Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

De top 3 beste Maybelline mascara producten

Heb je het over mascara dan heb je het waarschijnlijk ook over het merk Maybelline. Dit merk is sinds haar oprichting in 1915 wereldwijd een enorm populair merk geworden. Het mooie van Maybelline is dat ze zich constant blijven innoveren. Zo kwamen ze zo’n 40 jaar geleden met het iconische Great Lash Mascara, wat vandaag nog steeds erg veel verkocht wordt. Ik ging op zoek voor dit lijstje naar de beste Maybelline mascara te koop.

Enorme aanbod van Maybelline mascara’s

Dat moest een makkelijke klus zijn dacht ik zo. Maar uiteindelijk bleek het wat moeilijker te zijn dan het daadwerkelijk was. Er zijn tegenwoordig enorm veel Maybelline mascara producten te koop en het is moeilijk bepalen welke kwalitatief net even beter zijn dan de ander. Om die reden besloot ik gewoon een aantal mascara’s van dit iconische merk aan te schaffen. Er zouden een aantal interessante mascara’s tussen moeten zitten.

Snel overzicht: Deze Maybelline mascara’s raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste voor weerbestendigheidMaybelline Great Lash Waterproof Mascara: Deze mascara is onze favoriete keuze voor diegenen die vaak onderweg zijn in weer en wind. Het zorgt niet alleen voor waterproof bescherming, maar het geeft ook een prachtige look aan je ogen. Sinds 1971 op de markt, is het een vertrouwde favoriet voor velen. De vorm van het borsteltje zorgt voor extra volume, allemaal zonder klonten. Je wimpers krijgen de juiste hoeveelheid mascara voor een geweldig resultaat. >> Check laagste prijs
Beste prijs/kwaliteitsverhoudingMaybelline Total Temptation Waterproof Mascara: Als het gaat om prijs/kwaliteitverhouding, denken wij dat dit product het beste biedt. De prijs verschilt niet veel van andere Maybelline mascara’s, maar de duurzaamheid en kwaliteit maken dit product tot een winnaar. Het is verrijkt met kokosextract dat zorgt voor zachte wimpers. Het is een perfecte keuze als je door de regen naar de supermarkt moet of als je gevoelig bent voor emoties. >> Check laagste prijs
Beste budget optieMaybelline Volum’Express Waterproof Mascara: Dit is onze aanbevolen keuze voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke optie. De mascara is intens zwart en zeer gemakkelijk aan te brengen. Het unieke borsteltje zorgt ervoor dat de mascara op alle wimpers wordt aangebracht, wat resulteert in een prachtig volume. De mascara is waterdicht, dus geen panda ogen meer tijdens een regenachtige dag. Bovendien voorkomt de perfecte verdeling van het borsteltje klontjes. >> Check laagste prijs

De mascara’s voldeden niet aan mijn eisen

Helaas was dit niet het geval. Jammer genoeg merkte ik dat de mascara’s die ik voor het eerst kocht niet aan al mijn eisen voldeden. Simpelweg omdat je voor mij niet het gewenste effect had. Ik zag duidelijk weinig volume in mijn wimpers en de uitstraling was een gevalletje net niet. Heel zonde, omdat het ook een redelijke investering was geweest. De producten verdwenen in het kastje om nooit meer gebruikt te worden.

Door Instagram kreeg ik hernieuwde inspiratie

Hoe nu verder dacht ik? Ik ging maar eens op zoek op internet. Via een Instagram account zag ik een aantal Maybelline mascara’s die ik nog niet kende. Ze zagen er leuk genoeg uit om eens te proberen. Ook stonden er veel reacties bij de berichten en allemaal louter positief. Dit kon wel eens heel goed uitpakken. En heel eerlijk deed dat het ook. Ik kon met de “nieuwe” Maybelline mascara’s veel meer.

Prachtige volume en waterproof met de mascara’s in dit lijstje

Wat mij vooral aanspreekt in de Maybelline mascara’s die dit lijstje maken is hoeveel volume je je wimpers meegeeft. Het is werkelijk waar helemaal prachtig. En niet te vergeten dat deze mascara’s ook nog eens waterproof zijn. Dat betekent dat je geen panda oogjes krijgt als je even door de regen loopt. Dit zijn naar mijn mening fantastisch Maybelline mascara’s welke je niet mag missen als je besluit mascara te kopen. Ga voor het merk Maybelline en je zit goed.

Dit zijn de beste Maybelline mascara’s

Beste uit de test: Maybelline Great Lash Waterproof Mascara

Beste budget keuze: Maybelline Volum’ Express Waterproof Mascara

Beste prijs / kwaliteitverhouding: Maybelline Totale Temptation Waterproof Mascara

Wie ben ik om de beste Maybelline mascara uit te testen?

