Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Beste wimperserum

Vroeger was ik er als meisje al helemaal druk mee, mijn huidverzorging. Ik wilde altijd de deur uit met een zo gezond en mooi mogelijk gezicht. Er zijn allemaal producten die dat voor elkaar krijgen. Met interesse ging dan ook snel uit naar wimperserums. Dit is een serum speciaal voor je wimpers en zorgt voor sterkere, vollere en langere wimpers. Dat klonk mij als muziek in de oren.

Door mijn enthousiasme kocht ik van alles wat

Zo enthousiast als ik was schafte ik allerlei verschillende soorten wimperserums aan. Hiermee hoopte ik dat er tenminste een aantal goede serums bij zaten die geschikt waren voor mijn wimpers. Tot mijn grote verbazing hielp geen van de 5 wimperserums die ik aanschafte. Wat een grote teleurstelling. Mijn verwachtingen werden niet ingelost en ik moest op zoek gaan naar betere wimperserums.

Mijn gekochte wimperserums hadden niet het gewenste effect

Waar het aan lag weet ik niet, maar de aangeschafte wimperserums zorgden bij mij niet voor sterkere, vollere en langere wimpers. Ik raad je bij deze dan ook aan om altijd met zorg te kijken naar welke producten je koopt. Zeker gezondheidsproducten hebben een groot aanbod en er zitten veel mindere merken tussen. Even op internet checken wat andere gebruikers erover zeggen kan helemaal geen kwaad en helpt je om een miskoop te voorkomen.

Oud klasgenootje met advies over wimperserums

Uiteindelijk kreeg ik het toch voor elkaar om een aantal goede wimperserums in mijn bezit te krijgen. De reden hiervoor is dat ik een oud klasgenootje tegenkwam die in de schoonheidsbranche werkt. We spraken af om bij te praten en zo kwam ook mijn wimperserums aankopen ter sprake. Gelukkig kon zij mij alles vertellen over de beste wimperserums en welke je het beste kunt gebruiken, maar ook welke niet.

Positieve aspecten over de aanbevolen wimperserums

Wat mij vooral positief verraste over de wimperserums die ik aangeraden kreeg van mijn oude klasgenootje was hoe effectief de producten waren. Natuurlijk wil je als je een wimperserum koopt dat je zo snel mogelijk mooie lange wimpers krijgt, maar dat is klaarblijkelijk niet de standaard. Je vindt veel slechte kwaliteit wimperserums. De wimperserums die ik aan kreeg bevolen deden hun werk. En dat is binnen een relatief korte tijd sterke, volle en lange wimpers.

Snel overzicht: Deze wimperserums raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor kwaliteitNanolash Wimperserum: Dit wimperserum van Nanolash belooft binnen 30 dagen 50% langere wimpers, en in onze ervaring maakt het deze belofte zeker waar. Het bevat hoogwaardige ingrediënten en biedt al resultaat binnen 4 weken. We vinden dit absoluut een topproduct. >> Check laagste prijs
Beste natuurlijke formuleSeidon Tavia Wimperserum: Als je op zoek bent naar lange, volle en dikkere wimpers zonder lang te hoeven wachten, vinden wij dit serum voor jou. Het dringt diep in de wortels van je wimpers voor sterke groei met als gevolg resultaat binnen 6 weken We waarderen de natuurlijke en veilige formule en de gebruikte ingrediënten. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor een handige applicatorXlash Wimperserum: Als je in slechts een maand tijd volle wimpers wilt, raden we de Xlash Wimperserum aan. Dit is niet alleen onze persoonlijke favoriet, maar ook het best verkochte wimperserum in Zweden. We waarderen dat het dierproefvrij, geurvrij is en gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. >> Check laagste prijs

Wie ben ik om dit lijstje over wimperserums te maken?

Ik ben een vrouw van in de 20 en heb een grote passie voor gezondheids- en make-up producten. Ik wil mijn leven zo gezond mogelijk leiden en doe daar alles voor. Ik let goed op mijn voeding en daarnaast wil ik er ook zo mooi mogelijk uitzien. Vandaar dat ik veel make-up producten in huis heb en ga ik niet zonder make-up de deur uit. Om mijn enthousiasme te delen over make-up producten, in dit geval specifiek wimperserums, heb ik dit lijstje opgesteld. Om het te kunnen delen en voor meiden en vrouwen die niet dezelfde fout maken met aanschaffen van verkeerde wimperserums.

