Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Welke soorten haarverf zijn het beste om te gebruiken?

Ik ben een vrouw die veel van haarkleur verandert. Waarom doe ik dat vraag je je af? Om het allemaal een beetje levendig te houden, daarom. Van nature heb ik donker haar, maar soms heb ik gewoon eens zin om wat anders te proberen. Anders blijft het zo saai. Ik ben nu al een tijdje bezig met allerlei soorten haarkleuren en in deel graag met jullie de beste haarverf soorten die ik op dit moment in bezit heb.

Moeite met het vinden van geschikte haarverf

Maar mijn haar verven ging in het begin niet van een leie dakje. Ik had een aantal jaren geleden veel moeite om een juiste haarkleur en haarverf uit te zoeken. Het bracht mij aan het twijfelen, ook omdat er zoveel verschillende merken van haarverf te koop zijn. Ik vroeg mij echt af welke merken kwalitatief goed waren en welke er goed blijven zitten. Daarom nam ik toch maar het besluit om diverse merken aan te schaffen en kijken wat goed zou werken.

Voorkom een miskoop en bekijk lijstjes met beste haarverf producten

Dat was natuurlijk een hele foute keuze. Zeker qua haarverf moet je goed weten wat je koopt. De producten die ik kocht waren goedkoop en flut kwaliteit. Het zorgde alles behalve voor een mooi nieuw kleurtje haar en ik was er zwaar teleurgesteld over. Simpelweg enorme verspilling van mijn geld en ik had gewenst er beter onderzoek naar te doen. Dus grote tip voor geïnteresseerde in haarverf: struin het internet af naar dit soort lijstje en kijk de reacties. Zo voorkom je een miskoop en verpest je je haar niet.

Een ervaren kapper kon mij uitstekend advies geven over haarverf

Ik moest er wat aan doen. Daarom besloot ik naar een ervaren kapper in de buurt te gaan om haar advies te vragen. Dat advies is uiteindelijk heel waardevol gebleken. De haarverf producten kocht ik direct en begon het gelijk te gebruiken. En ja hoor, dit keer was het wel raak. Ik kreeg een geweldige nieuwe kleur haar en het bleef ook nog eens heel lang zitten. Perfecte haarverf producten en ze doen wat ze doen moeten.

Dure merken werkten wel voor mij haar

Het grote voordeel van deze geadviseerde haarverf producten is dat de haarverf duidelijk langer blijft zitten. Dat heeft met de kwaliteit van het haarverf te maken. Ik betaal er wat meer voor dan dat ik deed, maar ik merk een ongelofelijk kwaliteitsverschil. Goedkoop hoeft niet duurkoop te betekenen, maar bij mij in dit geval wel. Goedkope haarverf producten zijn voor mij duidelijk van mindere kwaliteit.

Snel overzicht: Deze haarverf raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor perfect blondSchwarzkopf Blond Me Premium: Deze haarverf van Schwarzkopf zorgt voor een perfecte blonde tint en wordt zelfs door professionals gebruikt. Door de premium kwaliteit blijft het haar langdurig prachtig blond. Naar onze mening, het ideale product voor degenen die een diepe en blijvende blond willen. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor grijsdekkingSyoss Color Oleo Intense Lichtbruin haarverf: Deze haarverf van Syoss is onze aanbeveling voor degenen die grijze haren willen bedekken. Het biedt professionele grijsdekking en heeft een olie booster voor langdurige kleurintensiteit. We waarderen ook de betaalbaarheid van dit product. >> Check laagste prijs
Beste unieke haarverfSurya Brasil Henna Haarverf Crème Donker Bruin: Deze henna haarverf is onze favoriete natuurlijke keuze. Het bevat gecertificeerde henna, is enorm populair in India, en kan worden gebruikt op zowel natuurlijk als reeds geverfd haar. We waarderen hoe de henna en fruitextracten het haar en de hoofdhuid verzachten, waardoor dit een uitstekende keuze is voor mensen die een natuurlijk alternatief voor conventionele haarverf zoeken. >> Check laagste prijs

Wie ik ben om de beste haarverf uit te testen

Ik ben een vrouw van 34 jaar en probeer mijn leven zo leuk mogelijk te maken en te houden. Daarom ben ik vooral de laatste jaren aan de gang gegaan om mijn haar diverse kleuren te geven. Van origine heb ik donker haar en dat vond ik gewoon een beetje saai worden. Daarom besloot ik om haarverf producten te gaan gebruiken. Alles om een beetje meer leven in de brouwerij te brengen. Heel leuk om de reacties van familie en vrienden te zien als ik weer een nieuw kleurtje heb.

