Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Van je allergie afkomen? Dit zijn de beste anti allergie tabletten voor jou

Anti allergie medicijnen vallen onder de categorie antihistaminica. Dat betekent dat ze de werking van histamine blokkeren. Dit is de stof die vrijkomt in het menselijk lichaam bij een allergische reactie. Anti allergie tabletten zorgen er dus voor dat je zo min mogelijk of zelfs helemaal geen last hebt bij een allergische reactie. Weten welke de beste zijn? Je ontdekt het hier.

Disclaimer: Raadpleeg alléén je huisarts en neem niks aan van websites

Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de werking van dit product als losstaand hulpmiddel. Er zijn geen wetenschappelijk bewezen effecten voor de gezondheid waar te nemen wanneer je dit product gebruikt. Sterker nog: het kan schadelijke gevolgen hebben voor je gezondheid als je het verkeerd gebruikt. Zo kunnen er ernstige bijwerkingen zijn, dus lees de bijsluiter van het product volledig. Je mag behalve van je huisarts van geen enkele bron, website of expert advies aannemen, dus ook niet van ons. De enige website die feitelijk juiste informatie geeft, is de European Food Safety Authority. Wij raden dit product dus niet aan en geven slechts informatie en meningen. Volledige disclaimer.

Snel overzicht: Deze anti allergie tabletten raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor hooikoortsbestrijdingJacob Hooy Hooyfree: De ideale keuze voor mensen die worstelen met hooikoorts. We waren onder de indruk van de diepe werking van deze capsules, die makkelijk te slikken zijn en pollen geen kans bieden. Bovendien, de kuur van vier maanden biedt langdurige verlichting. >> Bekijk bij Bol.com
Beste keuze voor zonne-irritatie preventieIndros Bronzcare Anti Zonne-irritatie: Deze capsules helpen niet alleen zonne-irritatie te voorkomen, maar bestrijden het ook. Rijk aan vitamine A, C en E en met innovatieve formule gebaseerd op groene thee extract, tarwekiem, lycopeen, bètacaroteen, wijnpit, zink, selenium en vitamines C en E. Bovendien versnellen ze ook de bruinende werking van de huid. >> Bekijk bij Bol.com
Beste keuze voor darmgezondheidSPOREgone v2 (SN012) capsules: Uitgerust met een Detox-formule voor gezonde darmen, deze capsules zijn onze topkeuze voor een goede spijsvertering en gistbalans. Daarnaast bieden ze ook een antischimmel en antimicrobiële werking. >> Bekijk bij Bol.com

Onze expertise als anti allergie tabletten reviewers

Allergie is vervelend, dat weten we als geen ander. Op de redactie hebben we verschillende mensen met een allergie. Zij kunnen je vertellen hoe akelig het is als die allergie plotseling opspeelt. Des te meer reden voor ons op ons onderzoek uitgegaan. Inmiddels hebben we het hele internet afgezocht naar de beste anti allergie tabletten en zijn we van alles op de hoogte.

Blijf kritisch op het anti allergie tabletten aanbod

Natuurlijk is het niet zo dat elk anti allergie tablet meteen wonderen verricht. Vandaar dat je kritisch moet blijven. Het verschil in kwaliteit is groot. Wij letten in ons onderzoek op het volgende:

Onze anti allergie tabletten onderzoekscriteria

 • Een goed anti allergie tablet heeft een bewezen werking
 • Is bovendien makkelijk in te nemen
 • Werkt snel – bijna direct
 • Heeft geen rare bijeffecten
 • Is voor een eerlijke prijs beschikbaar
 • En wordt door gebruikers positief gereviewd.

Dit zijn de best beoordeelde producten uit ons onderzoek

Anti allergie tabletten 1: de Jacob Hooy Hooyfree – 50 capsules – Hooikoortskuur – 4 maanden is de beste algemene keuze

 • De Jacob Hooy Hooikoortskuur is de ideale oplossing bij hooikoorts
 • De vier-maandenkuur bestaat uit 50 diep werkende capsules
 • Slik wekelijks 1 capsule (van januari tot aan september)
 • Makkelijk te slikken tabletten
 • Rijk aan werkzame stoffen die pollen geen kans bieden.

Anti allergie tabletten 2: het Indros Bronzcare Anti Zonne-irritatie – 105 capsules – Voedingssupplement is ideaal tegen zonne irritatie

 • Helpt Zonne irritatie te voorkomen en bestrijden
 • Rijk aan vitamine A, C en E
 • BronzCare® is een nieuwe, innovatieve formule op basis van groene thee extract, tarwekiem, lycopeen, bètacaroteen, wijnpit, zink, selenium en vitamines C en E
 • Zorgt ook voor een versnelde bruinerende werking van de huid
 • Stimuleert een egale, mooi bruine huid
 • Inhoud van liefst 105 capsules.

