Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

“Verlies Gewicht en Herwin je Zelfvertrouwen” – Kan dat met Fit By Charro?

Voel je je onzeker over je lichaam? Ben je klaar met elk dieet dat aanvoelt als een straf? Vind je het moeilijk om je oude gewoonten te doorbreken? Als fervent fitness-enthousiast die moeite heeft met het wegwerken van mijn buikje heb ik de eer gehad om het Fit By Charro-afslankprogramma te proberen. Hierbij deel ik mijn persoonlijke ervaringen om jou te helpen de beste beslissing voor jezelf te nemen.

Mijn ontdekkingstocht naar de perfecte afslankmethode

Ik waagde de sprong en schafte verschillende cursussen aan, vaak alleen om teleurgesteld te worden. Het was moeilijker dan verwacht, de resultaten vielen tegen en de voorgestelde benaderingen waren vaak ingewikkeld en vermoeiend. Ik stuitte op het programma van de vlotte Charro en besloot het een kans te geven.

Wie zijn wij om dit te beoordelen?

Als enthousiastelingen voor gezond leven en fitness waren we geïnteresseerd door het Fit By Charro-programma en wilden we het zelf ervaren. We voelden dat we, als experts op het gebied van fitness en voeding, maar toch moeite hebben met het verliezen van ons buikje, in de perfecte positie waren om te beoordelen of het programma zijn beloftes waar kon maken.

Niet alle afslankprogramma’s zijn goed, die van Charro wel?

Het is begrijpelijk dat de makers van dergelijke programma’s hun product in de meest verleidelijke verpakking willen presenteren. Ze beloven wonderen en presenteren een verkooppagina die rijk is aan uitnodigende woorden en loze beloftes. Als recensenten is het onze taak om deze programma’s te kopen, te testen en te beoordelen of de claims op de verkooppagina’s eerlijk en realistisch zijn.

Onze eerste reactie als eerste indruk

Toen we het Fit By Charro-programma voor het eerst ontvingen, waren we nog voorzichtig. De eerdere teleurstellingen van allerlei andere zogenaamde goeroes hadden ons voorzichtig gemaakt. Echter, na het grondig doorlopen en testen van het programma, waren we verbaasd over de eenvoud en effectiviteit ervan. Bij Charro voelden we voor het eerst een verademing in het gezondheidslandschap.

fit by charro review 1

De beloftes van de makers: Gebakken lucht of solide claims?

Fit By Charro maakt een aantal beloftes die op het eerste gezicht behoorlijk indrukwekkend lijken. Maar laten we ze wat nader bekijken.

 • Ten eerste belooft het programma dat we 2-5 kilo afvallen ongeacht leeftijd, lichaamsbouw en levensstijl. Maar wat betekent dit nu echt? Hoewel dit verleidelijk klinkt, is het essentieel te beseffen dat succesvol gewichtsverlies afhangt van verschillende factoren, waaronder voeding, lichaamsbeweging en levensstijl.
 • Ten tweede belooft het programma dat je je fitter en energieker zult voelen. Hoewel dit ongetwijfeld aantrekkelijk is, is het belangrijk om te onthouden dat gevoelens van fitheid en energie afhankelijk zijn van veel verschillende factoren, waaronder slaap, stressniveaus en algehele gezondheid.
 • Ten derde belooft het programma dat we onze favoriete kleding weer kunnen aantrekken. Dit klinkt prachtig, maar eerst zien, en dan geloven.

De criteria waarop we Fit By Charro beoordelen

We hebben het Fit By Charro-programma beoordeeld op basis van de volgende criteria:

• Criterium 1: Effectiviteit van het programma

• Criterium 2: Gemak en begrijpelijkheid van de instructies

• Criterium 3: Kwaliteit van de aangeboden voedings- en trainingsplannen

• Criterium 4: Waarde voor geld

• Criterium 5: Klantenservice en after-sales support

• Criterium 6: kwaliteit hulpmiddelen en apps

Hoe we Fit By Charro getest hebben: onze onderzoeksgegevens

We hebben het Fit By Charro-programma aangeschaft, grondig doorgenomen en getest. Daarnaast hebben we contact opgenomen met het klantenserviceteam met inhoudelijke vragen om hun responsiviteit te testen. Tot slot hebben we ook experts op het gebied van fitness en voeding geraadpleegd om hun mening en ervaringen te vragen.

In het kort: wat is Fit By Charro precies?