Waarom een kritisch blik op haarverf producten belangrijk is

Er zijn redelijk wat fabrikanten van haarverf producten. En elke fabrikant wil natuurlijk dat jij voor hun product kiest. Ze proberen op zoveel mogelijk manieren het product aan je te verkopen. Met mooie verkooppraatjes, mooie verpakkingen en mooie prijzen doen ze er alles voor. Ik raad je aan om altijd een kritisch blik te werpen op dit soort dingen. Voor je het weet ga je een slechte kwaliteit haarverf gebruiken en verpest je je haar. Dat is alles behalve wat je wilt. Altijd even goed opletten dus als je tot koop overgaat. Denk er goed over na.

De eerste sceptische indruk over mijn gebruik van haarverf

Toen ik een aantal jaren besloot om mijn haar te gaan verven wist ik niet wat ik deed. Ik dacht bij mezelf dat elk haarverf product zou werken. Dat is dus absoluut niet het geval en mijn eerste ervaring met haarverf was een drama. De producten verpestte mijn haar en het zag er niet uit. Dit is niet wat ik wilde en het moest anders kunnen. Nadat ik in gesprek raakte met een ervaren kapper kwam het uiteindelijk toch nog allemaal goed.

Wat beloven fabrikanten van haarverf producten?

Fabrikanten kunnen het altijd toch zo mooi brengen. Ook fabrikanten van haarverf weten er een mooi potje van te maken. Ik ben allang voorbij het feit dat veel van deze woorden eigenlijk nietszeggend zijn. Slogans zoals “permanente kleuring voor natuurlijk kleurresultaat” en “deze haarverf zorgt voor superieure verzorging” vind ik prachtig. En ja, misschien zit er een kern van waarheid in, maar deze teksten zijn vooral gemaakt om je het product te verkopen. Ga niet in op dit soort praat en lees reacties van andere gebruikers aandachtig door. Zo kom je uiteindelijk tot een goed haarverf product dat bij je past.

Op wat voor manier heb ik deze haarverf producten getest?

Alle vier producten in dit lijstje heb ik uitvoerig en langdurig getest. Zo weet ik heel goed de positieve eigenschappen van deze haarverf producten en kan ik overtuigend zeggen dat ze werken. Je haar krijgt duidelijk een nieuwe kleur en het blijft langdurig zitten. Naast mijn eigen ervaring heb ik ook een ervaren kapper om zijn mening gevraagd. Deze kapper kon mij heel veel vertellen over de juiste haarverf producten en zijn mening en advies heb ik meegenomen in de teksten. Zo wordt het beeld van de producten nog wat completer.

De top 4 beste haarverf / haarkleuring

1. Schwarzkopf Blond Me Premium

Ik vind blond heel mooi, alhoewel dat niet mijn natuurlijke haarkleur is. Ik heb vele haarverf producten geprobeerd en deze Schwarzkopf Blond Me Premium komt het beste uit de test. Er staat Premium achter en het is ook echt Premium kwaliteit. Met deze haarverf krijg je perfect blond haar en is van enorm goede kwaliteit. Deze haarverf wordt zelfs gebruikt door veel kapper specialisten en ik begrijp volkomen waarom. Blond wordt ook echt blond en blijft permanent zitten.

Pluspunten Schwarzkopf Blond Me Premium

– Voor perfect blond haar

– Premium kwaliteit

– Gebruikt door specialisten

2. Syoss Color Oleo Intense Lichtbruin haarverf

Ik had laatst wat last van grijze haren dus besloot deze Syoss Color Oleo Intense te gaan gebruiken. De fabrikant beweert dat het voor professionele grijsdekking zorgt. En ik kan eerlijk toegeven dat dit echt zo is. Naast dat heeft deze haarverf van Syoss een olie booster. Deze olie booster zorgt voor langdurige kleurintensiteit en maximale kleuring. Je haar blijft tot 6 weken mooi en glanzend.

