Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Op zoek naar de beste gel nagellak

Ik houd ervan om nagellakjes te gebruiken. Dat was al toen ik puber was en dat is nu ik ouder ben nog steeds zo. Door mijn enthousiasme en hobby om nagellak te gebruiken weet ik er redelijk wat vanaf. Daarom besloot ik om het wat professioneler aan te pakken en er een toplijstje van te maken. Door dit toplijstje van nagellakjes door te lezen kom je achter de beste gel nagellakjes van dit moment.

Zijn er wel genoeg interessante nagellakjes te koop?

Dit toplijstje van gel nagellak is niet zonder slag of stoot ontstaan. Ik had er in het begin zo mijn twijfels over. Mijn twijfels ontstonden omdat ik dacht niet genoeg producten te hebben voor het lijstje. Toch besloot ik om een groot aantal gel nagellakjes in te slaan en te kijken of ze het vermelden waard waren. Uiteindelijk ben ik naar mijn mening tot een best interessant lijstje gekomen waar je veel inspiratie uit kunt halen.

Doe goed onderzoek voordat je een gel nagellak koopt

Laat ik vooropstellen dat er veel slechte kwaliteit gel nagellakjes te vinden zijn in Nederland. Ik raad daarom aan niet gelijk de goedkoopste te kopen, maar er eerst goed onderzoek naar te doen. Je kunt mijn lijstje goed als leidraad nemen en er zijn ook genoeg andere lijstjes op internet te vinden.

Door een YouTube influencer kreeg ik voldoende inspiratie

Naast dat ik zelf al enige ervaring heb met wat goede nagellakjes, kreeg ik ook inspiratie door het kijken naar een bekende YouTube influencer. Deze influencer gaf een paar interessante gel nagellakjes aan waar ik nog geen weet van had. Zonder deze influencer zou dit lijstje minder compleet zijn. Ik heb het advies opgevolgd, de gel nagellakjes aangeschaft, en uitgetest. De producten heb ik ook verwerkt in dit toplijstje, naast de gel nagellakjes die ik al had.

Positieve aspecten aan de nagellakjes

Wat mij vooral positief verraste aan de gel nagellakjes van deze YouTube influencer was hoe lang ze op je nagels blijven zitten. Dat is immers niet altijd het geval bij dit soort producten. De kwaliteit is uitstekend te noemen. Van alle gel nagellakjes die je in deze lijst vindt kun je uitgaan dat ze lang blijven zitten. Dat maakt het echt een toplijstje van alleen maar topproducten. Uiteraard betaal je er bij sommige lakjes wel wat voor, daarom heb ik ook een budget keuze meegenomen.

Snel overzicht: Deze gel-nagellak raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor salonkwaliteitPink Gellac Gel Nagellak 251 Nude Pink: Deze gel-nagellak valt op door zijn bijzondere salonkwaliteit en de aantrekkelijke nude tinten met warme ondertonen. Met een breed scala aan kleuren, biedt het merk de mogelijkheid om je perfecte look te creëren. Vergeet niet eerst je nagels te vijlen en te ontvetten voordat je de base coat en gel lak aanbrengt. Dit product is ook redelijk betaalbaar. >> Check laagste prijs
Beste optie zonder LED lamp nodigSally Hansen Miracle Gel: Dit is de ideale gel-nagellak voor als je geen LED-lamp in huis hebt. Breng simpelweg twee lagen van deze nagellak aan, gevolgd door een topcoat, en het resultaat is alsof je net uit de salon komt. Ondanks dat het product redelijk goedkoop is, levert het toch kwaliteit. Sally Hansen levert een betaalbaar en kwaliteitsvol product. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor duurzaamheidOPI Infinite Shine: Deze gel-nagellak van OPI bevat geen formaldehyde, tolueen en DBP, wat het een duurzamere keuze maakt. Het product bevat ook behoorlijk wat kleurpigmenten, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de lak op je nagels. Bovendien geeft het je nagels een geweldige glans. Dit product is ook redelijk betaalbaar. >> Check laagste prijs

Wie ben ik om dit beste gel nagellak lijstje te reviewen?