Fit By Charro is een holistisch afslankprogramma dat is ontworpen om je te helpen je gewichtsverliesdoelen te bereiken door middel van aangepaste voedings, trainingsplannen en persoonlijke begeleiding.

Info over de makers

fit by charro review 2

Fit By Charro is het resultaat van de toewijding en passie van twee inspirerende vrouwen, Charro en Joni. Deze twee vrouwen hebben hun eigen uitdagingen overwonnen om een succesvol afslankprogramma op poten te zetten dat vrouwen helpt hun zelfvertrouwen terug te winnen.

Charro, of zoals ze bekend staat in de online gemeenschap, ‘Fit By Charro’, heeft een diepgaande persoonlijke ervaring met gewichtsbeheersing. Ze groeide op in een sportclub en was een natuurlijke atleet. Na veel vallen en opstaan, creëerde ze een effectief programma dat ze ‘Fit by Charro’ noemde, met als doel andere vrouwen te helpen hun zelfvertrouwen terug te krijgen.

fit by charro review 3

Joni, de andere helft van dit krachtige duo, heeft haar eigen unieke reis naar welzijn doorgemaakt. Ze groeide op in een sportief gezin en volgde studies in ‘Gezondheid en Welzijnswetenschappen’. Na vele opleidingen en cursussen, waaronder een opleiding “training en coaching tijdens en na de zwangerschap”, is Joni nu de confidence & mental health coach bij Fit By Charro.

Fit By Charro, ondergebracht in de sportclub Hove, Elzenstraat 33, 2540 Hove, is een plek waar vrouwen op vaste tijden samenkomen om aan hun gezondheid te werken. Ze bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt trainen, leren en groeien.

Hoe ziet het eruit?

Fit By Charro is stijlvol en professioneel ontworpen. Het programma is onderverdeeld in heldere secties, waardoor je snel en gemakkelijk kunt navigeren naar het onderdeel dat je nodig hebt. Het totaalpakket bestaat uit:

 1. Programma platform – Met alle informatie (Voeding, mindset, recepten)
 2. Workout app – Hier staan alle persoonlijke workouts
 3. Tracking sheet – De 1 op 1 opvolglijn voor alle persoonlijke aandacht
fit by charro review 4
fit by charro review 5

De algehele esthetiek van het programma is fris, modern en uitnodigend, wat zorgt voor een plezierige gebruikservaring.

Onze testdata

We hebben Fit By Charro uitgebreid getest over een periode van twee maanden. Dit omvatte het volgen van de voorgestelde trainings- en voedingsplannen, het regelmatig contact opnemen met de klantenservice en het evalueren van onze voortgang en resultaten. Over de hele linie waren we onder de indruk van de kwaliteit en effectiviteit van het programma.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

Onze ervaring met Fit By Charro was uitzonderlijk positief. We merkten na enkele weken al duidelijke veranderingen in ons lichaam. Onze energieniveaus waren merkbaar verhoogd, en we voelden ons algeheel fitter en gezonder. Na twee maanden hadden we niet alleen gewicht verloren, maar ook een merkbare toename in spierdefinitie bereikt.

Kosten

Fit By Charro valt in de midden prijsklasse als we het vergelijken met andere programma’s op de markt. Maar het is belangrijk op te merken dat de kosten niet alleen de trainings- en voedingsplannen omvatten, maar ook toegang tot klantenservice en een verscheidenheid aan andere nuttige bronnen zoals de app en functionaliteiten.

Is het het geld waard?

Op basis van onze ervaring zou het antwoord een volmondig ‘ja’ zijn. Fit By Charro biedt veel waar voor je geld, gezien de kwaliteit en diepgang van de geboden informatie, het niveau van ondersteuning en de effectiviteit van de plannen zelf.

Wat vinden wij van dit product? Punt voor punt onze mening per onderdeel (Overzicht materialen / inhoud)

Onderdeel 1: Programma platform – Compleet voedingschema, mindset, recepten

Het voedingsschema van Fit By Charro is grondig, begrijpelijk en echt gebruikersvriendelijk. Met meer dan 100 voorbeeldrecepten en een gedetailleerde lijst van Do’s & Don’ts, is het alsof je een persoonlijke voedingsdeskundige hebt die je door je dagelijkse maaltijdkeuzes begeleidt.

Bovendien wordt er aandacht besteed aan vegetarische opties en voedselintoleranties – absoluut een winnaar in onze ogen!

