Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

De fijnste en beste hydraterende crèmes op dit moment te koop

Een hydraterend en gezond gezicht is voor mij een must. Daarom doe ik er alles aan om dit te bereiken. De afgelopen jaren ben ik mij gaan interesseren in allerlei soorten crèmes voor mijn gezicht. Alles voor een gezond gezicht zeg maar. Maar het bleek dat het mijn zoektocht naar een geschikt crème nog niet zo makkelijk was. Integendeel, ik had veel moeite om een crème uit te zoeken waar ik echt tevreden mee was.

Keuze van hydraterende crèmes is enorm

In het begin had ik daarom ook echt zo mijn twijfels. De keuze van crèmes voor een hydraterende huid zijn enorm en het was moeilijk kiezen. Daarom besloot ik zonder na te denken gewoon een aantal crème producten aan te schaffen. Ze zagen er leuk uit en ik dacht dat ze wel zouden werken. Jammer genoeg was dat het tegendeel. Geen van de hydraterende crème bleek effectief genoeg om mijn gezicht er weer gezond en hydraterend uit te laten zien.

Lees user reviews door voordat je een keuze maakt

Mijn crèmes waren dan ook geen succes en zonde van mijn geld. Ik raad je bij deze daarom ook aan om altijd eerst goed onderzoek te doen naar dit soort crème producten. De keuze is enorm en daarom zitten er veel slechte kwaliteit producten bij. Lees gewoon wat user reviews door en ga naar een drogisterij of een gezondheidswinkel. Zij kunnen jou alles vertellen over de beste hydraterende crèmes, zodat je geen miskoop maakt.

Gebruikers weten heel goed wat wel en niet werkt

En dat is uiteindelijk wat ik heb gedaan om tot de juiste hydraterende crèmes voor mijn gezicht te komen. Simpelweg heel veel recensies doorlezen van gebruikers. Zij doen het zware werk voor jou en kunnen goed bepalen wat wel en wat niet werkt. Heeft een crème een groot aantal recensies en veelal positief? Dan kun je uitgaan dat het met de kwaliteit wel goed zit. Door de recensies heb ik mij vooral laten leiden en ben zo tot een lijstje gekomen die ik graag deel.

Deze crèmes voorkomen jeuk, irritatie en veroudering van de huid

Met genoeg inspiratie van de user reviews heb ik inmiddels een aantal zeer sterke hydraterende crèmes in bezit. Deze crèmes werken heel effectief op je huid en maken van een droge huid een hydraterende huid. Deze crèmes in dit lijstje voorkomen jeuk, irritatie en het verouderen van je gezicht. Vooral tijdens de zomermaanden zijn deze producten ontzettend goed te gebruiken. Het zijn naar mijn mening de beste hydraterende crèmes op dit moment te koop.

Snel overzicht: Deze hydraterende crèmes raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste budgetkeuzeOlay Regenerist Dagcrème: Voor een natuurlijke gloed op je huid raden wij Olay Regenerist Dagcrème aan. Het is de meest hydraterende crème van Olay op dit moment en we waren verrast door de snelle resultaten. Bovendien is de aanschafprijs zeer aantrekkelijk, wat het tot onze beste budgetkeuze maakt. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor droge huidDermalogica Intensive Moisture Balance Dagcrème: Hoewel deze crème een hogere prijs heeft, is de kwaliteit ongeëvenaard. Deze crème is ontzettend effectief tegen droge huid en hydrateert tot 10 lagen diep. We waren vooral onder de indruk van hoe goed Dermalogica deze crème heeft ontworpen. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor huidverouderingClarins Multi Active Jour Dagcrème: Deze crème van Clarins is uitstekend voor de bestrijding van huidveroudering veroorzaakt door stress en vermoeidheid. Het vermindert ook de eerste tekenen van rimpels, wat zorgt voor een glanzende en gezonde huid. Hoewel de prijs hoger is, vinden wij dat de kwaliteit de investering waard is. >> Check laagste prijs

Wie ben ik om dit lijstje beste hydraterende crèmes samen te stellen?

