Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Mijn enerverende zoektocht naar de beste gezichtsserums

Ik ben nooit een vrouw geweest die altijd veel aandacht besteedde aan huidverzorging. Tot ik drie jaar geleden erachter kwam dat mijn gezicht toch wel heel droog en dof begon te worden. Dat vond ik toentertijd echt een probleem en daar moest wat aan gedaan worden. Vandaar dat ik terecht kwam bij gezichtsserums. Ideaal om te gebruiken voor je gezicht met diverse manieren waarvoor je het kunt gaan gebruiken.

Fabrikanten van gezichtsserums maken je het niet gemakkelijk

Toen ik mij ging verdiepen in gezichtsserums begon ik in het begin toch wat te twijfelen. De reden voor twijfels was dat er zo ontzettend veel keuze is. Hoe kom je er nu precies achter welke serum het beste bij je past? Fabrikanten maken je het niet al te gemakkelijk en strooien met mooie woorden om het product aan je te verkopen. Daarom besloot ik er gewoon een tiental aan te schaffen, met de hoop dat er iets zou werken.

De eerste gezichtsserums die ik kocht waren verspilling van mijn geld

En dat had ik beter niet kunnen doen. Want alle gezichtsserums werkten voor geen meter. Maar dan ook echt voor geen meter. Ongelofelijke verspilling van geld en ik had toen gewenst dat ik beter onderzoek zou hebben gedaan. Want dat is uiteindelijk toch wel ontzettend belangrijk gebleken. Lees veel gebruikersrecensies door op internet of ga gewoon even naar een cosmetica  winkel en vraag daar om advies. Zo beperk je de mogelijkheid om een miskoop te begaan.

Door een YouTube influencer kwam het toch allemaal goed

Dat is dus wat ik heb gedaan. Ik heb veel YouTube video’s bekeken van influencers over gezichtsserums. Zij konden in detail precies uitleggen welke verstandig zijn om aan te schaffen en welke je beter niet kunt kopen. Zonder deze influencers zou mijn zoektocht naar geschikte gezichtsserums een stuk moeilijker zijn geweest en had ik waarschijnlijk dit lijstje niet kunnen samenstellen.

Doel van gezichtsserums is om je huid weer gezond en stralend te laten maken

Wat ik vooral positief vond aan deze gezichtsserums was dat het je huid weer liet hydrateren. Zoals gezegd had ik toentertijd last van een droge huid en met aanraden van deze nieuwe gezichtsserums werd mijn huid een stuk vochtiger en daardoor ook een stuk gezonder. En dat is uiteindelijk waarom ik dit soort producten gebruik voor mijn gezicht. Om het er weer gezond en stralend eruit te laten zien. De beste gezichtsserums die ik in bezit heb deel ik met jullie in dit lijstje.

Snel overzicht: Deze gezichtsserums raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze tegen pigmentvlekkenKiehl’s – Clearly Corrective Dark Spot Solution: Dit serum van Kiehl’s staat bekend om zijn krachtige formule die donkere pigmentvlekken bestrijdt. De combinatie van salicylzuur en Vitamine C is ook effectief in het laten vervagen van acnelittekens. Dit product vinden we het beste voor het aanpakken van pigmentatieproblemen. >> Check laagste prijs
Beste nachtelijke herstellerEstée Lauder Advanced Night Repair: Dit is het perfecte anti-aging serum voor ’s nachts. Het herstelt de huid terwijl je slaapt en je wordt wakker met een zachte, gehydrateerde huid. Dit serum houdt de huid tot wel 72 uur vochtig. We raden dit product aan voor degenen die hun huid ’s nachts willen herstellen en hydrateren. >> Check laagste prijs
Beste budget keuzeThe Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%: Dit serum van The Ordinary is een geweldig betaalbaar alternatief dat zeer effectief is in het bestrijden van huidonzuiverheden zoals rode vlekjes. Dankzij de toevoeging van zink is dit serum ook zeer geschikt voor de onzuivere huid. We vinden dit product een uitstekende budgetvriendelijke optie. >> Check laagste prijs

Even voorstellen wie ik ben om dit lijstje met jullie te delen

Je bent waarschijnlijk nieuwsgierig geraakt naar wie ik ben? Ik ben een 35-jarige vrouw en heb de laatste jaren interesse gekregen in huidverzorgingsproducten. De reden daarvoor was omdat ik merkte dat vooral mijn gezicht dof en droog werd. Ik ben altijd gesteld geweest op mijn gezondheid en wilde mijn gezicht weer gezond en stralend laten worden. Daarom heb ik besloten om gezichtsserums uit te proberen. En inmiddels met succes kan ik vertellen dat ik een aantal uitstekend gezichtsserums in bezit heb. Deze gezichtsserums wil ik graag met jullie delen.