Onderdeel 2: Trackingsheet: Persoonlijke online coaching

De persoonlijke coaching en wekelijkse check-ups via het Trackingsheet platform maken een wereld van verschil. Dit element van Fit By Charro is onmiskenbaar een goudmijn. Het biedt niet alleen een directe lijn met een professionele coach maar geeft ook de mogelijkheid voor regelmatige aanpassingen en bijsturingen.

Wij zijn helemaal weg van dit intensieve niveau van persoonlijke aandacht en ondersteuning.

Onderdeel 3: Onze workout app

De workout-app is uitstekend ontworpen en makkelijk in gebruik. Met meer dan 50 verschillende workouts en duidelijke video-instructies, wordt trainen bijna een fluitje van een cent. De workouts zijn gericht op vetverlies en behoud van vorm, wat precies is wat je wilt van een afslankprogramma. Bovendien zijn ze niet langer dan 30 minuten – perfect voor de drukke medemens!

Bonus 1: Overwin Uitstelgedrag” Videotraining + Ebook

Dit is zo’n doordachte extra! Het overwinnen van uitstelgedrag is vaak de moeilijkste stap in elke reis, en de videotraining en ebook maken het zoveel gemakkelijker. Dit is echt een onderschat hulpmiddel om te starten en te blijven bij je doelen.

Bonus 2: Mealspiration – 110 extra maaltijdideeën

Alsof het voedingsschema al niet voldoende was, zijn deze 110 extra maaltijdideeën een geweldige manier om variatie in je maaltijden te houden. Ze zorgen ervoor dat je nooit zonder inspiratie zit.

Bonus 3: De FBC Weekplanner

Het hebben van een georganiseerde weekplanner is een fantastische tool voor het behouden van focus en het bereiken van doelen. Of het nu gaat om maaltijdplanning of trainingsschema’s, deze planner helpt je om op het juiste pad te blijven. Dit is een waardevolle toevoeging aan het Fit By Charro programma!

De Plus- en Minpunten van Fit By Charro

Geen enkel programma is absoluut perfect, maar het Fit By Charro-programma komt zeker in de buurt. Hier zijn enkele kenmerken die opvallen:

Voordelen: Alle voordelen op een rijtje

Persoonlijke begeleiding en maatwerk: Fit By Charro onderscheidt zich van de massa door zijn sterke focus op individuele begeleiding en maatwerk. In tegenstelling tot generieke afslankprogramma’s die voor iedereen dezelfde aanpak hanteren, biedt dit programma een persoonlijk afgestemde strategie die rekening houdt met je specifieke behoeften, doelen en levensstijl.

Toegankelijk en flexibel: Het Fit By Charro-programma is niet alleen eenvoudig te volgen, maar biedt ook een hoge mate van flexibiliteit. Je kunt deelnemen aan de trainingen vanuit het comfort van je eigen huis en deze inplannen wanneer het jou het beste uitkomt. Daarbij zijn er ook opties voor fysieke lessen.

Holistische benadering: Fit By Charro biedt meer dan alleen een afslankprogramma; het biedt een complete levensstijlverandering. Het programma omvat advies over voeding, fitness en zelfs mentaal welzijn.

Ondersteunende community: Fit By Charro heeft een zeer actieve en ondersteunende community. Je kunt ervaringen, tips en motivatie delen met andere leden van het programma, wat kan bijdragen aan je eigen motivatie en inzet.

Voortdurende updates: Het Fit By Charro-programma wordt regelmatig bijgewerkt om de nieuwste onderzoeksbevindingen en ontwikkelingen in de fitness- en gezondheidsindustrie te weerspiegelen. Op het moment van schrijven wordt het hele platform zelfs geüpdate!

Professionele ondersteuning: Het programma biedt directe toegang tot professionele ondersteuning. Je kunt dus op elk moment vragen stellen of hulp krijgen, wat een groot voordeel is voor mensen die nieuw zijn in fitness of die extra begeleiding nodig hebben.

Nadelen: opofferingen vereist!

❌ Toewijding vereist: Hoewel het programma veel voordelen biedt, is het niet voor iedereen. Het Fit By Charro-programma vereist toewijding en discipline. Om resultaten te zien, moet je bereid zijn om de inspanning te leveren en consistent te zijn met je trainingen en voedingsplannen.