Ik ben een enthousiaste vrouw van in de twintig met een passie voor uiterlijk en verzorging. Eén product waar ik al lange tijd mee bezig met zijn gel nagellakjes. Ik vind het fantastisch om deze producten te gebruiken en kan inmiddels goed beoordelen welke je het best kunt aanschaffen en welke je beter kunt laten. Mijn enthousiasme over gel nagellakjes wil ik met jullie delen en zo zorgen dat je geen miskoop maakt. Dat is helaas al snel het geval als het aankomt op gel nagellakjes.

De reden waarom je kritisch op dit soort producten moet letten

Bij veel verzorgingsproducten is een kritische blik altijd nodig. Er zijn genoeg producenten die rommel uitbrengen. Daarom raad ik aan om door de mooie praatjes heen te kijken en zelf op onderzoek uitgaan. Lees recensies op internet en win advies in bij cosmetica winkels. Alleen zo kan je door de mooie praatjes van de producenten heen kijken. Blijf kritisch. Niet alleen met gel nagellakjes, maar ook met andere producten. Een waardevol advies.

Mijn eerste indruk over gel nagellakjes

Doordat ik door de jaren heen veel gel nagellakjes heb kunnen testen weet ik inmiddels er aardig wat vanaf. En ik kan je vertellen dat veel gel nagellakjes niet voldoen en zeer matig zijn. Simpelweg omdat veel gel nagellakjes niet blijven zitten. Voor veel van dit soort producten heb je een UV lamp nodig, maar er zijn tegenwoordig ook gel nagellakjes waar dit niet nodig is. Ik heb voor dit lijstje een combinatie van beide gemaakt.

Wat beloven de fabrikanten van gel nagellakjes?

Veel fabrikanten van gel nagellakjes kunnen hun producten heel mooi aanprijzen. Slogans zoals “dit product blijft minimaal 14 dagen op je nagels zitten” en “je hoeft maar twee lagen aan te brengen” zijn heel mooi, maar wordt het waargemaakt? Uit ervaring spreek ik dat niet alle producten waarmaken wat ze aanprijzen. Dat is jammer, maar helaas is dat wel het geval. Veel gel nagellakjes zijn gewoon slecht. Gelukkig kun je met dit lijstje goede gel nagellakjes scoren.

Hoe heb ik de producten getest?

Alle producten die je in dit lijstje vind heb ik uitvoerig getest. Dat betekent dat ik ze in de kast heb staan en allemaal op mijn nagels heb aangebracht. Aan de hand van deze testen heb ik het toplijstje opgesteld. Tevens heb ik een medewerker van de ICI Paris XL om haar mening gevraagd over sommige gel nagellakjes. Zo krijg je nog een completer beeld van de producten.

De beste gel nagellakjes

1. Pink Gellac Gel Nagellak 251 Nude Pink

Dit is een gel nagellak van bijzondere salon kwaliteit. Tevens is dit voor mij de beste gel nagellak van dit moment. Vooral de nude tinten zijn extreem met warme ondertonen. Dit merk biedt diverse kleuren aan, dus je hoeft je geen zorgen te maken voor je perfecte look. Een tip is om niet te vergeten eerst je nagels te vijlen en ontvetten. Dit doe je voordat je de base coat en gel lak aanbrengt. Overigens is deze gel nagellak ook redelijk betaalbaar.

Pluspunten Pink Gellac Gel Nagellak 251 Nude Pink

– Salon kwaliteit

– Diverse kleuren beschikbaar voor een perfecte look

– Goed betaalbaar

2. Chanel Gel Coat

Dit is een topcoat van Chanel. Geweldig merk natuurlijk en ze leveren kwaliteit met deze gel nagellak. Je kunt met deze topcoat je nagels tot zes dagen langer laten schijnen. Wil je lang genieten van je gelakte nagels dan is deze Chanel Gel Coat niet te missen. Je moet wel wat diep in de buidel tasten, maar het geld is het zeker waard. Chanel is niet voor niets één van de beste merken op de wereld.