De reden waarom je kritisch moet blijven op dit soort producten

Veel huidverzorgingsproducten zijn van slechte kwaliteit. Dat is helaas het geval. Daarom raad ik je aan om niet zomaar de mooie praatjes van fabrikanten meteen te geloven. Ja, natuurlijk kan er een kern van waarheid inzitten, maar test het eerst zelf eens uit. Ik merk vaak genoeg in mijn omgeving dat vriendinnen producten aanschaffen die helemaal niets waard zijn. Dat is gewoon zonde van het geld. Doe onderzoek, laat je informeren en baseer daar je aankoop op. Zo kun je nooit verkeerd gaan.

Mijn eerste sceptische indruk over gezichtsserums

De eerste indruk over gezichtsserums was niet al te positief. Dat komt met name omdat ik erg nieuw was binnen de productlijn. Ik had er weinig verstand van en wist niet goed wat nu echt goede kwaliteit was of mindere kwaliteit. Daarom ben ik door veel testen langzamerhand wijzer uit geworden. Gelukkig kun je stellen, want gezichtsserums kunnen best prijzig zijn. Ik wil jullie de zoektocht besparen met dit lijstje, zodat je zeker wat dat je een kwalitatief goed product aanschaft.

Wat beloven de fabrikanten over hun product?

Fabrikanten van gezichtsserums hebben hun marketing goed voor elkaar. Mooie verpakkingen, mooie praatjes en soms ook mooie prijzen. Maar geloof niet meteen wat zij allemaal roepen. Ik zie vaak genoeg slogans voorbij komen zoals “een nieuwe revolutie in huidverzorging” en “de perfecte hydratatiebooster”. Niet meteen geloven en lees recensies van gebruikers van dit soort producten. Zij hebben het getest en komen altijd met een eerlijke beoordeling. Of lees gewoon dit lijstje door om inspiratie op te doen. Genoeg mogelijkheden om erachter te komen of de mooie woorden van fabrikanten echt waar worden gemaakt.

Hoe heb ik de gezichtsserums getest?

Alle gezichtsserums die je in deze lijst vindt zijn uitgebreid getest. Ik ben tot hele duidelijke conclusies gekomen over deze producten en sta er volledig achter. Mijn eigen ervaring vind ik het meest belangrijkst voor dit soort lijstjes. Toch heb ik ook het advies van een expert van de schoonheidsbranche meegenomen in dit lijstje. Deze informatie is zeer waardevol gebleken en maakt het allemaal nog completer en duidelijker. Alles om jou op weg te helpen naar een geschikte gezichtsserum.

De beste gezichtsserums van dit moment

1. Kiehl’s – Clearly Corrective Dark Spot Solution

Voor mij persoonlijk de beste en dé favoriet. Dit is een zeer krachtig gezichtsserum van een erg sterke producent, Kiehl’s. Het heeft een robuuste formule van salicylzuur en Vitamine C en gaat donkere pigmentvlekken tegen. Ook laat deze gezichtsserum van Kiehl’s acne littekens vervagen. Zoals gezegd de beste en mijn favoriet als het aankomt op gezichtsserums. Je kan niet verkeerd gaan met dit product.

Pluspunten Kiehl’s – Clearly Corrective Dark Spot Solution

– Zeer ervaren producent van gezichtsserums

– Robuuste en krachtige formule

– De beste uit de test

2. Estée Lauder Advanced Night Repair

Dit is de perfecte anti-aging gezichtsserum op dit moment te koop. Ik ben niet de enige, want er zijn ontzettend veel (positieve) recensies te vinden op het internet. En naar mijn mening volkomen terecht. Het laat je huid in de nacht herstellen en je wordt wakker met een lekkere zachte huid. Daarnaast heeft het een sterke hydratering. Je huid blijft vochtig tot maximaal 72 uur. Dat zie je niet vaak bij dit soort gezichtsserums.

Pluspunten Estée Lauder Advanced Night Repair

– Een van de meest verkochte gezichtsserums

– Herstel van huid in de nacht

– Sterke hydratering, tot maar liefst 72 uur

3. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Estée Lauder is best aan de prijs. Als goedkoop alternatief gezichtsserum is dit product van The Ordinary erg aan te raden. Het is uit mijn test gebleken ontzettend effectief en daarnaast dus erg betaalbaar. Breng je dit gezichtsserum op je gezicht aan dan gaat het allerlei onzuiverheden tegen zoals rode vlekjes. Door het toevoegen van zink aan dit gezichtsserums maakt het het uitermate geschikt voor een onzuiver huid. Lekker betaalbaar en ontzettend effectief. Heerlijk product.