Onze score per criterium:

Fit By Charro heeft onze hartelijke goedkeuring verdiend en deze beoordelingen ondersteunen dit standpunt:

Effectiviteit van het programma: 9.5/10 – Het Fit By Charro-programma heeft bewezen effectief te zijn in het helpen van deelnemers om hun gewichtsverlies en gezondheidsdoelen te bereiken. Met de persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte strategieën kun je zichtbare en blijvende resultaten verwachten.

• Gemak en begrijpelijkheid van de instructies: 9.3/10 – Het programma is ontworpen met eenvoud en begrijpelijkheid in gedachten. Klein puntje is dat er veel verschillende onderdelen zijn waardoor navigeren íets moeilijker is.

• Kwaliteit van de aangeboden voedings- en trainingsplannen: 9.7/10 – De voedings- en trainingsplannen van Fit By Charro zijn van topkwaliteit. Ze zijn niet alleen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, maar zijn ook praktisch, haalbaar en lekker.

• Waarde voor geld: 9.5/10 – Gezien de kwaliteit en effectiviteit van het programma, de persoonlijke begeleiding en de extra voordelen zoals de ondersteunende community en professionele ondersteuning, biedt Fit By Charro een uitstekende waarde voor je investering.

• Klantenservice en after-sales support: 9.6/10 – De klantenservice en after-sales support van Fit By Charro zijn uitzonderlijk. Onze vragen en zorgen werden snel en competent beantwoord.

Eindscore: 9.7/10: Een absolute AANRADER

Hoe is Fit By Charro uniek/anders dan zijn concurrenten?

In de zee van gezondheids- en fitnessprogramma’s valt Fit By Charro op door de persoonlijke en op maat gemaakte benadering. In tegenstelling tot veel andere programma’s die generieke trainings- en voedingsschema’s bieden, richt Fit By Charro zich op het creëren van een uniek plan dat makkelijk te integreren valt in je agenda en levensstijl!

Wij hebben experts gevraagd wat het beste is

In ons streven om een weloverwogen beoordeling te geven, hebben we contact opgenomen met diverse experts in de gezondheids- en fitnessindustrie. De consensus was duidelijk: Fit By Charro is een top-notch programma dat echt waarde biedt. De nadruk op personalisatie en holistische groei werd bijzonder gewaardeerd.

Waarom niet alles gratis opzoeken via YouTube/Google?

Hoewel er zeker veel gratis informatie beschikbaar is op platforms als YouTube en Google, biedt Fit By Charro een gestructureerde en gepersonaliseerde aanpak die je niet kunt krijgen van losse video’s of artikelen. Het programma geeft je de handvatten die je nodig hebt om je doelen te bereiken en begeleidt je stap voor stap.

Ons onderzoek naar de support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

Tijdens ons onderzoek naar Fit By Charro waren we onder de indruk van hun klantenservice. Onze vragen werden snel, professioneel en bekwaam beantwoord. We hebben uitgebreid gecommuniceerd en we werden goed ondersteund.

Voor wie is Fit By Charro geschikt?

Fit By Charro is geschikt voor iedereen die klaar is om een positieve verandering in zijn leven te maken. Het maakt niet uit of je nieuw bent in de fitnesswereld of een ervaren sporter, het programma kan worden aangepast aan jouw niveau. Kijk nog eens bij de beloftes die Charro maakt om te kijken of het aansluit!

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Fit By Charro vraagt om je inzet en toewijding. Je moet bereid zijn om je levensstijl aan te passen en consequent te werken aan je doelen. Maar geen zorgen, het programma is ontworpen om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze transformatie.

Stappenplan om hiermee te beginnen / er goed in te worden

 • Stap 1: Meld je aan voor het programma via de link hier.
 • Stap 2: Begin met de initiële consultatie om je doelen en behoeften te bespreken.
 • Stap 3: Volg je gepersonaliseerde trainings- en voedingsplan.
 • Stap 4: Maak gebruik van de ondersteuning en middelen die door het programma worden geboden.
 • Stap 5: Blijf consequent en vier je successen onderweg.

Hoe ging het er vroeger aan toe als je een programma wilde volgen?

Door gebruik van apps en geïntegreerde planningen en agenda’s maakt dit programma het navolgen veel makkelijker! Vroeger had je niet zo veel functionaliteiten om je te helpen.

Hoe vaak wordt Fit By Charro geüpdatet?

