Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Beste nachtcreme

Ik merkte een aantal jaren geleden op dat tijdens het wakker worden mijn huid irriteerde en heel droog was. Dat moest anders kunnen stelde ik mezelf voor. Vandaar dat ik geïnteresseerd raakte in nachtcrèmes. Zo’n speciale nachtcrème zorgt ervoor dat je met een zachte en stralende huid wakker wordt. Althans dat stellen de producten van nachtcremes, maar is dit ook wel zo?

Twijfel bij mij over het product

Om dit uit te vinden ging ik op zoek naar de beste nachtcrèmes. Maar niet voordat er bij mij een soort van twijfeling ontstond. Werken nachtcrèmes wel zo goed en sta je wel op met een gezonde huid? Zijn het niet crèmes die totaal niet werken? Het zijn vragen die mij bezighielden en ik besloot toch maar de stap te wagen. Ik schafte een aantal nachtcrèmes aan en besloot ze allemaal te testen.

De nachtcremes werkten voor mij niet goed

Maar ik moet eerlijk toegeven dat het allemaal niet meeviel. Na het aanbrengen van nachtcrèmes op mijn gezicht werd ik helemaal niet wakker met een gezonde stralende huid. Het verbaasde mij enigszins, omdat op de verpakking toch duidelijk alle voordelen werden gesteld. Daarom gelijk een tip, koop niet zomaar een nachtcrème waar je niet duidelijk weet wat je koopt. Doe goed onderzoek naar welke ingrediënten erin zijn verwerkt en vraag naar meningen van andere gebruikers. En kijk vooral naar mijn lijstje van beste nachtcrèmes.

Een influencer gidste mij naar de juiste nachtcrème

Helaas waren mijn eerste indrukken van nachtcrèmes op z’n zachts gezegd niet best. Maar gelukkig kwam ik in aanraking met een grote vrouwelijke influencer op Instagram. Deze influencer gidste mij naar de juiste nachtcrème en ik werd er heel enthousiast over. Ja, het werkte en tot mijn grote opluchting werd ik na elke nacht met een stralende huid wakker. Dank je wel, influencer voor het aanraden van goede nachtcrèmes.

Waarom ik positief werd over nachtcrèmes

Wat mij dus vooral positief opviel aan de nachtcrème die de influencer aanbeveelde waren de speciale ingrediënten die in de nachtcrème verwerkt zaten. Dat zorgde er uiteindelijk ook voor dat ik andere geschikte nachtcrèmes ontdekte die perfect bij mijn huid past. Eerlijk gezegd kan ik mij tegenwoordig geen dag, en nacht, voorstellen zonder een nachtcrème. Ik raad iedereen aan die wakker wordt met een droge huid een van de nachtcrèmes aan in dit lijstje.

Snel overzicht: Deze nachtcrèmes raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor geurRituals Nachtcrème Hydrating Overnight Cream: Deze crème helpt de huid in de nacht volledig herstellen, dankzij de ingrediënten hyaluronzuur en Indiase roos. We ervaren dat het resulteert in een stralend gezicht in de ochtend, wat de start van je dag een extra boost kan geven. We bevelen deze nachtcrème van Rituals sterk aan. >> Check laagste prijs
Beste betaalbare anti-rimpel optieNIVEA Q10POWER Anti-Rimpel Nachtcrème: Dit is een betaalbaar product van het vertrouwde merk Nivea, speciaal voor vrouwen. Deze nachtcrème bestrijdt fijne lijntjes en rimpels, resulterend in een merkbaar stevigere huid. Met een intensieve voeding van 24 uur merken we dat deze nachtcrème haar belofte waarmaakt. De crème biedt goede waarde voor de zachte prijs. >> Check laagste prijs
Beste gel-crème structuurGarnier SkinActive Hydra Bomb Nachtcrème: Deze nachtcrème is ideaal voor de normale huid. De unieke gel-crème structuur maakt het eenvoudig aan te brengen. Het product bevat granaatappel extract en hydraterend serum, wat volgens ons bijdraagt aan een gezond ogende huid bij het ontwaken. Deze crème wordt ook aangeraden door schoonheidsspecialisten, wat wij een pluspunt vinden. >> Check laagste prijs

Even voorstellen, wie ben ik?