Anti allergie tabletten 3: de SPOREgone v2 (SN012) capsules 60 capsules zijn antibacterieel en antischimmel (en ideaal voor de darmen)

 • Deze capsules zijn uitgerust met een Detox-formule voor gezonde darmen
 • Anti-Candida
 • De SPOREgone tabletten zorgen voor een gezonde spijvertering en gistbalans
 • Verrijkt met caprylzuur en verschillende actieve kruiden, beschermende middelen en probiotica
 • Heeft ook een antischimmel en antimicrobiële werking.

Anti allergie tabletten 4: de Voorjaars Booster anti Pollen capsules zijn ideaal tegen pollen

 • Deze capsules zijn verrijkt met distelkruid, duizendguldenkruid, zomeralsem, Rhamnusbast, heemstblad en -wortel, kalmoeswortel, Groot hoefblad, zoethoud, hysop, alantswortel, weegbree, malvablad, vitamine C en zelfs rozen.
 • Verpakking met liefst 90 capsules
 • Ideaal tegen hooikoorts en pollenallergie
 • Vol gezonde ingrediënten.

Anti allergie tabletten 5: het CH voedingssupplement voorjaars Booster anti Flu helpt tegen de griep

 • Verrijkt met onder meer hysop, kamille, groot hoefblad, pepermuntblad en lindebloesem
 • 90 capsules per verpakking
 • Helpt voorjaarskwaaltjes tegen te gaan
 • Boordevol gezonde ingrediënten.

Beste anti allergie tabletten volgens Mijnmedicijn.nl

Mijnmedicijn.nl is een superhandige website waar je je kunt inlezen over verschillende medicijnen die mensen gebruiken. Gebruikers kunnen hier een review van achterlaten. Het medicijn krijgt zo een gemiddelde beoordeling op het gebied van effectiviteit, hoeveelheid bijwerkingen, de ernst van de bijwerkingen, het inname- of gebruiksgemak en de algemene tevredenheid.

Wat zijn de bevindingen van de Consumentenbond over beste anti-allergie-tabletten?

Heb je al snel last van vocht of huisstofmijt, heb je dan een anti-huismijt of anti-allergisch matras nodig? Dit is volgens de Consumentenbond niet nodig. Hoe voorkom je schimmels en mijten in je matras? Schimmels en mijten vinden het geweldig in donkere, warme en vochtige omgevingen. Daarom is het belangrijk dat je de boel goed luchtig en schoon houdt. Dat betekent dat je je bed een keer in de zeven dagen goed lucht. Kies daarnaast voor een minder warmte vasthoudend matras. Was daarnaast alle bedmaterialen op 60 graden en kies voor natuurlijke materialen zoals katoen. https://www.consumentenbond.nl/matras/matras-allergie

Dit zegt Radar over Voedselallergieën en Hooikoorts

Een op de vijf Nederlanders kampt met hooikoorts, vooral tijdens pieken in het pollenseizoen. Interessant genoeg kan hooikoorts leiden tot een kruisallergie, waarbij voedingsmiddelen zoals appels vergelijkbare reacties uitlokken door de gelijkenis in eiwitten. Internist-allergoloog Hanneke Oude Elberink suggereert dat de moderne levensstijl, inclusief voedingspatronen en het gebruik van vaatwassers met krachtige reinigingsmiddelen, bijdraagt aan het toenemende voorkomen van voedselallergieën. Lees het volledige artikel van Radar.

Dit zegt BNNVARA’s Kassa over Hooikoorts

Met de aankomst van het hooikoortsseizoen worstelt een significant deel van de Nederlandse bevolking met symptomen zoals niezen, jeukende ogen en loopneuzen. Dit artikel van Kassa biedt een reeks aanbevelingen om de klachten van hooikoorts te verlichten. Het benadrukt het belang van antihistamine medicatie die onmiddellijke verlichting kan bieden en moedigt een goede nachtrust aan om symptomen te minimaliseren. Daarnaast wordt aangeraden om buitenactiviteiten te vermijden tijdens piekpollenseizoenen. Lees het volledige artikel van BNNVARA’s Kassa.

Gebruikte bronnen voor ons anti allergie tabletten onderzoek

Jouw anti allergie tabletten vervolgstap

Allergie is vervelend. Wil je de gevolgen ervan zoveel mogelijk beperken? Dan loont het om van anti allergie tabletten gebruik te maken. Deze zijn online beschikbaar. Voor bijna iedere allergie is er wel een geschikt medicijn te vinden. Dus laat je niet langer tegenhouden door de jouwe.

Veel succes met het nemen van controle!