Ik ben een vrouw van 28 en heb de laatste jaren een passie ontwikkeld voor een gezond leven. Ik doe er alles aan om mijn levensstijl zo gezond mogelijk te maken. Dat doe ik door op mijn eten te letten, maar ook gezondheidsproducten te gebruiken. Eén van deze producten is de hydraterende crème. Inmiddels weet ik er aardig wat van af en heb gemerkt dat er een aantal crèmes perfect werken. Deze crèmes mogen niet in je kastje ontbreken.

Deze redenen waarom je kritisch moet blijven op hydraterende crèmes

Ik vind dit heel belangrijk en kan het niet genoeg benadrukken: blijf altijd kritisch naar dit soort producten. De reden waarom je kritisch moet blijven op dit soort producten is omdat er een hoop slechte kwaliteit tussen zit. In het verleden heb ik genoeg crèmes gekocht waar ik helemaal niets mee kon. De fabrikanten beloven veel, maar veel maken hun mooie woorden niet waar. Weet wat je koop en ga niet zomaar producten aanschaffen omdat het er bijvoorbeeld heel mooi uitziet.

Mijn eerste sceptische reactie over hydraterende crèmes

Zoals in de inleiding vermeld was mijn eerste ervaring met hydraterende crèmes niet een al te beste. Het zorgde bij mij niet voor het gewenste effect. Ik moet hierbij zeggen dat de producten erg goedkoop waren, omdat ik toentertijd wat minder geld had te besteden. Ik wil niet zeggen dat goedkope producten direct van mindere kwaliteit zijn, maar dat viel wel op bij mijn hydraterende crèmes. Ik had beter in het begin wat meer geld moeten uitgeven, dan had ik een aantal miskopen kunnen voorkomen.

Wat beloven fabrikanten over hun hydraterende crèmes?

Fabrikanten weten hun producten heel mooi te verpakken, en geef ze eens ongelijk. Ik begrijp waarom fabrikanten hun product heel mooi schetsen naar de consument. Ze willen natuurlijk zoveel mogelijk producten verkopen. Maar wordt het daardoor niet allemaal florissanter weergegeven dan dat het is? Zijn het niet alleen mooie woorden die het product maken? Ik heb gemerkt dat veel fabrikanten slechte kwaliteit crèmes leveren. Dat is jammer, want er zitten wel degelijk een aantal goede crèmes tussen.

Hoe ik de crèmes heb getest

Alle crèmes in dit lijstje heb ik in bezit en zijn intensief getest. Vooral de afgelopen maanden ben ik aardig in de weer geweest met allerlei soorten crèmes. Aan de hand deze testen heb ik een mooi lijstje kunnen neerzetten en ik hoop dat je hiermee inspiratie kunt opdoen. Naast mijn eigen testen heb ik ook wat vragen via de mail gesteld aan de klantenservice van ICI Paris XL. Zij gaven in detail antwoord op mijn vragen en de informatie heb ik verwerkt in mijn testen. Zo krijg je nog een completer beeld van de beste hydraterende crèmes.

Top 4 beste hydraterende crèmes

1. Eucerin AQUAporin Active Hydraterende Dagcrème

Voelt je huid droog en vochtarm dan is deze crème van Eucerin een uitstekende keuze. Het krijgt ontzettend veel positieve recensies en is ook nog eens heel betaalbaar. Ideaal voor een soepele en gladde huid. Naast dat beschermt het je huid ook nog eens tegen UVA en UVB stralen. Deze stralen zijn zeer schadelijk voor je gezicht. Wat mij betreft het beste product uit de test.

Pluspunten Eucerin AQUAporin Active Hydraterende Dagcrème

– Beste uit de test

– Ideaal voor een vochtarme huid

– Beschermt tegen UVA en UVB stralen

2. Olay Regenerist Dagcrème

Voor een natuurlijke gloed op je huid kies je voor Olay Regenerist Dagcrème. Het is de meest hydraterende crème van dit moment van deze fabrikant. Dat zeggen zij in ieder geval zelf. Maar ik ga daar heel makkelijk in mee, want ik merkte binnen een paar dagen direct resultaat. Door het aanbrengen van deze crème ging mijn huid zacht en gezond aanvoelen. Helemaal geweldig. Daarnaast heeft deze crème van Olay een zeer prettige aanschafprijs, vandaar ook dat het de budget keuze is.

