdenblanken), Twitter (@frankdenblanken), LinkedIn (/frank-den-blanken-pt), Youtube (@FrankdenBlanken) en Facebook (www.facebook.com/frankdenblankenpt).