Ik heb deze lijst vooral opgesteld uit mijn enthousiasme over huidverzorgingsproducten. Ik vind een gezonde huid erg belangrijk en ik doe er daarom ook alles aan om ervoor te zorgen. Door de jaren heen heb ik voldoende kennis opgebouwd om tot een goed oordeel te komen welke nachtcrèmes werken en welke niet. Deze ervaringen heb ik allemaal meegenomen in dit lijstje. Je kunt ervan uitgaan dat ze intensief zijn getest en dat ik er alles aan heb gedaan om een zo’n compleet mogelijk beeld te vormen. Met deze aanbevelingen kun je niet verkeerd gaan, naar mijn mening.

Blijf kritisch naar de producten kijken

Producenten van nachtcrèmes beloven heel veel. Je zult hele mooie beschrijvingen tegenkomen over de producten. En soms zijn ze ook echt waar. Maar soms ook totaal niet. Daarom raad ik je aan om altijd kritisch te blijven kijken naar het kopen van nachtcrèmes. Je kunt het lijstje wat je hier vindt goed gebruiken als bron en zodoende een mening vormen. Test altijd eerst nachtcrèmes uit, voordat je tot koop overgaat. Zo kun je het best inschatten welke nachtcrème het beste bij je past en welke het beste werkt.

Mijn eerste sceptische indruk

Toen ik een nachtcrème voor het eerst ging gebruiken was ik er allerminst enthousiast over. Het werkte niet voor mijn huid en ik werd met de crème op mijn gezicht alles behalve lekker wakker. Het was wel een teleurstelling, want ik wil mijn huid en gezicht zo gezonden mogelijk laten voelen. Deze teleurstelling kwam waarschijnlijk ook, omdat ik geen goed onderzoek had gedaan naar de nachtcrèmes. Ik schafte er gewoon een paar aan en hoopte dat het zou gaan werken. Dat zou ik je dus niet aanraden.

Mooie woorden zeggen niet alles

Ik heb het aardig door, fabrikanten kunnen hun producten heel mooi verkopen. Met hele mooie woorden zeggen ze heel veel, maar of ze deze woorden ook daadwerkelijk waarmaken? Ja, sommige producenten zijn heel duidelijk in hun bewoordingen en maken het waar. Maar je hebt er ook genoeg tussen zitten die hun woorden niet waarmaken. Kreten zoals “de huid steviger maken” en “een bom van doeltreffendheid” vind ik allemaal heel mooi, maar schetsen producenten het niet allemaal té mooi voor?

Welke criteria heb ik gebruikt voor de test?

Er zijn een aantal punten waar ik op heb gelet tijdens het testen van nachtcrèmes. Ten eerste vind ik de prijs een belangrijk aspect. Je hebt nachtcrèmes in alle soorten en maten. En dus ook in alle soorten prijsklasse. Daarom heb ik voor dit lijstje zoveel mogelijk geprobeerd te variëren. Dus zowel goedkope als dure nachtcrèmes. Ik heb daarnaast gekeken of de nachtcrèmes echt werken. Niet alle nachtcrèmes werken even goed en ik heb gekeken of ik met een gezonde huid wakker word, nadat ik de nachtcrème heb aangebracht.

Hoe zijn de producten getest?

Natuurlijk heb ik de nachtcrèmes daadwerkelijk op mijn gezicht aangebracht en gekeken wat de volgende dag het resultaat was. Van daaruit heb ik conclusies getrokken en heb ik besloten om de nachtcrème wel of niet te verwerken in dit lijstje. Maar dat is niet de enige test data voor dit lijstje. Ik heb ook voor sommige nachtcrèmes een specialist gevraagd naar haar mening. Deze specialist werkt als schoonheidsspecialiste en kon mij alles over nachtcrèmes vertellen. Dit advies heb ik zo nu en dan meegenomen in mijn conclusies.