Blijf vooral kritisch de producten bekijken

Fabrikanten hebben allerlei mooie praatjes. En dat begrijp ik ten delen. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk van je producten verkopen. Maar als je dingen gaat roepen die niet waar zijn dan vind ik dat een lastig verhaal. Ik heb gemerkt dat bij make-up producten veel fabrikanten niet duidelijk zijn in hun marketing praatjes. Daarom raad ik aan als gebruiker van make-up altijd kritisch te blijven kijken naar de producten die je aanschaft. Vroeger deed ik dat niet, maar tegenwoordig kijk ik door veel mooi praat heen. Jij zou dat ook moeten doen.

Eerste indrukken over wimperserums

Mijn eerste gekochte wimperserums waren geen groot succes. Dat kwam met name omdat ik er in het begin helemaal geen onderzoek naar deed. Ik kocht gewoon een aantal serums die mij leuk leken en hoopte het beste. Dat ging dus helemaal niet goed en ik zat met wimperserums waar ik helemaal niks mee kon. Gelukkig door een oud klasgenootje werd ik gewezen op een aantal uitstekende wimperserums. Deze wimperserums en eigen favorieten deel ik met jullie in dit uitgebreide lijstje.

Wat beloven fabrikanten over hun producten?

Vooral bij wimperserums kunnen fabrikanten gouden bergen beloven. Soms worden ze waargemaakt, maar meestal helemaal niet. Dat is jammer, want je wilt natuurlijk waar voor je geld krijgen. Zeker producten zoals wimperserums kunnen prijzig zijn. Let daarom op als fabrikanten beloven voor kreten zoals “binnen x aantal dagen zijn je wimpers langer” en “een wondermiddel voor langere en vollere wimpers”. Mooi praat, maar werken ze ook echt en kun je ervan op aan dat zulke mooie woorden worden waargemaakt?

Waar ik op heb gelet tijdens het testen van wimperserums

Het doel bij wimperserums is duidelijk. Je wilt binnen een zo kort mogelijk tijd mooiere wimpers hebben. En dit allemaal op een natuurlijke manier. Simpelweg heb ik daar naar gekeken of je echt binnen een x aantal weken resultaat krijgt. Naast dat vind ik de prijs erg belangrijk. Je hebt een groot aanbod aan wimperserums en ik heb geprobeerd om verschillende prijsklasse mee te nemen voor dit lijstje. Zo is er voor iedereen wat wils. Ben je een student met een kleine portemonnee of iemand die juist wel wat meer kan uitgeven? Daar heb ik ook over nagedacht tijdens het maken van dit lijstje.

Op welke wijze heb ik getest?

Uit enthousiasme heb ik alle producten voor dit lijstje gekocht en uitvoerig uitgetest. Dit heb ik gedaan om een zo eerlijk en compleet mogelijk beeld te geven over alle wimperserums. Ik vind een eigen mening belangrijk en heb over dit product dan ook een sterke mening. Maar niet alleen mijn eigen mening heb ik meegenomen. Ook mijn oud klasgenootje heb ik om een mening gevraagd bij een aantal wimperserums. Zij is net zo enthousiast, heeft net zo’n passie voor de producten en werkt tevens in de schoonheidsbranche. Allebei zijn wij ervaren genoeg om tot een sterke mening te komen over deze producten.

Top 7 beste wimperserums

1. Revitalash – Advanced Lash serum

Dit is een grote favoriet van velen en je zult deze wimperserum veel terug zien in lijstjes. Dat is niet zonder reden, want het werd mij duidelijk tijdens het gebruik dat je ongeveer binnen 12 weken resultaat krijgt. Resultaat in de vorm van lang en volle wimpers. Men noemt dit een wondermiddel en ik geef ze geen ongelijk. Tevens is dit het favoriete wimperserum van Meghan Markle. Hoe tof is dat?