Pluspunten Syoss Color Oleo Intense Lichtbruin haarverf

– Zorgt voor professionele grijsdekking

– Voor langdurige kleurintensiteit en maximale kleuring

– Beste budget keuze

3. L’Oréal Paris Age Perfect Color Excellence Age Perfect Bruin

Voor een mooi bruine haarkleur gebruik je dit product van L’Oréal Paris. Naar mijn mening het beste product voor een juiste prijs / kwaliteit verhouding. Dit merk staat altijd garant voor goede producten en dat is met deze haarverf niet anders. Je hebt 100% grijsdekking en je haar zit er elke dag stralend uit. Je krijgt door deze haarverf sterk haar en een blonde gloed. L’Oréal Paris staat dus altijd garant voor goede producten en deze haarverf is daar wederom het bewijs van.

Pluspunten L’Oréal Paris Age Perfect Color Excellence Age Perfect Bruin

– Beste prijs / kwaliteit verhouding

– 100% grijsdekking

– L’Oréal is een topmerk

4. Surya Brasil Henna Haarverf Crème Donker Bruin

Wil je een mooie donker bruin kleur haar dan is dit product uit India misschien wel iets voor jou. Het bevat gecertificeerde henna en is veel verkocht in dat land. Je kunt deze haarverf niet alleen gebruiken voor natuurlijk gekleurd haar, maar ook voor reeds geverfd haar. De henna in combinatie met fruitextracten verzacht je haar en hoofdhuid. Ik heb dit product nu meerdere malen geprobeerd en ik heb er geen spijt van. Naast dat ik zeer tevreden ben over dit product heeft het ook nog eens een zeer redelijke aanschafprijs.

Pluspunten Surya Brasil Henna Haarverf Crème Donker Bruin

– Voor donker bruin haar

– Veel verkocht in India

– Bevat gecertificeerde henna voor verzachting van haar en hoofdhuid

Wat zegt Kieskeurig.nl over de beste haarverf op dit moment te koop?

Het is interessant om te zien wat een grote website zoals Kieskeurig.nl als beste haarverf heeft. Ga je zoeken naar haarverf dan verschijnt er als eerste een product van L’Oréal Paris in de zoekresultaten. Het gaat namelijk om L’Oréal Paris Rétical Préférence Extra Licht Asblond. Dit product heb ik mondjesmaat getest en ben er vrij positief over. Ik vind de Schwarzkopf variant beter voor blond haar, maar ook dit L’Oréal Paris product scoort hoog bij mij. L’Oréal Paris wordt gezien als beste fabrikant van haarverf producten en je merkt met de Rétical Préférence Extra Licht Asblond waarom dat zo is.

Dit zegt Radar over het Verwijderen van Haarverfvlekken

Radar biedt praktische oplossingen voor het schoonmaken van haarverfvlekken op huid, wasbakken, kleding, en vloerbedekking, met behulp van alledaagse producten zoals azijn, tandpasta, en haarlak. Deze tips zijn waardevol voor iedereen die thuis zijn of haar haar verft en geconfronteerd wordt met de onvermijdelijke morsmomenten. Lees het volledige artikel van Radar.

Dit zegt BNNVARA’s Kassa over Andrélon Kleurmaskers

BNNVARA’s Kassa waarschuwt voor de onvoorziene gevolgen van het gebruik van Andrélon kleurmaskers, zoals ongewenste haarkleuren en langdurige kleureffecten die professionele kappersbehandelingen vereisen om te corrigeren. Dit advies is vooral nuttig voor consumenten die overwegen om thuis haarkleurproducten te gebruiken, en onderstreept het belang van voorzichtigheid en het testen van producten op een klein, verborgen deel van het haar. Lees het volledige artikel van BNNVARA’s Kassa.

Welke bronnen heb ik gebruikt voor dit lijstje?

https://www.kieskeurig.nl/search?q=haarverf&category_id=28386&include_groups=true

Kleur vandaag nog je haar in een ander kleurtje

Ben je je eigen haarkleur helemaal zat dan is het tijd om nu actie te ondernemen. Doe gewoon eens wat anders en maak je leven wat leuker. Er zijn genoeg interessante kleuren waar je je haar in kunt verven. Blond, bruin, roze het maakt niet uit. Veel familie en vrienden zul je verbazen met je nieuwe haarkleur. Sommige moeten er aan wennen en sommige vinden het helemaal geweldig. Doe wat goed bij je voelt en dan komt het helemaal goed.

Veel succes met het vinden van een haarverf product!