De top 7 beste nachtcrèmes

1. Rituals Nachtcrème Hydrating Overnight Cream

Voor de volle 100% de beste nachtcrème die naar mijn mening op dit moment te koop is. Dit is zo’n nachtcrème die je niet vaak tegenkomt en zorgt ervoor dat je huid in nacht compleet herstelt. Er zitten ingrediënten in zoals Hyaluronzuur en Indian Rose om de huid in de nacht nog beter te herstellen. Je wordt wakker met een stralende gezicht en je kunt de dag met vol zelfvertrouwen tegemoet gaan. Zeer aanbevolen deze Rituals Nachtcrème.

Pluspunten Rituals Nachtcrème Hydrating Overnight Cream:
– Redelijk betaalbaar
– Gebruikt speciale ingrediënten voor het herstellen van de huid tijdens de nacht
– Je wordt stralend wakker

https://www.debijenkorf.nl/-the-ritual-of-namaste-hydrating-overnight-cream-nachtcreme-7423090149-742309014900000

2. Garnier SkinActive Hydra Bomb Nachtcrème

Dit is een nachtcrème ideaal voor de normale huid. Het heeft een unieke gel-creme structuur waardoor je het heel makkelijk kunt aanbrengen op je huid en je de nacht zonder problemen kunt doorbrengen. Ingrediënten vind ik belangrijk en dat krijg je genoeg bij dit product. Zo combineert deze nachtcrème granaatappel extract met hydraterende serum. Dit zorgt ervoor dat je wakker wordt met een zeer prettige en gezonde huid. Ook de schoonheidsspecialiste raadt deze Garnier SkinActive Hydra Bomb Nachtcrème zonder twijfel aan.

Pluspunten Garnier SkinActive Hydra Bomb Nachtcrème:
– Zeer goed betaalbaar
– Heeft speciale ingrediënten zoals granaatappel extract en hydraterende serum voor een gezonde huid
– Aangeraden door een schoonheidsspecialiste

3. Clinique Nachtcrème voor de vette huid

Dure variant van een nachtcrème, maar het geld meer dan waard. Je merkt na een paar nachten gelijk al resultaat. Deze nachtcrème zorgt ervoor dat het ontzettend hydrateert, zonder dat het allemaal vettig gaat aanvoelen. Het mooie aan deze nachtcrème is dat het je tijdens het slapen helpt lijntjes en rimpels glad te strijken, verstevigen en te verhelderen. Je wordt met deze nachtcrème wakker met een jeugdige, frisse en egale huid. Mooie woorden, het is echt zo.

Pluspunten Clinique Nachtcrème voor de vette huid:
– Duur, maar het helemaal waard
– Binnen enkele dagen al resultaat
– Helpt rimpels en lijntje glad te strijken

https://www.debijenkorf.nl/-smart-night-custom-repair-moisturizer-gecombineerde-huid-nachtcreme-2045090167-204509016700000

4. ICI Paris Time Nachtcrème

Ben je iemand die op de centen let dan kom je uitstekend uit bij de ICI Paris Time Nachtcrème. Heeft een zeer leuke prijs en je krijgt er ook nog eens veel kwaliteit voor terug. Deze nachtcrème is een anti verouderings nachtcrème en heeft een romige textuur. Dit zorgt ervoor dat het de huid steviger maakt en de rimpels vermindert. Eerlijk gezegd heb ik de afgelopen tijd deze nachtcrème veel gebruikt, omdat het zo effectief is.

Pluspunten ICI Paris Time Nachtcrème:
– Beste budget keuze
– Krijgt veel kwaliteit voor zachte prijs
– Erg effectief en vermindert rimpels

5. Charlotte Tilbury Nachtcrème Magic Night Cream

Ja, het is even schrikken van de prijs (meer dan 100 euro) maar wat ontzettend goed is dit zeg. Charlotte Tilbury is niet zomaar een merk voor nachtcrèmes, maar hét merk voor nachtcrèmes. Alles aan dit merk straalt top kwaliteit uit. Natuurlijk mag je dat ook wel verwachten van een

eenvoudig product boven de 100 euro. Deze nachtcrème zorgt voor het afremmen van een verouderd gezicht en heeft daarnaast het Leaping Bunny keurmerk. Dit keurmerk betekent dat het op geen enkel dier is getest.

