Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

De top 3 met beste libido pillen voor een erectie

Wanneer je op een leeftijd komt dat je van nature moeilijker een erectie kunt krijgen dan toen je nog een groen bloempje was, kunnen libido pillen uitkomst bieden. Je wilt namelijk nog steeds samen met je partner kunnen genieten van een lekkere vrijpartij, alleen willen soms niet alle belangrijke lichaamsdelen even goed werken. Soms ligt het aan de omstandigheden of hoe je in je hoofd zit en dan zijn libido pillen misschien niet de juiste oplossing. Voor andere gevallen kan het wel werken.

Disclaimer: Raadpleeg alléén je huisarts en neem niks aan van websites

Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de werking van dit product als losstaand hulpmiddel. Er zijn geen wetenschappelijk bewezen effecten voor de gezondheid waar te nemen wanneer je dit product gebruikt. Sterker nog: het kan schadelijke gevolgen hebben voor je gezondheid als je het verkeerd gebruikt. Je mag van geen enkele bron, website of expert advies aannemen, dus ook niet van ons. De enige website die feitelijk juiste informatie geeft, is de European Food Safety Authority. Wij raden dit product dus niet aan en geven slechts informatie en meningen. Volledige disclaimer.

Snel overzicht: Deze libidopillen raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor dagelijks gebruikVAUD Switzerland Lausanne Erection Support capsules: Deze capsules, in een pot met rode details, zijn perfect voor dagelijks gebruik. Je slikt twee per dag, wat betekent dat je bijna twee maanden met een pot van 100 capsules kunt doen. Let op, resultaten variëren, maar met voldoende geduld kan je verbetering in je libido ervaren. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor sporadisch gebruikPegasus Alpha Libido Erotic Booster for Men capsules: Met deze capsules, die in een doosje van 10 tabletten komen, hoef je je lichaam niet te belasten met dagelijkse suppletie. Neem ze gewoon een half uur voordat je intiem wilt worden. Ze zijn iets duurder, maar volgens onze testpersonen zijn ze het waard. >> Check laagste prijs
Beste budgetkeuzeSTHER Libido Performance Erection Booster Supplements: Voor diegenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie, bieden deze supplementen een uitstekend alternatief. Ze komen in een doordrukstrip met 5 capsules die je ongeveer 30 minuten voor de activiteiten inneemt. Let op, de inname is beperkt tot maximaal 2 capsules per 24 uur.

De top 3 met beste libidopillen of erectiepillen

1. VAUD Switzerland Lausanne – Erection Support capsules

In de pot met rode details zitten 100 capsules.

Pluspunten:

 • Je slikt twee capsules per dag en hebt voor bijna twee maanden genoeg aan deze pot.
 • Werkt het spul voor jou en wil je de pillen blijven slikken? Dan is er ook een pot met 200 capsules en die is in verhouding dan iets voordeliger.
 • Sommige testpersonen merken direct verschil, bij anderen duurde het een paar weken voordat er significante verandering optrad. Neem dus je tijd en verwacht niet automatisch een ander resultaat, want het kan iets langer duren. (Wij zouden op zijn minst een pot gebruiken voordat je beslist om te stoppen of door te gaan.)

Minpunten:

 • Niet iedereen ondervindt de voordelen van dit voedingssupplement en het is daarom echt een persoonlijke test. Het kan helaas echt teleurstellen als je geld uitgeeft aan een middel, het trouw elke dag slikt en er daarna niks verandert in de slaapkamer…

2. Pegasus – Alpha Libido Erotic Booster for Men capsules

In dit doosje zitten 10 tabletten.

Pluspunten:

 • Dit supplement pak je niet dagelijks, maar alleen als je opgewonden wilt raken. Hierdoor bespaar je je lichaam die extra stoffen en alle moeite van het elke dag slikken.
 • Je pakt dit middel ongeveer een half uur voordat je ‘aan de slag wilt gaan’.

Minpunten:

 • Het is wel iets duurder, maar testpersonen geven aan dat het het geld waard is. Hebben jij en je partner echter elke dag seks en wil je er dus elke dag eentje van deze slikken, dan wordt het een maandelijkse kostenpost die je flink mag meerekenen in je uitgaven.

3. STHER – Libido Performance Erection Booster Supplements

In het doosje zit een doordrukstrip met 5 capsules.

Pluspunten:

 • Voor mensen die het echte merk niet kunnen of willen betalen, kan dit een goede vervanger zijn om je libido een boost te geven.
 • Ook deze pak je een half uurtje voor de actie.

Minpunten:

 • Bij meerdere vrijpartijen per dag moet je wel op gaan passen, want je mag er maximaal 2 per 24 uur innemen. Het is dus niet zo’n onschuldig goedje als je misschien denkt.
 • De prijs van deze is – vergeleken met de andere twee – het hoogst per capsule.

Beste libido pil uit de test volgens de Consumentenbond

Radar geeft maar weer eens aan hoe onze ijdelheid ervoor kan zorgen dat we lichamelijk problemen op een andere plek krijgen. Mannen die haargroeimiddel gebruiken, kunnen namelijk sneller erectieproblemen krijgen en libido pillen willen slikken. De vraag is of de acceptatie van je hele lichaam niet veel gezonder is, zowel binnen als buiten de slaapkamer.

Kassa komt met nog een ander middel dat het libido kan beïnvloeden, alleen is het deze keer niet iets dat met je image te maken heeft. Als je depressief bent, kan de medicatie die je daarvoor slikt namelijk je seksleven veranderen. Je lichaam wil gewoon niet meer opgewonden raken. Velen zullen zich afvragen of je wel in depressieve staat wilt vrijen, maar dat laten we hier even buiten het verhaal. Het gaat dus in hoofdzaak om de wisselwerking tussen medicatie en voedingssupplementen.

Volgens de Consumentenbond zijn betrouwbare libido pillen alleen via de huisarts te krijgen. Hiervoor heb je dus een recept nodig. Verder legt het artikel uit wat de pillen precies inhouden en hoe ze werken.

Radar over Testosteronsupplementen en Libido

Radar onderzoekt of testosteronsupplementen effectief het testosteronniveau verhogen, met reacties van verkopers zoals XXL Nutrition en Kruidvat die de veiligheid en conformiteit met wetgeving van hun producten benadrukken. Natuurlijk Presteren en Modern Native vermelden ingrediënten zoals Ashwagandha en zink, die bijdragen aan de testosteronproductie en zo de libido zouden verhogen. Modern Native wijst ook op gevriesdroogde runderorganen als bron van testosteron. Lees meer op Radar.

BNNVARA’s Kassa over Testosterontherapie

Kassa belicht de populariteit van testosterontherapie in Amerika voor verbetering van het libido, een praktijk die ook in Nederland voorkomt. Het artikel onderstreept het belang van professionele begeleiding bij dergelijke therapieën. Voor meer informatie, zie BNNVARA’s Kassa.

Gebruikte bronnen voor dit onderzoek naar erectiepillen

Afronding

Niemand kan je stoppen om online of bij de drogist erectiepillen of libido verhogende pillen te kopen en als je het een kans geeft en het werkt, ben je waar je wilt zijn. Het kan echter ook om een placebo effect gaan en dat is dan daarna weer een leuke test om jezelf aan te onderwerpen.

Helpen de middelen die je via internet koopt niet en wil je serieus van je erectieprobleem af? Stap dan over die drempel en bespreek het met je huisarts. Hij (of zij, misschien helpt dat?) is er voor je om ook dit soort zaken mee te bespreken.