Fit By Charro wordt regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat de inhoud altijd actueel, relevant en in lijn is met de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. Daarbij wordt er constant nieuwe workouts gepubliceerd en wordt er gewerkt aan de ervaring zodat de omgeving waarin je het programma volgt als maar beter wordt!

Ervaringen van anderen

Veel deelnemers aan Fit By Charro delen hun positieve ervaringen en succesverhalen. De resultaten vallen te zien op de pagina van Fit By Charro en zijn even het bekijken waard! Check het via de link hieronder!

Bullet-samenvatting van andere reviews

Hieronder enkele bulletsamenvattingen van alle reviews die online te vinden zijn:

RecensentSamenvatting review
Gezond.beDe redactie van Gezond.be prijst Fit By Charro voor het haalbare en duidelijke programma dat ruimte laat voor genietmomenten. De community in de besloten Facebookgroep wordt gezien als een grote bron van motivatie.
Sofinesse.beofinesse.be raadt Fit By Charro aan omdat het programma makkelijk te volgen is en de suikerverslaving vermindert. De recensent waardeert de mogelijkheid om het programma aan te passen aan haar eigen leven en voelt een grote tevredenheid over haar lichaam na het voltooien van het programma.
Meerdanmama.beOp Meerdanmama.be zijn ze positief over Fit By Charro dankzij de ondersteuning en motivatie die Charro biedt. Het receptenboek, de efficiënte oefeningen en het behulpzame team worden geprezen.
Morethanamom.nlMorethanamom.nl waardeert de uitgebreidheid van Fit By Charro’s programma en de nadruk op het ontwikkelen van de juiste mindset. De recensent waardeert vooral het bijhouden van de wekelijkse progressie en de snelle gewichtsverlies ervaring in de eerste week.

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Als je klaar bent voor een positieve verandering en een duurzaam gezondere levensstijl, dan is Fit By Charro absoluut de investering waard. Daarom hebben we het een dikke 9.7 gegeven. Dus als dit bij je past: stop met zoeken, je hebt de oplossing gevonden. Schrijf je in voor Fit By Charro via de link en begin vandaag nog aan je transformatiereis!

Garantie

Bij Fit By Charro komt in een abonnementsvorm. Dat betekent dat je elk moment kan stoppen wanner je denkt dat dit programma niet bij jou past.

Kortingscode

Check met de link wat op dit moment de deals zijn. Op het moment van schrijven bespaar je namelijk 47% bij een jaarabonnement.

Gratis beginnen

Als je nog steeds twijfelt, dan kun je gratis beginnen met Fit By Charro. Check dan even dit filmpje over de rijs van Steffi.

https://www.youtube.com/watch?v=cw0K4psl2Fk&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Ffitbycharro.com%2F&feature=emb_title&ab_channel=FitByCharro

De Consumentenbond, Kassa, en Radar Perspectief

Hoewel er momenteel geen specifiek onderzoek is uitgevoerd door de Consumentenbond, Kassa of Radar over het afslankprogramma van Fit By Charro, hebben deze toonaangevende consumentenorganisaties talloze studies gedaan verschillende afslankprogramma’s tot de impact van voeding en lichaamsbeweging op gewichtsverlies.

Doe nu dit

Fit By Charro is precies wat je nodig hebt om je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Dit is precies wat je moet doen:

 1. Meld je aan voor Fit By Charro via de link hieronder
 2. Begin met je gepersonaliseerde fitness- en voedingsplan.
 3. Committeer je aan je nieuwe gezonde levensstijl.
 4. Maak vooral ook gebruik van de bonussen!

FAQ: Veel gestelde vragen!

Vraag 1: Is een sportschoolabonnement noodzakelijk voor dit programma?

Antwoord 1: Nee, het programma kan worden aangepast aan thuisworkouts. Eventueel kunnen enkele eenvoudige fitnessattributen handig zijn.

Vraag 2: Is dit programma geschikt voor vegetariërs of veganisten?

Antwoord 2: Ja, Fit By Charro kan worden aangepast aan elk dieet, inclusief vegetarisch en veganistisch.

Vraag 3: Kan ik het programma volgen als ik bepaalde gezondheidsproblemen heb?

Antwoord 3: Overleg altijd met je arts voordat je met een nieuw fitnessprogramma begint, vooral als je gezondheidsproblemen hebt. Daarbij probeert het programma zo veel mogelijk rekening te houden met jou als individu.

Op jouw gezondheid!