Pluspunten Charlotte Tilbury Nachtcrème Magic Night Cream:
– Het geld absoluut waard
– Premium kwaliteit
– Leaping Bunny keurmerk (niet getest op dieren)

https://www.debijenkorf.nl/charlotte-tilbury-charlotte-s-magic-night-cream-refillable-navulbare-nachtcreme-8875090050-887509005000000

6. Nivea Q10 Power Anti-Rimpel 35+ Nachtcrème

Nivea is altijd al een betaalbaar merk geweest en met deze nachtcrème is het niet anders. Speciaal voor vrouwen boven de 35 jaar. Deze nachtcrème gaat de strijd aan met de fijne lijntje en rimpels en zorgt voor een duidelijk stevigere huid. Breng je deze nachtcrème aan op je

gezicht dan voed je 24 uur lang intensief je huid. Voor deze budget keuze heb ik de schoonheidsspecialiste gevraagd naar haar mening. Zij vertelde dat deze nachtcrème doet wat het moet doen voor een zeer zachte prijs. Door de speciale formule zorgt deze nachtcrème ervoor dat je de nacht goed doorkomt.

Pluspunten Nivea Q10 Power Anti-Rimpel 35+ Nachtcrème:
– Budget keuze
– Zorgt voor minder rimpels en stevigere huid
– Speciaal aangeraden door een schoonheidsspecialiste

7. Pixi Rose Ceramide Nachtcrème voor de droge huid

Merk je dat je een droge huid hebt dan is deze Pixi Rose Ceramide Nachtcrème een uitstekende keuze om uit te proberen. Deze nachtcrème bevat speciale ingrediënten zoals ceramiden en rozenolie. Dit zorgt ervoor dat je stralend en met een gezonde huid wakker wordt. Beschermt tevens tegen allerlei omgevingsinvloeden van buitenaf en versterkt daarnaast de elasticiteit. Mooi woorden, die daadwerkelijk worden waargemaakt.

Pluspunten Pixi Rose Ceramide Nachtcrème voor de droge huid:
– Betaalbaar
– Pixi Rose is een kwalitatief sterk merk
– Zorgt dat je wakker wordt met een gezonde huid

https://www.debijenkorf.nl/pixi-rose-ceramide-cream-voedende-creme-1192090243-119209024300000

Wat zegt Radar over de beste nachtcrème?

Ik heb met veel zorg dit lijstje samengesteld en het zijn naar mijn mening uitstekende aanbevelingen. Je kunt niet misgaan met deze nachtcrèmes. Maar om het beeld nog wat meer volledig te maken heb ik ook een autoriteit zoals Radar gecheckt. Wat vinden zij de beste nachtcrème? Zij komen uit op de Nivea Q10 Power Anti-Rimpel 35+ Nachtcrème. Dat begrijp ik volkomen, ook ik ben erg lovend over deze nachtcrème. Het is goed betaalbaar en doet wat het moet doen. Wil je het serieuzer aanpakken en meer kwaliteit ga dan voor de meer duurdere varianten. Je zult uiteindelijk merken dat dat op de lange termijn veel beter is voor je huid.

Welke bronnen heb ik gebruikt voor dit lijstje?

De grootste bron is mijn eigen ervaring voor de lijstje. Ik heb de nachtcrèmes intensief getest om tot stevige conclusies te komen. Daarnaast heb ik veel gehad aan het advies van mijn schoonheidsspecialiste. Zij kon mij over een aantal nachtcrèmes deskundig advies geven. Delen van dit advies heb ik meegenomen. Voor meer achtergrondinformatie heb ik Bol.com en Bijenkorf gebruikt.

https://www.debijenkorf.nl/cosmetica/verzorging/gezichtsverzorging/dag-nachtcremes

https://www.bol.com/nl/nl/l/nachtcremes/33988/

Koop nu jouw perfecte nachtcrème

Hopelijk ben je aardig geïnspireerd geraakt door deze verschillende nachtcrèmes en kan je niet wachten om ze te gebruiken. Dat begrijp ik helemaal, want je wilt de dag wakker worden met een gezond en stralende huid. Mijn advies luidt om altijd eerst wat nachtcrèmes te gaan testen. Past het echt wel bij jou type huid en levert het genoeg voordelen op? Merk je dat een nachtcrème duidelijk bij jou past dus kun je tot aanschaf overgaan.

Veel succes met het vinden van een nachtcrème!