Pluspunten Olay Regenerist Dagcrème

– Beste budget keuze

– Voor een gezonde en zachte huid

– Na aantal dagen al resultaat

3. Dermalogica Intensive Moisture Balance Dagcrème

Ik begrijp dat dit een erg duur product is, maar voor de beste prijs / kwaliteit verhouding moet je bij Dermalogica zijn. Deze crème doet namelijk alles goed en op een ongekende manier. Merk je dat je een droge huid begint te krijgen dan is deze crème het beste om aan te brengen. Je kunt deze crème zowel in de ochtend als in de avond brengen en hydrateert de huid 10 lagen diep. Dermalogica is één van de beste fabrikanten van crèmes op dit moment en deze Intensive Moisture Balance crème is daar het bewijs van. Geweldig krachtig product.

Pluspunten Dermalogica Intensive Moisture Balance Dagcrème

– Beste prijs / kwaliteitverhouding

– Zeer effectief om een droge huid tegen te gaan

– Zowel in de ochtend als in de avond aan te brengen

4. Clarins Multi Active Jour Dagcrème

Clarins Multi Active Jour crème is ideaal tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het speciale extract gaat huidveroudering door stress en vermoeidheid tegen. Daarnaast zal de crème je eerste rimpels verminderen. Dit is het perfecte product voor een glanzend en gezonde huid. Je kunt dit product duur vinden, maar naar mijn mening is de kwaliteit die je ervoor terug krijgt het geld meer dan waard.

Pluspunten Clarins Multi Active Jour Dagcrème

– Gaat huidveroudering tegen

– Vermindert eerste rimpels

– Voor een gezonde en glanzende huid

Wat zegt Kieskeurig.nl over de beste hydraterende crème van dit moment?

Lijstje vind ik altijd heel interessant om door te lezen en dat heb ik dan voor hydraterende crèmes ook veel gedaan. Kieskeurig.nl is een grote website en weten waar ze het over hebben. Als je zoekt naar de beste hydraterende crème dan kom je als eerste uit op een product van Collistar. Het gaat namelijk om Collistar Collagen Cream Balm Dagcrème. Ik heb deze recent in huis gehaald en begrijp waarom Kieskeurig.nl zo enthousiast over dit product is. Collistar komt mij nog té onbekend voor om in mijn lijstje te vermelden, maar de eerste indrukken zijn heel goed. Je merkt tijdens het aanbrengen van de crème snel effectief resultaat.

Welke bronnen heb ik gebruikt voor de beste hydraterende crèmes?

https://www.kieskeurig.nl/verzorging_overig/gezichtscreme

Dit zegt Radar over Hydraterende Crèmes

Radar belicht dat bodylotion door zijn hogere watergehalte minder effectief is voor een droge huid en zelfs de conditie kan verergeren. Ze adviseren zalven, die meer olie bevatten, als de betere optie voor droge huidverzorging. Zalf absorbeert beter dan bodylotion en crème, die een tussenpositie inneemt qua water- en oliegehalte. Tips zoals het gebruik van zalf of crème na het douchen en het vermijden van te heet water worden ook gegeven. Lees het volledige artikel van radar.avrotros.nl.

Dit zegt BNNVARA’s Kassa over Anti-Rimpel Crèmes

Kassa onderzoekt de effectiviteit van anti-rimpel crèmes en benadrukt dat genetische aanleg, leefstijl, en zonblootstelling belangrijke factoren zijn in huidveroudering. Ze vermelden dat goede zonnebrandcrème essentieel is voor anti-veroudering en dat antioxidanten in crèmes kunnen helpen bij het vertragen van het verouderingsproces. De prijs van een crème reflecteert niet per se de kwaliteit. Lees het volledige artikel van www.bnnvara.nl/kassa.

Tijd om vandaag nog actie te ondernemen voor een gezonde huid

Merk je dat je last begint te krijgen van een droge en ongezonde huid? Dat komt met name voor in de warme zomermaanden. Gelukkig is daar wat tegen te doen. Gebruik deze hydraterende crèmes om je gezicht weer te laten stralen. Ik raad je aan om niet te besparen op zeer goedkope crèmes, want dat gaat niet werken. Beter geef je er wat meer geld aan uit, zodat je zeker weet dat het met de kwaliteit goed zit en je huid weer laat hydrateren. Ik kan niet meer zonder deze crèmes en ben er heel enthousiast en positief over.

Veel succes met het vinden van een geschikte hydraterende crème!