Pluspunten Revitalash – Advanced Lash serum:
– Favoriet van velen gebruikers
– Resultaat binnen +/- 12 weken
– Gebruikt door Megan Markle

https://www.debijenkorf.nl/revitalash-advanced-lash-serum-wimperserum-1192091568-119209156800000

2. Nanolash – Wimperserum

Speciale wimperserum van Nanolash. Ze beloven binnen 30 dagen 50% langere wimpers en na testen merk ik dat inderdaad op. Dit product heeft een lange testfase de afgelopen jaren gehad en is nu eindelijk op de markt verschenen. Onder velen is een favoriet. Ook onder mijn

enthousiaste oud klasgenoot werkzaam in de schoonheidsbranche is dit een favoriet. Zij zei hierover dat deze wimperserum hoogwaardige kwaliteit ingrediënten bevat en binnen 4 weken al resultaat geeft. Een erg prettig serum van een erg sterk merk.

Pluspunten Nanolash – Wimperserum:
– Lange testfafe, goede kwaliteit
– Aangeraden door specialist in de schoonheidsbranche
– Goede prijs / kwaliteit verhouding

3. Seidon Tavia – Wimperserum

Wil je lange, volle en dikkere wimpers hebben zonder daar al te lang voor hoeven te wachten? Overweeg dan de Seidon Tavia wimperserum. Uit ervaring al resultaat binnen 6 weken. Dit is een heel bekend wimperserum en door vrouwen over de hele wereld gebruikt. Door de speciale stoffen van dit serum dringt het diep in de wortels van je wimpers en zorgt binnen een aantal weken voor een sterke groei. Ga je voor hoge groeipercentage, een natuurlijke en veilige formule en unieke ingrediënten dan zit je bij Seidon Tavia goed. Kwaliteit product en daar is niets over gelogen.

Pluspunten Seidon Tavia – Wimperserum:
– Lange wimpers binnen 6 weken
– Natuurlijke en veilig formule
– Beste prijs / kwaliteit verhouding

4. L’Oréal Paris – Clinically Proven Lash serum

Heb je niet zoveel te besteden omdat je bijvoorbeeld een student bent dan is de L’Oréal Paris wimperserum echt wat voor jou. Voor een zachte prijs haal je een uitstekende wimperserum in huis. L’Oréal Paris is een van de beste merken als het aankomt op make-up producten en ook

hier leveren ze kwaliteit af. Het versterkt je wimpers en je ziet al na 8 weken goede resultaat. Dit serum heeft zes speciale ingrediënten waaronder het effectieve hyaluronzuur. Budget keuze voor als je niet veel wilt uitgeven, maar toch mooiere wimpers wilt hebben.

Pluspunten L’Oréal Paris – Clinically Proven Lash serum:
– Budget keuze, voor een zachte prijs
– L’Oréal Paris betekent kwaliteit
– Speciale ingrediënten zoals hyaluronzuur

https://www.douglas.nl/nl/p/3001054318

5. Xlash – Wimperserum

Wil je binnen een maand snel resultaat hebben overweeg dan eens de Xlash – Wimperserum. Dit is mijn persoonlijke favoriet en ik raak er maar niet over uitgepraat. Wat een mooi resultaat van vollere wimpers binnen een kleine maand. Deze Xlash – Wimperserum is niet voor niets het best verkochte wimperserum in Zweden en ik zal er niet van staan te kijken dat dit merk ook Nederland gaat veroveren. Dit serum wordt overigens ook aangeraden door mijn oud klasgenootje, de specialist in de schoonheidsbranche. Zij vertelde dat de Xlash – Wimperserum dierproefvrij en geurvrij is. Daarnaast vindt zij een groot pluspunt dat het alleen van natuurlijke ingrediënten is gemaakt.

Pluspunten Xlash – Wimperserum:
– Binnen een maand resultaat
– Mijn persoonlijke favoriet en getipt door een specialist in de schoonheidsbranche
– Gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten

6. B’Lashy – Wimperserum

Wil je altijd al lange volle wimpers hebben dan is deze B’Lashy Wimperserum het overwegen waard. De fabrikant zegt zelf dat het een revolutionair product is, maar dat vind ik wel iets te ver gaan. Eerlijk toegegeven dat het doet wat het moet doen, maar een revolutie? Nee. Ik kreeg

tijdens het testen van deze B’Lashy wimperserum al binnen 4 weken resultaat. Het resultaat was volle en lange wimpers en je hoeft het serum maar één keer per dag te gebruiken. Daarnaast heeft het een zacht prijsje.