Wie ben ik vraag je je af? Ik ben een vrouw van 29 en ben iemand altijd bezig met uiterlijk. Mijn uiterlijk moet er voordat ik de deur uitga piekfijn in orde zijn. Zonder make up ga ik niet de deur uit en kan uren voor de spiegel staan. Ook mascara mag niet ontbreken in mijn kastje. Uit enthousiasme over make up ben ik lijstjes gaan maken. Omdat er zo ontzettend veel Maybelline mascara te vinden is wilde ik graag alleen de beste in bezit hebben. Ik merkte dat er duidelijk verschillen zitten tussen de diverse varianten. De beste vind je terug in dit lijstje.

Waarom je kritisch moet blijven op dit soort producten

Maybelline is een heel groot merk en bestaat al sinds 1915. Het kan zelfs wereldwijd vandaag de dag  gezien worden als grootste make up merk. Met een grote marketing team proberen ze hun producten zoveel mogelijk te verkopen. Elk product heeft daarom zo z’n uniekheden. Alles om het product te laten verkopen. Ik raad je aan om vooral je kritisch op te stellen. Ga niet snel in op mooie verpakkingen en mooie praatjes, maar vraag af of het product daadwerkelijk doet wat het zegt dat het doet. Dat kun je doen door recensies door te lezen van eerdere gebruikers. Er zijn er immers genoeg te vinden op internet.

Eerste sceptische reactie over het gebruik van Maybelline mascara

Ik heb al een tijdje ervaring met mascara, maar recent pas met Maybelline mascara. Toen ik er via Bol.com een aantal kocht was ik heel ontevreden over mijn aankopen. De producten voldeden totaal niet aan mijn eisen. Ik kreeg geen volume in mijn wimpers en ook bleken ze niet helemaal waterbestendig te zijn, terwijl dat wel expliciet stond vermeld. Aardig teleurgesteld deed ik de producten weg. Gelukkig door sociale media platform Instagram kwam ik terecht bij een aantal uitstekende Maybelline mascara’s. Dit zijn de mascara’s die dit lijstje vormen en die ik nog steeds elke dag gebruik.

Wat belooft fabrikant Maybelline zoal over hun mascara producten?

Zoals gezegd is Maybelline een van de grootste fabrikanten van make up producten. Omdat ze zoveel mogelijk producten moeten verkopen proberen ze hun producten zo mooi mogelijk te maken. Dat doen ze met fraaie verpakkingen en aantrekkelijke woorden. Ik vind het allemaal heel mooi, maar ben er tegenwoordig allang niet meer gevoelig voor. Ik behoud mijn kritische houding en koop niet zo snel meer vanuit het niets een product van Maybelline. Ik zorg dat ik mijn onderzoek doe en vooral via internet naar websites surf waar recensies over de producten staan. Zo weet ik duidelijk wat ik precies koop.

Hoe heb ik de mascara’s getest?

Alle drie de Maybelline mascara’s in dit lijstje heb ik al een half jaar in bezit en heb ik intensief kunnen testen. Ik moet toegeven dat ik ook een aantal andere Maybelline mascara’s heb aangeschaft, maar deze net niet in het plaatje passen. Dit waren gevallen waar ik niet helemaal tevreden over was. Desalniettemin kun je uitgaan dat de producten in dit lijstje van uitstekende kwaliteit zijn. De producten geven je wimpers voldoende volume en ze zijn ook nog eens allemaal waterproof. Dat betekent dat je zonder problemen door de regen kan lopen of fietsen. Geen panda oogjes dus.

Top 3 beste Maybelline mascara

1. Maybelline Great Lash Waterproof Mascara

Ben je iemand vaak onderweg door weer en wind? Dan is deze Maybelline Great Lash mascara de beste keuze. Naast dat het je ogen waterproof houdt geeft het jouw ogen ook een geweldige uitstraling mee. Je zult iedereen verbazen hoe geweldig. Dit product is alweer een tijdje te koop, namelijk sinds 1971. Door de vorm van het borsteltje geef je jouw wimpers extra volume mee. En dat allemaal zonder klonten. Al met al krijgen je wimpers de precieze hoeveelheid mascara voor een prachtig resultaat. Beste uit de test, zonder twijfel.