Pluspunten The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

– Beste budget keuze

– Voor onzuiver huid door toevoeging van zink

– Gaat onzuiverheden heden tegen zoals rode vlekjes

4. Sisley – Hydra Global Serum

Heb je wat geld te besteden en wil je kwalitatief een goed gezichtsserum aanschaffen dan raad ik je deze Hydra Global Serum van Sisley aan. Dit is de perfecte hydratatie booster en zorgt ervoor dat je huid soepel en veerkrachtig blijft. De rimpels worden een stuk minder zichtbaar en de teint van je gezicht wordt met de dag iets stralender. Een gedroomde gezichtsserum waar geen twijfel over bestaat. Kan je het geld besteden dan is dit product het meer dan waard.

Pluspunten Sisley – Hydra Global Serum

– Kwalitatief een van de beste gezichtsserums getest

– Huid blijft soepel en veerkrachtig

– De teint wordt iedere dag meer stralender

5. Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate gezichtsolie

Tot slot nogmaals een product van Kiehl’s. Omdat het simpelweg een sterke fabrikant van gezichtsserums zijn. Deze gezichtsolie is een zeer sterk elixer op basis van plantenextracten. Niet voor niets heel populair onder schoonheids liefhebbers. Doe dit gezichtsserum op voordat je gaat slapen en het werkt de hele nacht door. Het repareert en herstelt je huid op een zeer prettige en effectieve manier. Tijdens het wakker worden merk je dat je gezicht er stralend uit ziet. En is dat niet wat we allemaal willen tijdens het opstaan? Daarnaast is dit gezichtsserum erg betaalbaar.

Pluspunten Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate gezichtsolie

– Krachtig elixer op basis van plantenextracten

– Zeer populair onder schoonheids liefhebbers

– Leuke aanschafprijs

Welke gezichtsserum komt het beste uit de test bij Kieskeurig.nl?

Als je gaat zoeken op het beste gezichtsserum bij Kieskeurig.nl dan kom je Biodermal Serum Anti Age 50 tegen. Ik moet eerlijk toegeven dat dit gezichtsserum niet in mijn lijstje past. Ik heb het gezichtsserum geprobeerd, maar het was niet effectief genoeg. Dat betekent niet dat het een slecht product is, maar sommige gezichtsserums werken niet voor elk huidtype.

Dit zegt Radar over gezichtsserums

Hyaluronzuur, retinol, niacinamide, en chemische exfolianten zoals AHA’s, BHA’s, en PHA’s kunnen aanzienlijke voordelen bieden voor de huid, zoals hydratatie, anti-verouderingseffecten, en verbetering van de huidtextuur. Echter, de effectiviteit van deze stoffen kan variëren afhankelijk van hun concentratie en de samenstelling van het product. Deskundigen adviseren zorgvuldig gebruik, vooral bij gevoelige huid, en benadrukken het belang van bescherming tegen de zon. Lees het volledige artikel van Radar.

Dit zegt BNNVARA’s Kassa over skincare producten

De prijs van skincare producten, zoals serums, weerspiegelt niet noodzakelijkerwijs hun effectiviteit. Factoren zoals exclusieve ingrediënten, verpakking, marketing, en onderzoekskosten kunnen de prijs opdrijven, maar bieden geen garantie voor betere resultaten. Consumenten worden aangemoedigd om grondig onderzoek te doen naar producten en ingrediënten, ongeacht de prijs. Lees het volledige artikel van BNNVARA’s Kassa.

De gebruikte bronnen voor dit lijstje

https://www.kieskeurig.nl/verzorging_overig/product/4152642-biodermal-serum-anti-age-50/prijzen

https://www.elle.com/nl/beauty-health/beautydossiers/g564303/beste-serums-van-het-moment/

https://www.jan-magazine.nl/beauty-mode/g23114759/serum-gezicht-de-beste-serums/

Tijd om nu de beste gezichtsserum aan te schaffen

Ben je helemaal enthousiast geraakt over gezichtsserums en wil je een droog en dof gezicht tegengaan? Je vindt alle beste gezichtsserums in dit lijstje. Het is zo opgesteld dat er gezichtsserums zijn voor zowel budget als duurdere varianten. Voor ieder wat wils en allemaal ontzettend effectief. Wacht daarom niet langer en schaf nu jouw gezichtsserum aan.

Veel succes met je zoektocht en het aanschaffen van je perfecte gezichtsserum!