Voor onze aanbevelingen hebben we de producten getest en vervolgens hebben we een beste koop uitgekozen als #1 keuze. Onderaan dit artikel vind je extra deskresearch bij bronnen zoals Radar, Kassa en wetenschappelijke bronnen. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Top 3 beste glijmiddel producten

Het gebruik van een goede glijmiddel kan ervoor zorgen dat de seks opwindender wordt gemaakt. Glijmiddel zorgt er namelijk voor dat er minder wrijving ontstaat en daardoor je meer kan genieten van de seks. Een goede glijmiddel is uitstekend te gebruiken voor een snelle vrijpartij, maar ook goed mogelijk om het zo lang mogelijk te maken. Ik ging op zoek naar de beste glijmiddel producten van dit moment.

Veel glijmiddel producten, weinig met effectief resultaat

En dat zoeken naar het beste glijmiddel was niet heel eenvoudig te noemen. Ik twijfelde heel erg over welke producten het meest effectief zouden zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel glijmiddel producten te vinden dat het moeilijk inschatten was wat nu perfect werkt voor de seks. Om het zekere voor het onzekere te nemen besloot ik een aantal willekeurige merken van Bol.com aan te schaffen. En dit was niet bepaald een succes te noemen.

Doe goed onderzoek naar glijmiddel producten

Een goed glijmiddel product moet er voor zorgen dat er minder wrijving ontstaat en dat de seks lekkerder wordt. Maar dat deed het niet bij deze producten die ik kocht. Integendeel, het maakte het er allemaal niet beter op. Daarom raad ik je aan om eerst van te voren goed onderzoek te doen naar de diverse merken. Ik heb gemerkt dat er een enorm verschil zit tussen verschillende merken glijmiddel. De een wat beter dan de ander.

Een social media influencer gaf mij goede raad en advies

Ik moest dus op zoek naar beter glijmiddel producten, want mijn eerste aankopen waren geen succes. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een influencer op social media en zij gaf veel interessante raad en advies welk glijmiddel je het beste voor de seks kunt gebruiken. Gretig nam ik dit advies over en besloot opnieuw wat glijmiddel aan te schaffen. En dit keer was het met groot succes.

Positieve aspecten aan de glijmiddel in dit lijstje

Wat mij vooral opvalt aan deze glijmiddel is dat het de seks een stuk aangenamer maakt. Ik had met het gebruik van deze producten de seks nog nooit zo aangenaam meegemaakt. Je merkt echt dat er tussen de diverse merken een groot verschil zit. Om mijn enthousiasme over deze glijmiddel niet in bedwang te houden wil ik het graag met geïnteresseerde delen in dit lijstje. Het zijn wat mij betreft de beste glijmiddel producten van dit moment.

Snel overzicht: Deze glijmiddelen raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor langdurig gebruikPjur Aqua Glijmiddel: Dit glijmiddel op siliconenbasis staat bekend om zijn lange werking en is zeer goed te gebruiken voor zowel orale als vaginale seks. Het plakt niet, en heeft een neutrale geur en smaak, waardoor het erg aangenaam is in gebruik. Ook voor massages is dit een uitstekende keuze. We waarderen vooral dat het goed te combineren is met speeltjes en condooms. >> Check laagste prijs
Beste budget keuzeEasyGlide Glijmiddel: Voor wie op zoek is naar een goed en betaalbaar glijmiddel, is de EasyGlide op waterbasis een uitstekende keuze. Het is veilig te gebruiken met latex condooms en seksspeeltjes, en blijft lang zitten. We vinden het vooral een goede keuze vanwege de positieve recensies en de betaalbare prijs. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor kwaliteitSwiss Navy Glijmiddel: Dit glijmiddel van Swiss Navy heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is gemaakt met de beste ingrediënten en biedt een langdurige glibberigheid zonder te kleven. We waarderen vooral het zachte gevoel dat het geeft. Daarnaast heeft het een ontzettend handig pompje dat gemakkelijk met één hand te bedienen is. >> Check laagste prijs

Wie ben ik om de beste glijmiddel uit te testen?

Ik ben een man van in de eind twintig en heb een vriendin. Doordat wij regelmatig seks hebben is glijmiddel een must. Daarom ben ik mij de laatste jaren gaan interesseren in allerlei merken glijmiddel. En ik ben er achtergekomen dat er ontzettend veel merken te koop zijn in deze product categorie. Het was in het begin dan ook moeilijk bepalen welke effectief zouden werken. Inmiddel weet ik heel goed welke glijmiddel producten optimaal werken en welke dat minder doen. Ik wil jou als geïnteresseerde in glijmiddel de beste producten niet onthouden. Het zorgt voor prettigere seks en uiteindelijk kan het je ook veel geld schelen omdat je niet van alles hoeft uit te proberen.