Pluspunten Maybelline Great Lash Waterproof Mascara

– Beste uit de test

– Waterproof en zorgt voor extra volume

– Op de markt sinds 1971, voor vele een favoriet

2. Maybelline Totale Temptation Waterproof Mascara

Alle Maybelline mascara’s liggen dicht bij elkaar als het aankomt op de prijs. Dit is voor mij de beste prijs / kwaliteitverhouding. Prijs verschilt dus niet heel veel in vergelijking met andere Maybelline mascara’s. Dit type mascara van Maybelline is duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan. Ideaal voor als je in de regen even naar de supermarkt moet voor boodschappen of je emotioneel raakt te worden. De formule van deze Maybelline mascara is verrijkt met kokosextract. Dit speciale extract zorgt voor zachte wimpers en laten niet los. In welke situatie je je ook bevindt. Beste prijs / kwaliteitverhouding, prachtig mascara product van Maybelline.

Pluspunten Maybelline Totale Temptation Waterproof Mascara

– Beste prijs / kwaliteitverhouding

– Speciaal kokosextract voor extra zachte wimpers

– Waterproof

3. Maybelline Volum’ Express Waterproof Mascara

Dit lijstje wordt afgesloten met de beste budget keuze. Deze speciale mascara heeft een intens zwarte kleur en is zeer eenvoudig om aan te brengen. Naast dat kun je natuurlijk uitgaan van de waterproof eigenschap. Dat betekent geen panda oogjes meer tijdens een regenachtige dag. Door het unieke borsteltje van deze Maybelline mascara zorg je ervoor dat de mascara op alle wimpers worden aangebracht. Je krijgt hierdoor al snel een prachtig mooie volume van je wimpers. Daarnaast hoef je je helemaal geen zorgen te maken over klonten. De borsteltjes verdelen namelijk de mascara op een perfecte manier.

Pluspunten Maybelline Volum’ Express Waterproof Mascara

– Beste budget keuze

– Unieke borsteltjes voor mooie volume

– Waterproof

Wat zegt Kieskeurig.nl over de beste Maybelline mascara te koop?

Door intensief testen ben ik tot de beste Maybelline mascara gekomen en ook nog eens alle drie waterproof. Interessant is om te zien wat autoriteit Kieskeurig.nl zegt over de beste Maybelline mascara. Als je via deze website zoekt op Maybelline mascara dan komt de Maybelline Lash Sensational mascara het eerste naar voren. Deze Maybelline mascara is uitstekend, alleen heb ik deze expres niet toegevoegd aan mijn lijstje. Het product is namelijk niet waterproof en dat was voor mij persoonlijk een harde eis. Hoef je niet zo nodig een Maybelline waterproof mascara te hebben dan raad ik deze Lash Sensational aan. Naar mijn mening een van de beste Maybelline mascara te koop.

Dit zegt Radar over PFAS in make-up

Radar onthult de aanwezigheid van PFAS in make-up, inclusief mascara, en de gezondheidsrisico’s die deze stoffen met zich meebrengen. PFAS zijn schadelijk en kunnen onder meer het immuunsysteem aantasten en de reactie op vaccinaties verminderen. Omdat PFAS lang in het lichaam blijven, is het belangrijk om producten met deze stoffen te vermijden. Keurmerken zoals het Europees Ecolabel en Nordic Swan kunnen consumenten helpen producten zonder PFAS te identificeren. Lees het volledige artikel van Radar.

Dit zegt BNNVARA’s Kassa over de beste mascara

BNNVARA’s Kassa deed een test met het Nederlandse damesrugbyteam om te bepalen welke mascara het meeste volume geeft. Uit het onderzoek bleek dat de ingrediënten van verschillende merken mascara sterk op elkaar lijken, maar de prijsverschillen groot zijn. De beste mascara hangt uiteindelijk af van persoonlijke voorkeur, met nadruk op de samenstelling, het borsteltje en de houdbaarheid. Lees het volledige artikel van BNNVARA’s Kassa.

De volgende bronnen zijn gebruikt om dit lijstje op te stellen

https://www.kieskeurig.nl/make-up/product/4970268-maybelline-lash-sensational-mascara-95-ml/prijzen

Tijd om je wimpers weer te laten stralen met deze Maybelline mascara

Ben je net begonnen met make up of ben je er al een tijdje mee bezig? Mascara mag niet ontbreken. Met de Maybelline mascara in dit lijstje kun je uitgaan van kwaliteit. De producten zorgen ervoor dat je extra volume krijgt in je wimpers, wat een geweldige indrukwekkende uitstraling met zich meebrengt. Daarnaast zijn de Maybelline mascara’s ook nog eens waterproof. Dus fietsen in de regen vormt geen probleem en ook huilen bij een emotionele film kan geen kwaad. Je mascara blijft toch wel zitten.

Veel succes met het aanschaffen van Maybelline mascara!