Pluspunten B’Lashy – Wimperserum:
– Zachte prijs
– Binnen 4 weken resultaat
– Hoeft het serum maar één keer per dag te gebruiken

7. Tomorrowlabs – Eyelash booster

Dit is een relatief nieuw merk in de schoonheidsbranche. Dit merk deed in het verleden veel onderzoek naar celvernieuwing voor medische doeleinden. Ze hebben hun bedrijfsactiviteiten nu verlegd naar skin-care producten. Het heeft een speciaal HSF technologie dat bevordert de

toevoer van voedingsstoffen naar de haarwortels. Dit zorgt ervoor dat je dagelijks lange en volle wimpers krijgt. En ben je iemand van clean beauty dan kun je deze Tomorrowlabs – Eyelash booster makkelijk gaan gebruiken. Het bevat namelijk geen microplastics, PEG’s, minerale oliën etc.

Pluspunten Tomorrowlabs – Eyelash booster:
– Nieuw merk vanuit medisch vakgebied
– Speciale HSF technologie voor het bevorderen van voedingsstoffen naar haarwortels
– Voor clean beauty

https://www.douglas.nl/nl/p/5000527064

Hoe denkt de Consumentenbond over de beste wimperserum?

Mijn mening vind ik belangrijk, maar een mening van de Consumentenbond over de beste wimperserum is ook het vermelden waard. Ook zij hebben uitvoerige wimperserums getest en komen op het volgende product uit, namelijk de B’Lashy – Wimperserum. Ik heb begrip voor hun keuze en begrijp waarom zij dit het beste wimperserum op de markt vinden. Je hoeft het maar één keer per dag te gebruiken en je hebt binnen 4 weken resultaat. Daarnaast vinden ze het een wimperserum van goede kwaliteit voor een zachte prijs. Duidelijk conclusie naar mijn mening.

Dit zegt Radar over wimperserums

Radar onderzoekt de risico’s van wimperserums, zelfs die zonder het Bimatoprost. Gebruikers ervaren soms ernstige bijwerkingen zoals permanente irisverkleuring. Alternatieve ingrediënten kunnen vergelijkbare risico’s inhouden. Consumenten wordt aangeraden zorgvuldig te zijn en mogelijk is verdere onderzoek naar deze alternatieven nodig. Lees het volledige artikel van Radar.

Dit zegt BNNVARA’s Kassa over Verzorgingsproducten

Kassa deelt dat ingrediënten en hun concentraties belangrijker zijn dan de prijs van verzorgingsproducten. Dure producten zijn niet per definitie beter dan goedkopere alternatieven. De effectiviteit hangt af van de samenstelling, ongeacht de prijs. Consumenten worden aangemoedigd ingrediëntenlijsten zorgvuldig te lezen voor aankoop. Lees het volledige artikel van BNNVARA’s Kassa.

Welke bronnen heb ik gebruikt?

Voor achtergrondinformatie over wimperserums heb ik Bol.com, Douglas en de Bijenkorf gebruikt. Natuurlijk ben ik zelf een bron en heb ik mijn eigen ervaringen meegenomen. Daarnaast heb ik advies aan een oud klasgenootje gevraagd. Zij is een specialiste in de schoonheidsbranche en kon mij genoeg vertellen over allerlei wimperserums.

https://www.douglas.nl/nl/c/gezicht/oogverzorging/wimperserum/120406

https://www.bol.com/nl/nl/l/wimperserum/22093/

https://www.debijenkorf.nl/cosmetica/verzorging/gezichtsverzorging/serums

Ga nu tot actie over en schaf jouw beste wimperserum aan

Je hebt nu allerlei informatie toe je gekregen om tot de beste wimperserum te komen. Deze lijst is met veel zorg uitgetest en je kunt er vanuit gaan dat dit de beste wimperserum

momenteel te vinden zijn op de markt. Twijfel daarom ook niet te lang en ga vandaag nu op onderzoek uit een kijk wat voor jou de beste wimperserums zijn. Genoeg aanbod te vinden en dit lijstje laat alleen de beste wimperserums zien.

Veel succes met het vinden van een geschikte wimperserum!