De reden waarom je kritisch moet doen op dit soort producten

Er zijn dus aardig wat merken te vinden van glijmiddel. Dat maakt het zoeken naar een geschikte merk er niet makkelijker op. Om zomaar glijmiddel van willekeurige fabrikanten aan te schaffen raad ik je niet aan. Blijf altijd kritisch op glijmiddel producten, want er zit een hoop rommel tussen. Er zijn tegenwoordig op het web genoeg recensies te lezen over allerlei soorten glijmiddel. Dit zijn websites die de producten hebben uitgetest en er een duidelijk oordeel over kunnen maken. Ook dit lijstje kun je makkelijk aannemen als inspiratie. Ik heb ze genoeg getest.

Eerste sceptische indruk over het gebruik van glijmiddel

Toen ik begon met glijmiddel gebruiken was ik er niet heel enthousiast over. De producten zorgden namelijk niet voor minder wrijving. Ook was het met deze glijmiddel minder plezier hebben van de seks. Jammer, maar mijn eerste glijmiddel ervaring was geen groot succes. Gelukkig heb ik in de loop van de jaren meer kennis opgedaan van glijmiddel producten en weet nu precies wat ik moet kopen. De beste glijmiddel vind je terug in dit lijstje en zijn voor mij tegenwoordig onmisbaar.

Wat beloven fabrikanten over hun glijmiddel producten?

Er zijn enorm veel fabrikanten die glijmiddel verkopen. En elke fabrikant zegt uiteraard dat zij de beste glijmiddel hebben. De producten worden heel mooi verpakt en er worden allerlei mooie woorden aan toegevoegd. Ik vind het soms verbazingwekkend hoe ver sommige fabrikanten gaan om hun product te verkopen. Desalniettemin raad ik je aan om kritisch te blijven als je besluit glijmiddel aan te schaffen. Soms fabrikanten maken hun woorden absoluut niet waar en verkopen hele slechte kwaliteit glijmiddel. Gelukkig zitten er ook goede fabrikanten tussen, zoals de fabrikanten van glijmiddel in mijn lijstje.

Hoe heb ik het glijmiddel getest?

Je kunt er stiekem van uitgaan dat ik de glijmiddel producten allemaal heb getest. Ik weet inmiddels heel goed welk glijmiddel goed werkt en welk een stuk minder. De producten in dit lijstje mogen gewoon niet in je nachtkastje ontbreken, omdat het alles goed doet. Dit zijn glijmiddel producten waar je van op aan komt en de seks een stuk soepeler en beter maken. Ik heb gemerkt dat de duurdere merken beter kwaliteit bieden, maar heb daarnaast ook een budget variant meegenomen. Als je niet veel geld uit wilt geven aan dit soort dingen kun je makkelijk voor de budget variant gaan en hetzelfde effect ervaren als bij de duurdere varianten.

Top 3 beste glijmiddel

1. Pjur Aqua Glijmiddel

Voor mij is dit zonder bedenkingen het beste glijmiddel wat er op dit moment te koop is. Dit glijmiddels is op siliconenbasis en zorgt voor een langdurige werking. Ook mooi aan dit product is dat het helemaal niet plakt. Pjur Aqua glijmiddel heeft een neutrale smaak en geur wat het uitstekend goed te gebruiken maakt voor orale of vaginale seks. Overigens is dit product niet alleen te gebruiken voor de seks, maar ook voor bijvoorbeeld massages. Tot slot heel goed te combineren met speeltjes en condooms.

Pluspunten Pjur Aqua Glijmiddel

– Beste uit  de test

– Zorgt voor langdurige werking en plakt niet

– Ook voor massages

2. EasyGlide Glijmiddel

Dit is de budget keuze en een ontzettend goed glijmiddel. Je kunt EasyGlide glijmiddel uitstekend gebruiken voor seks speeltjes en 100% veilig gebruiken met latex condooms. Je kunt dit goedje zoveel mogelijk op de huid smeren als je zelf wilt en is ontzettend effectief en blijft lang zitten. Dit product van EasyGlide krijgt op internet veel lovende recensies en ik begrijp heel goed waarom dat is. Eén van de beste glijmiddel tegenwoordig te koop en ook nog eens voor een hele nette prijs. Wat wil je nog meer van een glijmiddel?