Pluspunten Chanel Gel Coat

– Top kwaliteit van Chanel

– Zorgt voor het schijnen van je nagels tot wel zes dagen langer

– Redelijk betaalbaar

3. Sally Hansen Miracle Gel

Heb je geen LED lamp in je huis dan is dat bij de budget keuze gel nagellak geen probleem. Het enige wat je hoeft te doen is twee lagen van deze gel nagellak aan te brengen en dat gevolgd door een topcoat. Eenmaal gedaan lijkt het net of je uit een salon komt. Ondanks dat deze gel nagellak redelijk goedkoop is, levert het product kwaliteit. En dat is uiteindelijk wat je wilt, een betaalbare en kwaliteit goed product. Sally Hansen levert.

Pluspunten Sally Hansen Miracle Gel

– Geen LED Lamp nodig

– Na het aanbrengen van deze gel nagellak lijkt het net of je uit de salon komt

– Leuke aanschafprijs

4. Essie Gel Couture Nagellak

Dit is voor mij de beste koop binnen de gel nagellakjes. Wil je een simpele en eenvoudige licht roze gel nagellak dat zit je bij Essie goed. Dit is een gel nagellak dat de hele week blijft zitten en je hebt hier geen UV lamp nodig om de lak aan te brengen. Naast dat het duidelijk een kwaliteitsproduct is, is het ook nog eens heel goed betaalbaar. Een win-win situatie zogezegd.

Pluspunten Essie Gel Couture Nagellak

– Beste koop van deze lijst

– Een gel nagellak dat de hele week blijft zitten

– Geen UV lamp nodig om de lak aan te brengen

5. OPI Infinite Shine

Tot slot deze Infinite Shine van OPI. Speciaal dit gel nagellakje. Het bevat namelijk geen formaldehyde, tolueen en DBP. Daarnaast bevat OPI Infinite Shine redelijk wat kleurpigmenten, waardoor het lak nog langer op je nagels blijft zitten. Ook geeft het je nagels een geweldige glans mee. Tevens is dit product redelijk betaalbaar.

Pluspunten OPI Infinite Shine

– Bevat geen formaldehyde, tolueen en DBP

– Veel kleurpigmenten

– Redelijk betaalbaar

Wat zegt de Kieskeurig over de beste gel nagellak?

Als je naar de bekende vergelijkingssite Kieskeurig gaat kijken dan is het eerste gel nagellak product dat weergegeven wordt ANNY 142 – Woman in Red Basis. Bij ICI Paris XL vertelde zij mij meer over dit product. De medewerker vertelde mij dat dit niet een heel bekende gel nagellak is, maar wel doet wat het moet doen. Wil je een rode gel nagellak dan is ANNY 142 zeker het overwegen waard en kun je er dagenlang van genieten.

Dit zegt Radar over afbrekende nagels

Afbrekende nagels kunnen verschillende oorzaken hebben zoals overmatige blootstelling aan water, vitaminetekort, het gebruik van agressieve nagellak, hormoonwisselingen, en onderliggende aandoeningen. Goede verzorging, zoals het vermijden van chemische nagellakken en het regelmatig insmeren met vochtinbrengende crème, kan helpen je nagels sterker te maken. Lees het volledige artikel van Radar.

Dit zegt BNNVARA’s Kassa over gel-nagellak

Kassa onderzoekt de klachten die mensen ervaren na het gebruik van gel-nagellak, zoals roodheid, zwellingen, kloven of eczeem op de vingers. Zij nodigen mensen uit om hun ervaringen te delen voor verder onderzoek. Lees het volledige artikel van BNNVARA’s Kassa.

De gebruikte bronnen voor het onderzoek naar de beste gel nagellak

https://www.elle.com/nl/beauty-health/make-up/g32155128/beste-gel-nagellak/

https://www.kieskeurig.nl/make-up/nagellak

Wacht niet langer en schaf vandaag nog de beste nagellak aan

Ben je iemand die twijfelt over nagellak, niet doen. Het is ontzettend leuk om elke week een andere kleurtje te gebruiken en het houd je look levendig. Veel vrouwen maken gebruik van gel nagellakjes en dat is volkomen begrijpelijk. Lees dit lijstje goed door en kijk welke gel nagellak het beste bij je past. Je hoeft hiervoor niet naar de salon te gaan en je kunt het met of zonder UV lamp helemaal zelf aanbrengen. Koop vandaag nog een gel nagellakje en geniet van een geweldige look.

Veel succes met je zoektocht naar jouw perfecte nagellak!