Pluspunten EasyGlide Glijmiddel

– Beste budget keuze

– Ideaal te gebruiken bij seks speeltjes en latex condooms

– Bij veel mensen het favoriete glijmiddel

3. Swiss Navy Glijmiddel

Tot slot het glijmiddel van Swiss Navy. Dit product zet echt een soort van nieuwe standaard in de glijmiddelen industrie. Er wordt namelijk alleen gebruik gemaakt van de beste ingrediënten. Zo heeft deze fabrikant het voor elkaar gekregen om het beste glijmiddel te produceren. Dat resulteert dat het lekker lang glibbert, het niet kleeft en het ook nog eens een zacht gevoel geeft. Deze flacon is heel makkelijk te gebruiken en bestaat uit een lekvrij pompje. Bedienen met één hand doe je zonder problemen.

Pluspunten Swiss Navy Glijmiddel

– Beste prijs / kwaliteitverhouding

– Bevat alleen de beste ingrediënten

– Glibbert extra lang, kleeft niet en geeft een zacht gevoel

Wat geeft Kieskeurig.nl aan als beste glijmiddel?

Dit lijstje hier is prachtig om je aan te houden als je op zoek gaat naar kwalitatief goede glijmiddel. Ook is het even interessant om te zien wat een grote vergelijkings website zoals Kieskeurig.nl zegt over het beste glijmiddel. Zij zetten het product Pjur Aqua Glijmiddel op nummer één als je zoekt naar glijmiddel. En dat is precies wat ik er ook van vind. Dit is voor mij een van de beste, zo niet de beste, glijmiddel van dit moment. Door de neutrale smaak en geur kun je dit glijmiddel uitstekend gebruiken voor orale of vaginale seks. Ook is het uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld massages. Je hoeft met dit glijmiddel niet te twijfelen om het aan te schaffen, gewoon doen.

Wat zijn de bevindingen van de Consumentenbond over beste geteste-glijmiddelen?

De Consumentenbond heeft een aantal glijmiddelen getest. De beste uit de test is de Pjur Aqua glijmiddel. Dit is een speciaal glijmiddel op basis van siliconen en zorgt daardoor voor een langdurige werking. Het mooie van dit product is dat het helemaal niet plakt. Het heeft een neutrale geur en smaak en is goed te gebruiken voor vaginale en orale seks. De Pjur Aqua glijmiddel is niet alleen te gebruiken voor seks, maar is ook te gebruiken bij massages. En het product is heel goed te combineren met condooms en seksspeeltjes. https://bestedrogistentest.nl/best-geteste-glijmiddelen/

Dit zegt Radar over condoomgebruik en glijmiddelen

Radar belicht het belang van condooms en glijmiddelen in de seksuele ervaring. Het gebruik van condooms wordt aanbevolen bij orale, vaginale en anale seks om bescherming te bieden tegen soa’s en zwangerschap. Voor anale seks benadrukt expert Kalja van der Linden het belang van een goede maatcondoom en het gebruik van extra glijmiddel om scheuren te voorkomen. Lees het volledige artikel van Radar.

Dit zegt BNNVARA’s Kassa over relaties en intimiteit

BNNVARA’s Kassa onderzoekt de tevredenheid van Nederlanders over hun relaties, waarbij intimiteit een cruciale factor blijkt. Het onderzoek wijst uit dat een aanzienlijk deel van de respondenten meer seksuele intimiteit wenst. Mannen geven vaker aan meer initiatief te willen nemen voor seks dan vrouwen. Lees het volledige artikel van BNNVARA’s Kassa.

Dit zijn de gebruikte bronnen om het lijstje beste glijmiddel samen te stellen

https://www.kieskeurig.nl/erotiek/glijmiddel

Veel meer plezier tijdens seks kies voor deze glijmiddel producten

Je hebt nu genoeg inspiratie op kunnen doen en het is nu tijd om actie te ondernemen. Wil je prettigere seks hebben dan ik raad ik deze glijmiddel producten zeker aan. Het zorgt voor lekkere seks en je kunt er zowel alleen als samen plezier van hebben. Voor mij zijn dit de beste glijmiddel producten van dit moment en ontkom ik niet aan hoe kwalitatief goed ze zijn. Het heeft mij in ieder geval al veel mooie avonden opgeleverd en dat kan ook voor jou zo gaan zijn.

Veel succes met het aanschaffen van een glijmiddel!